Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczanka na stepie

czy uzywacie wszystkich klawiszy na swojej klawiaturze?

Polecane posty

Gość kaczanka na stepie

uswiadomilam sobie, ze nigdy nie uzywam tych z cyframi, albo "home" "page up" "insert" itp :) niektore to nawet nie wiem do czego sluza - "scroll lock"? :o a Wy uzywacie?

Gość lepiej idz juz spac

Gość kaczanka na stepie
nie moge zasnac, bo nurtuje mnue ten problem - czy ktokolwiek uzywa tych pobocznych klawiszy :p ja na przyklad chcialabym miec mniejsza klawiature bez tych wszystkich, ktorych nie uzywam, bo ta zajmuje za duzo miejsca i tylko kolekcjonuje kurz :)

hehehe :D:D:D są mniejsze :D:D:D ale też z tymi klawiszami których zastosowania nie znamy :D

Gość hehehehehe***
dobre, ja też nie używam wszystkich :D Ktos potrafi wyjasnic sens niektórych?? :D

Gość kaczanka na stepie
hmm, wlasnie wyprobowalam klawisz "sleep" i wywalilo mnie z netu, bo komp przeszedl na "stand by" :o

Gość kaczanka na stepie
te klawiatury sa przestarzale, bo wszystkie te funkcje o wiele wygodniej obsluguje myszka :) teraz caly czas mam wcisniety "scroll lock", ale nic sie nie dzieje :(

Gość lepiej idz juz spac
Sama jesteś przestarzała. Popracuj sobie trochę w edytorze tekstu to docenisz te klawisze.

Gość cala kafeteria
a co to jest edytor tekstu? :) :p :classic_cool: :D

Gość zenuaaa
kurwa zajebisty temat bo zajebisty :O

ja nie uzywam 2 klawiszy a wlasciwie to 3 klawiszy, te co maja obrazek windowsow i jeden na prawo od tego z windowsami mozna kupic mniejsza klawiature, kiedys sprzedawali taka co nazywa sie happy hacker, ale wzglednie droga i chyba musialbym ja z ameryki importowac tez uzwazam ze zbyt duzo klawiszy, dla mnie o wyzej wymienione 3 klawisze, a dla uzytkownikow windowsow za duzo o wszystkie z wyjatkiem 3 klawiszy Ctrl, Alt, Del :classic_cool: te 3 im w zupelnosci wystarcza