Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

this_is_my_dream

pierwszy raz

Polecane posty

witam moj pierwszy raz był 3dni temu i nadal krwawie lekko,albo mozna to nazwac brazowymi plamami.nie bylam u ginekologa bo wte dni ni eprzyjmuje moge isc dopiero w pon,zabezpieczylismy sie prezerwatywa,myslicie ze to normalne?

Gość Niiiiga
tez tak mialam za pierwszym razem to normalne zostala przebita blona i niektore tak maja ze krwawia.Ja krwawilam tez 3 dni

Gość a ja miałam
pierwszy raz 3 tyg temu, i ku mojemu zdziwieniu wcale nie było krwi. Bolało dośc mocno ale nie krwawiłam. Przy kolejnych dwóch razach bolało mniej a potem już wcale :)

i jeszcze jak czytam te posty o pettingu, z zajesciem w ciaze przez bielizne,bez bielizny, zaczyam wariowac czy tu wszyscy tak maja?piescilam sie z facetem po tym stosunku juz bez prezerwatywy i licze ze nic nie bylo moze bylo mi wczesniej zajrzec na to forum;/ ...dzieki za odpowiedzi:)

Mój pierwszy raz był niecałe 2 dni temu. Byłam zestresowana i chyba dlatego bolało. Również krwawiłam, a na następny dzień wszystko mnie bolało. Wieczorem poszłam na impreze. Sporo tańczyłam i rano znowu troszkę krwawiłam. Ale jak widzę to chyba jest to normalne zjawisko... ?!

Gość czy mi ktos pomoze
normalne , normalne ja miałam 2 razy krwotoki - całe przescieradło we krwi byłam u ginekologa i powiedział, ze mialam bardzo mocno unaczyniona błone dziewicza wiec spokojnie to minie