Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z kur..iera wycięty

Poczta Polska

Polecane posty

W poniedziałek zostały wysłane dwa listy (zwykłe, ekonomiczne): z Elbląga do Włocławka i z Włocławka do Warszawy. To jest odpowiednio 250 i 160 km. Żaden z nich jeszcze nie dotarł do adresata. Jak myślicie: ile by szły w czasach poczty konnej?

Gość trele trele
U nas w Sopocie też poczta nawala

ja tez czekam na paczke, ktora zostala nadana w poniedzialek,masakra. co oni masowy strajk urzadzili i paczek nie rozsylaja czy co?

Gość D+3
Hej, cierpliwości, poczta jest zawalona a ludków mało na ilości jakie tam splywają. Poczekacie troszkę i dostaniecie, jak dojdzie w ciągu 3 dni to ok, jak dłużej to trudno. Ciekawam tylko jak są zaadresowane, ludzie pojęcia nie mają ile przesyłek ląduje w koluszkach z powodu złego adresowania.

Koluszki hmmm oj sporo tam tego idzie :O Po za tym co raz mniej pracownków, bo za tą kasę to... ehhh sam się zwolniłem i teraz na rękę mam x2 tyle z normalna premią, a nie jakieś śmieszne 5%

Gość D+3
3 grosze - powiedz gdzie dają więcej, też pójdę :)

Gość z.....
z Janowa Podlaskiego do warszawy list szedł 2 tygodnie!!!!

Gość w tym samym mieście
list zwykły 8 dni. Rekord?

Gość kartkę pocztową wysłaną
na właściwie podany adres z kodem pocztowym wysłano 8 pażdziernika z Ustronia do Warszawy. Doszła dzisiaj czyli 22 dni....

Gość D+3
No nie będę się tłumaczyć za wszystkich pracowników poczty, pomyłki się zdarzają wszędzie. Czasami wylądują w innym mieście (powinien być datownik), ktoś tu pisał o Włocławku. Często Włocławek trafia do Wrocławia. Lubin do Lublina i odwrotnie. Przykro, że tak długo czasami to trwa, właściwie to nie wiem co napisać, piszę od siebie, bo sama staram się być rzetelna w swojej pracy, ale no cóż, bywa różnie :|

pobije rekord 8 dni w tym samym miescie - z WAwy do (UWAGA ! ) Wawy - 17 dni :O Wlasnie pisze skarge :D

piszcie skargi , to nic nie kosztuje .... ja swoja jutro wysylam (nie poczta :P )

Gość dam rade.....
to wysyłajcie piorytety i po problemie:)

Akurat,po problemie............Wysłałam piorytetem z Cieszyna do Tomaszowa Maz..Szło 8 dni. Dzisiaj kolega mi pisał,że nadał przesyłkę do mnie.Ciekawe ile czasu upłynie,zanim dojdzie.Dam znać na forum:)

Gość blaneczka20
z Poznania do Gdańska w sierpniu 2006 szedl... 2 tyg!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tez tak mialem :/ nie ma znaczenia czy priorytrt czy nie . Teraz wysyłam jako wartosciowe :) przynajmniej wiem gdzie jest paczka i ochodza sie z nia jak z jajem , chcociaz zdazalo mi sie ,że chcieli wmowic klientce ,ze to paczka pobraniowa ! no ale donrze ,ze dziewczyna umiała czytac :(

chcialabym zmienic wczorajszy rekord ,... dzis wyjelam ze skrzynki kartke swiateczna wyslana 15.12. :O (wyslana z Wloclawka do WAWY)

Gość Pracownik InPostu
Polecam... :)