Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie do uratowania

Kobiety mnie zniszczyły

Polecane posty

Zawsze bardzo lubiełem towarzystwo kobiet, niestety okres dojrzewania nie był dla mnie łaskawy, wzrok się popsuł, wyszczły pryszcze itd. Mimo to starałem się o dziewczyny, i zawsze to samo kosz i upokorzenie, po 3 lata starań dałem sobie spokój, ukojenie znalazłem w grach komputerowych, praktycznie każdą wolną chwile gram, nigdzie nie wychodze, w grach nikt mnie nie upokorzy, nie da do zrozumienia, że skoro nie jestem ładny to jestem człowiekiem drugiej kategorii....ale wiem , że zrobił się ze mnie wrak, niezdolny do życia, taka bezproduktywna jednostka....

literówka......

Gość vale tudo
Koleś o takich jak ty był kiedys program, dorośli faceci, praktycznie nie mający życia, praca/szkoła a potem gry, gry gry. Najgorsze , że takich jest coraz więcej.

Gość kup grę z babkami
tylko to mi do głowy przychodzi

Gość kelwin klajn
nie odpiszą bo im teraz głupio ....

jestes glupi :P pryszcze schodza, a wzrok nie ma nic do atrakcyjnosci wiesz z moich obserwacji wynika ze powodzenie nie zalezy od wygladu ale od samooceny -inni uwazaja cie za takiego za jakiego sam sie uwazasz

no coz zalezy tez od tego czy dziewczyna nie jest aktualnie zakochana w innym itd, ja osobiscie podziwiam bardzo inteligentnych ludzi, a zarozumialosc to nie pewnosc siebie ;p ps wiesz ze w topiku ranking debili jest na 1 albo 2 miejscu ??;p (na pierwszym jest chyba leonora)

Gość mam to samo co autor topiku
:o

Gość Faceci też niszczą kobiety

Gość Faceci też niszczą kobiety
Myślisz, że co?? Kobietom jest łatwiej?? Musimy wyglądać suuuuper, zero tłuszczyku, biust minimum miseczka D, długie zgrabne nogi, śliczna buźka, piękne ciuszki itp..

Gość do oprawcow
Nie znaczy,jesli kobieta jest cicha ,spokojna,ugodowa,sprawia wrazenie slabej to mozna ja NEKAC I PRZESLADOWAC. MOZNA BARDZO SIE POMYLIC.

Gość gośćcd
Osoba sledzona,obserwowana przez dlugi okres czasu maja rozwinieta ,wyostrzona spostrzegawczosc,pomimo ze staraja sie nie pokazac. Poza tym zapamietuja tzw nietypowe sytuacje( a jest ich sporo).

Gość gość
Na chamstwo odpowiadac chamstwem.

Gość gość
tez zrobil sie ze mnie wrak juz kolo 22rż, najgorsze jeszcze bylo to że panował powszechny pogląd że kobiety myslą o milosci, że mezczyzni wykorzystywacze, a ja nawet inicjacji nie miałem, oczywiscie gry - trudno ocenic na ile z powodu bo lubie a na ile żeby nie zgłupiec.

Gość gość
Mnie nie dotyczy slowo -tez.

Gość gość
Mnie z kolei zniszczyli faceci. Nie jesteście lepsi (:

Gość gość
Mnie też faceci zmartretowali psychicznie, na dziś dzień trudno mi uwierzyć w siebie i bardzo duża w tym "zasługa" samców. Też jedną z głównych przyczyn jest to że nie jestem szczupłą cycatą niunią jak z rozkładówki, do tego jestem introwertyczką. Jak bym była pewną siebie sexy niunią, to pewnie przytulałabym się teraz z jakimś zakochanym we mnie do szaleństwa gościem. Do du/py to wszystko.

Gość gość
Statystycznie kobiety (90%) marzą o wysokim przystojnym brunecie, dobrze zarabiającym( w kraju gdzie 80% społeczeństwa zarabia poniżej średniej krajowej). Jak taki nie jesteś kobiety mają cię w d..e nawet te przeciętne i średnio wyglądające. Dlatego ja też mam je w nosie. Nie będę pompował ich ego aby poczuły się lepiej spławiając mnie w niewybredny sposób. Niczego dobrego od nich nie usłyszałem i nie zaznałem. A seks? To kosztuje 150 zł/h na roksie. Teraz patrzę na nie obojętnie, nie są w stanie wzbudzić we mnie jakichkolwiek uczuć.

Gość gość
1340 ale jak poprosisz o sex to mezczyzna ci da, a kobiety prawiczka beda gnebic takiego (zeby wybrac jakiegos fagasa)

Gość Alisssa
Wolisz prostytutki bo takimi kobietami na twoim poziomie wygladowym GARDZISZ. bo jestes ROWNIE pusty jak te slicznotki do ktorych startujesz a ktore cie olewaja. Bylam kiedys brzydka. Nikt nie raczyl nawet ze mna rozmawiac. Pozniej mialam kochankow. Wybieralam sobie atrakcyjnych z tych co mnie chcieli. A teraz mam meza ktory mi sie podoba i dziecko podobne do niego. Nie dziw sie ze ladne tez maja wymagania.

Gość gość
11:40, 11:56--??