Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy sobie wmawiam czy co

Czy nie macie czasem wrażenia że wasz chłopak nie kocha was wystarczająco mocno?

Polecane posty

a jak nie zadziała to ja swojego na balkonie za jaja powieszę !!!!i już to kiedyś ode mnie usłyszał:D:D:D

hahaha nie wątpię że takie fajne ma ale słuchaj jak by jeszcze innej chciał je pokazać to było by Ci szkoda bo mi wcale!!!!a niech w końcu zacznie myśleć głową a nie ......no ale odpukać to jeszcze mu się nie zdażyło:D ma takie samo zdanie jak ja i mówi że jak już się kogoś kocha to po co szukać innych wrażeń ale wiesz zawsze jest ta niepewność. Ja jestem strasznie uczulona na te sprawy bo jestem pierwszą dziewczyną mojego miska i nie wiem czy nie popędzie kiedyś za jakąś jak pies za suką:D:D

Hehe..no ja 1 nie jestem...ale za to ponoc tylko mnie tak Kocha :D Hehe...a koles ma 30 na karku ... i nigdy wczesniej tak nie kochal, haha :D Oj on umie tutaj koloryzowac, oj umie..ale ja mu wierze, ufam i ten...i jak mowi,ze bede zona to bede :D A jak poleci do innej to jajka zostawie, a Johnego utne..niech mu sie material genetyczny produkuje dalej...ponoc jajka bola jak nie wyleci :D Buehhe..sama z siebie sie smieje :D

o boże to Ty masz takie bardziej wymyślne kary:D:D ale bardzo ciekawy pomysł:D ale powiem Ci jaki moj kumpel miał:D przywiązać delikwenta na stołku (zaznaczam że chce mu się siusiu po jakimś czasie:D) na podłodze mnustwo wody i kable z prądem :D jak już nie wytrzyma i zacznie sikać to prąd go kopnie:D i tak ciągle:D:D:D to dopiero kara:D też sama z siebie się śmieję:D mój ma 24 zresztą jesteśmy w tym saym wieku:D i wiesz jeszcze młody i głupi jest to muszę go pilnować:D hahaha zresztą facetów to zawsze trzeba pilnować:D

Dobre z tym pradem :D Zapamietam to sobie, hahahha :D No nie moge, powiem tak mojemu, ciekawe jak zareaguje :D Oj swietne!!!

a wiesz co ja bym zrobiła jak by mnie tak beszczelnie zdradził:D podesz łabym do nich i powiedziała jej(tej nowej:D) oczywiście przy nim jeśli byłoby to mozliwe że on lubi się w damskie ciuszki przebierać i że majtki mi ginęly:D chciałabym zobaczyć ich miny:D hahahahaha

Gość nieinteligentna
nie ma pomiaru milości sa tylko dwie obcje kocha albo nie kocha

Buehehhe :D Ja bym wynajela kumpla, zeby podszedl i powiedzial do niego \"Kochanie, a co Ty robisz z ta kobieta\" :D:D:D Haaaaaaaaaaaaa :D

doooobbbbrrrrrreeeeeeeee:D:D:D masz jeszcze jakieś pomysły? spiszę sobie tak na wszelki wypadek:D:D

Hehe...nie moge sie skupic na mysleniu, tak mnie sie smiac chce :D Siedze w pracy i rycze w monitor, kurcze ludzie sie na mnie patrza :D:D

ej to tak samo jak ja:D :D też jestem w pracy i wybucham co chwilę głośnym śmiechem:D a wejdź sobie na taki topik o codziennych wpadkach tam to dopiero się poryczysz ze śmiechu:D

zegarek zajebisty!!!!na prwdę podoba mi się!!!a co do tych wpadek to sama ich szukam i nie mogę znaleźć:D ale jak tylko trafię to Ci napiszę ale tam to masakra:D

hahahhahahahahaha:D:D:D no nie:D dobra jesteś:D powiedz że Strasznie podoba Ci się prezent który Ci kupił:D

Kurde ale serio...jak go zobaczylam pomyslalam,ze musze go miec!! No i szybko kupilam (bo ponoc to ostatni byl) :D No ale teraz to sie zaczynam bac, hehe :D Kurde...

podziwiam:D ale wiesz co ja pewnie zrobiłabym tak samo:D a powiedziałabym mu że kupiłam bo była nadzwyczajna okazja i jeśli to możliwe to zaniżyłabym tak jak tylko się da cenę:D tak żeby się nie skapnął:D a jeśli nie to powiedziałabym że jest taki zegarek który bardzo chciałabym mieć no i wiesz dawać mu do zrozumienia że chcesz żeby dał Ci na niego kasę no i będzie po sprawie:Dno bo jeszcze masz jedno wyjście-powiedziec prawdę co chyba byłoby najleprzym rozwiązaniem

No juz mu wyslalam eska, ze zaszalalam i kupilam sobie zegarek....a jego odp to bylo \"ile\" Hehe...oj biedny on jest ze mna :D Ale nie moglam tego przepuscic...nie wiem, odwdziecze mu sie, hehe :D

No ja nie moge ze smiechu!! Wyje jak glupia :D Nie moge tak sie smiac w robocie, nie wypada mi no...ale mi zapodalas topic, ja Cie nie moge :D

Kiedyś było tak, że nie okazywał uczuć. [taki typ] ale po jakimś czasie. czasami go nie poznaje. przytula. dokucza, glaszcze, mówi, że kocha, pisze słodkie smsa, mimo, ze 5 minut temu sie rozstalismy. gdy budzi sie rano obok mnie pierwsze co robi to całuje moje plecki i wszystko co ma pod dziubkiem :D i tak juz bedzie 15 miesiecy :D

ti ti ti mowiłam że super topik ja sobie czytam zawsze jak chcę sobie humor poprawić:D:D i zawsze działa:D:D