Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

Paxtin seroxat

Polecane posty

28.10] 15:24 niewesoła mam pytanie do kogoś, kto brał ten lek lub mógłby mi podpowiedzieć jak mam postąpić jakiś czas temu wzięłam klika razy po 10mg, wystąpiły u mnie efekty uboczne takie jak pocenie się, ból głowy, i dziwne samopoczucie (czułam się nieswojo), czułam też coś w rodz skoków ciśnienia; po czterech dniach lek odstawiłam ale chyba i tak będę musiała do niego wrócić... wzięłam dziś znowu pół tabletki, i czuję się zmęczona, lekkie bóle i zawroty głowy niewiem czy takie objawy są bezpieczne, przestraszyło mnie to że w trakcie takiego leczenia może wystąpić zespół serotoninowy lub neuroleptyczny :| i niewiem co powinnam robić... do swojego lekarza jakoś nie mam zaufania

Gość Justina_sc
ja obecnie biore seroxat, owszem przez jakis tydzien czulam sie fatalnie, nie moglam chodzic czeslam sie, pocilam sie, nie jadlam, mialam jakies halucynacje, mrowienia, nierowne widzenie ale to minelo, ale to mijalo z dnia na dzien czulam sie inaczej i czulam roznice (tez chcialam na poczatku zrezygnowac ale juz bylam u kresu wytrzymalosci psychicznej, balam sie ze jak mi one nic nie pomoga to juz nic) po 2 tygodniach poszlam na rozmowe w sprawie pracy i bylo o wiele lepiej. Biore go jakis rok teraz o kilku miesiecy juz po polowce i jestem zadowolone moje leki panika itd minely zdaje sobie sprawe z tego ze nie jestem wyleczona do konca tabletki tylko to uciszyly ale bez nich nie wiem co by ze mna bylo. Teraz chce zaczasc terapie. Ja nawet nie czytalam ulotki o dzialaniach ubocznych. Powiem Ci tylko ze u kazdego prawie to wystepuje zanim organizm nie przyswoi sobie dzialania tabletek. Jak nie masz do lekarza zaufania to go zmien bo inaczej nikt Ci nie pomoze. Jesli zdecydujesz sie brac seroxat to postepuj zgodnie z zaleceniami lekarza i nie przestawaj brac tabletek jak juz poczujesz sie lepiej(po jakis 2-3 tygodniach) bo objawy moga wrocic.

Gość Boli mnie glowa
Czy biorac paxtin moge wziasc tabletke przeciwbolowa, np apap? strasznie boli mnie glowa. Biore paxtin juz 6 miesiecy i do tej pory nie bralam zadnych innych lekow.

Gość Boli mnie glowa

Gość Boli mnie glowa
Ponawiam pytanie

WŁAŚNIE PRZECZYTAŁAM WASZE OPINIE NA TEMAT SEROXATU. JA WŁAŚNIE ZACZĘŁAM GO BRAĆ OD JAKIŚ 8 DNI.TAK SAMO PRZECZYTAŁAM ULOTKĘ I PRZERAZIŁAM SIĘ. TYLE EFEKTÓW UBOCZNYCH!!! NAWET POMYŚLAŁAM O TYM ABY PRZERWAĆ KURACJĘ, ALE WIEM ŻE TO NIE MA SENSU. CO PRAWDA ATAK PANIKI JAKI DOPADŁ MNIE DZISIAJ W PRACY UTWIERDZIŁ MNIE W TYM ŻEBY ODSTAWIĆ TEN LEK,ALE WASZE WYPOWIEDZI PODNIOSŁY MNIE NA DUCHU. MAM NADZIEJĘ ŻE MI TEŻ TO MINIE STOSUNKOWO SZYBKO.

Gość sill....
ja dzisiaj mam trzeci dzień z tym lekiem i nie odczuwam żadnych skutków ubocznych, więc widać nie wszyscy odczuwają... lekarz mi mówił że około 20 procent ma skutki uboczne... widać mi on pasi :) Powodzenia