Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k***

wynik testu - proszę o pomoc w uzyskaniu info

Polecane posty

kochane jesteście - :-) jeszcze 3 dni ... i wszystko chyba będzie jasne, mx3 - gratuluje ( a po cichutku zazdroszczę ;) )

Ja tez robila 3 testy jeden wyszedl negatywny 7 dni przed @ drugi Z bladziutka kreska atrezci pare dni po @ i tez bladziutka kreseczka ale chyba ciut ciemniejsza od tej pierwszej.Tez sie denerwuje i czekam.CZytalam chyba wszystkie`posty na ten temat i chyba 70% przypadkow to jednak ciaza. Nastepny test robie po tygodniu.

leo a nie lepiej zrobic bete? ja tez niedawno zobaczylam dwukrotnie dwie kreski, zrobilam bete i rzeczywiscie 5 tydzien niestety boje sie jak to sie skonczy biore luteine 2 razy dziennie i nospe tak samo bo tak zalecila mi moja pani gin K ... gratulacje 🌼

Pluszka To znaczy ze majac dwukrotnie blada kreske na tescie moze oznaczac ze ciaza jest zagrozona?

Dziewczyny a czy ktoras z Was mila jeszce bladziutka kreske na tescie.I jak to sie skonczylo? Ja wiem ze duzo dziewczyn tak mialo i teraz maja baby, ale one pisaly ze na drugi dzien czy za pare dni zrobily test i byl juz normalny tzn dwie ciemne kreski a ja zrobilam po 4 dniach i znowu test wyglada tak samo.

Paulko kochana ja mieszkam w Meksyku i tu nie moglam znalesc dobrych testoe jedyny co znalazlam amerykanski First Response, wzielam odrazu 3 .Jak bym byla w POlsce to bym poleciala odrazu do ginka i nie zadawalabym upierdliwych pytan. w Meksyku jestem od niedawna i nawet nie mam jescze samochodu a maz pracuje od rana do nocy. Planujemy isc do ginekologa dopiero w przyszlym tygodniu. Juz chyba wszystkie posty przeczytalam odnosnie bladych kresek i wiem ze sie tak zdarza jak poziom hcg w moczu jest niski , ale czemu nie podskoczyl w ciagu4 dni?

DZieki serdeczne, nie mam wyjscia bede musiala czekac ale sama pewnie wiesz ze juz by sie chcialo wiedziec ze wszystko jest o.k Ale mysle ze duzo dziewczyn ma jednak normaly wynik testu czyli dwie mocne kreski bo ten temat nie jest czesto poruszany.

a ja mialm wadliwy bobo test bo wyszło mi różowe tło i dwie białe krechy:-D powaga,dopiero w dniu spodziewanej @ qiuc vue pokazal prawidłowo,mam ten test do dzis i nadal sa na nim dwie wyraznie kreski(niebieska i czerwona) trzymam mocno kciuki za was kobietki

Dzieki dziewczyny zycze Wam tez powodzenia.I zebysmy juz nie musialy sie niczym martwic.

DZiewczyny czy ktoras z Was jescze byla w takiej sytuacji, napiszcie prosze .

Leo spokojnie mysle ze grubosc kreski o niczym nie swiadczy, wazne ze sa i tyle a testy sa różne pod wzgledem technicznym i różnie działają moja zagrozona ciąża wynika z kilku rzeczy po pierwsze byla stymulowana clo i mam w ramach skutkow ubocznych torbiele, ktore moga zagrozic ciąży jesli zaczna rosnac zamiast sie wchlonąć Ale to ciebie nie dotyczy, nie bierz sobie tego do serca ja po pierwszym kryzysie staram sie myslec pozytywnie;-)

Pluszka Ja zrobilam kolejny test i wyszedl negatywny ale byl innej firmy jakies nieznznej i 3 razy tanszy wiec sie pocieszam ze moze nie byl wiarygodny ale kupilam go w aptece.Juz nie weim co mam myslec we wtorek ide robic bete.

Pluszka juz mozesz puscic kciuki, wczoraj w nocy dostalam @ wiec nicimam odpowiedz na pytanie. Dzieki jeszcze raz za wsparcie to jest dla mnie bardzo cenne.Teraz postaram sie pozbierac i probowac dalejMoze kiedy uslysze\" Jestes w ciazy\" albo zobacze dwie grube krechy na tescie.Zycze [powodzenia.