Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TALK

CZY JA NAPRAWDE SIĘ CZEPIAM

Polecane posty

Gość TALK

JESTEŚMY MAŁŻENSTWEM OD 3 LAT OBOJE PRACUJEMY ALE PO PRACY TO JA MAM PRANIE SPRZĄTANIE I GOTOWANIE A MÓJ MĄŻ RELAX I ODPOCZYNEK CZY U WAS TEŻ TAK JEST MĄŻ MÓWI ŻE SIĘ CZEPIAM BO JAK ZEPSUJE MI SIĘ SAMOCHOD TO ON NAPRAWIA A NIE JA ALE SAMOCHÓD PSUJE SIĘ RAZ NA ROK A JA GOTUJE CODZIENNIE I ZMYWAM TEŻ .JAK GO PRZEKONAĆ ŻEBY TROCHĘ POMÓGŁ BO ON NA WSZYSTKO MA ODPOWIEDZ I ZAWSZE SIĘ WYKRĘCI

Gość tolerancja
popracy poloz sie kolo niego i tez nic nie rob:):):)

Gość Taka jedna_____
Takie rzeczy ustala sie wczesniej a nie 3 lata po slubie :o I od poczatku talerzyk po sobie facet zmywa , jeszcze w narzeczenstwie :o teraz to mozesz....klocic sie albo rozwiezc.Pewnie ze masz racje , tylko pozno troche.

Gość Taka jedna_____
Glupia baba , najpierw jej wszystko pasuje a potem przeszkadzac zaczyna ! :o

Gość FCT
a czegi sie czepiasz? jestes kobieta? to wiesz, gdzie twoje miejsce. Facet musi odpoczac po ciezkim dniu w pracy.

Gość fghjk
twoj facet ma prymitywne myslenie, jak zreszta moj...:O

Gość wlasnie czy jest
taka baba - ale dojebalas teraz. obawiam sie tylko,ze masz racje i nie zostaje mi nic innego jak rozstac sie z mezem. zreszta,nie tylko o to.

Gość TALK
OK MOŻE GŁUPIA ALE WCZEŚNIEJ NIE JADALIŚMY W DOMU ON MIAŁ SWOJE SPRAWY JA SWOJE ALE OD PEWNEGO CZASU POSTANOWILIŚMY TROCHĘ PRZYSTOPOWAĆ I ZACZĄĆ MIESZKAĆ I JADAĆ W DOMU , NO I ZACZEŁO SIĘ POD GÓRKĘ MOŻE ZA PUZNO

Gość Taka jedna_____
Ps Nie czepiasz sie - madrzejesz.

Gość TALK
JA NAWET WRACAM PUZNIEJ Z PRACY JAK MÓJ MĄŻ I CO ON CZEKA JAK MU COŚ UGOTUJE A JAK GO PROSZĘ ŻEBY MI POMÓGŁ TO MÓWI ŻĘ MOŻEMY ZAMOWIĆ PIZZĘ ALE JA NIE CHCE JEŚĆ PIZZY CODZIENNIE ,A W KUCHNI TEŻ MOŻNA SIĘ FAJNIE RAZEM POBAWIĆ NAWET PO CIĘŻKIEJ PRACY

Gość no to niech on sobie zamowi
pizze a Ty sobie zrob jedzonko, upierz swoje rzeczy jak powie, ze on auto naprawia, to powiedz, ze jego wypierzesz tez raz na rok jak bedzie mial stos brudow i bedzie jadl pizze a Ty pyszne obiadki to moze zmadrzeje :) aha i pisze sie pÓzno :P

Gość tolerancja
kupuj codziennie ta pizze,ciekawe po jakim czsie mezowi sie zbrzydnie....;)

Gość tolerancja
czasie,mialo byc:)

Nie czepiasz się. Powinien pomagac, albo przynajmniej pozmywać. Przynajmniej ja tak robiłem i tak bym robił.

Gość TALK
DZIĘKI UCZĘ SIĘ POLSKIEGO OD 10 LAT ALE CIĄGLE MAM PROBLEM

Gość Taka jedna_____
1) Pozniej a nie "puzniej"!!! 2) to sa efekty nieszczerych poswiecen "byle by wyjsc za maz" (swiadomych badz nie) 3) to sa efekty niedojrzalego i zbyt wczesnego wychodzenia za maz! 4) To sa efekty wybierania popapranca za meza :o

Gość Praktyczna Pani
To proste. Przestan pracowac a zajmij sie domem.

Gość TALK
DO CYNICZKA TO TY FAJNYM BĘDZIESZ MĘŻEM

spoks :) serio rob kolo siebie, a jak on bedzie sie czepial, to powiedz, ze skoro on Ci nie pomaga to sama wszystkiego robic nie bedziesz:) jestes jego zona a nie sluzaca, kucharka i sprzataczka. zrob jak ktos radzil, jak nie pomoze Ci bo sie wykreci, to zrob TYLKO sobie i poloz sie przed TV. jak bedzie chcial jesc, to powiedz, ze nie chcial pomagac to nie ma dla niego, a Ty bylas zbyt zmeczona by robic tez dla niego :) ale chetnie zrobisz mu jedzonko jak on bedzie naprawial auto :)

Gość Taka jedna_____
Praktyczna Pani - a wtedy jak maz pojdzie do kochanki bedziesz zdzierac tynk...madra rada ....

a ona nie moze isc do kochanka bo maz nie docenia jej pracy w domu? maz tez niech sie martwi, ze ona go oleje dla faceta takiego jak np. cniczek, ktory pomaga i docenia co sie dla niego robi :)

TALK wątpie, bo nie umiem gotować i raczej się nie naucze. ALe potrafie słuchać rozkazów i drobne rzecyz przy posiłkach potrafie zrobić:) I zmyć za soba:)

nie martw sie o swoj polski, niektorzy sie ucza cale zycie i nie moga napisac wyrazu bez bledow :D ja nie mam polskiej klawiatury wiec jestem usprawiedliwiona :P

swoja droga to moj facet to tez leniwiec potworny co by lezal caly dzien do gory brzuchem, ale juz ja znajde na niego sposob :D tylko jeszcze nie wiem jaki, rzucaj propozycjami ;)

Gość TALK
ŁATWO POWIEDZIEĆ PRZESTAŃ PRACOWAĆ ,NO I PO CO ŻEBY MĄŻ NAWET ŚMIEĆI NIE WYNIÓSŁ [nie wiem jak się pisze wyniósł boże polski jest trudny ale polscy faceci też proszę nie czepiajcie się gramatyki]

Jak ktoś za mnie wypierze to z chęcią śmieci wyniosę i na zakupy pójde:) Byle w miare po równo było:)

Gość tolerancja
moje slubne szczescie tez kiedys powiedzialo ze w domu to ja nic nie robie to przez kolejne pare dni nie bylo jedzonka,nie posprzatane,a jak w koncu spytal sie co sie dzieje to powiedzialam ze nic,tylko ja po prostu nic nie robie:) zauwazyl roznice:D

Gość TALK
DO EROTICKI NAPRAWDĘ NIE WIEM JAK ICH WYCHOWAĆ BO MÓJ TWIERDZI ŻE JEGO MAMA ZAWSZE GOTOWAŁA A TATA OGLĄDAŁ TV

Gość Praktyczna Pani
He Tolerancja Fajny Sposob... Ja nie wyprobuje bo skoro nie musze pracowac to zrobie dla mojego meza wszystko.