Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziergana_poduszka

nigdy nie miałam faceta, ilu nas?

Polecane posty

Gość dziergana_poduszka

wpisuję się. ale powód do dumy, niech mnie! :O :D

Gość belledamn
wpiszę się.. ile masz lat?

Gość dziergana_poduszka
21 :O

Gość dziergana_poduszka
a Ty?

Gość dziergana_poduszka
jestem potworem :O w dodatku brzydka jak noc. bo jak inaczej wytłumaczyć fakt nie posiadania faceta?

Gość mam 25 lat i miałem faceta
ps. żalosny topic:o

Gość belledamn
mam 19 lat.. i jestem brzydka of course

Gość dziergana_poduszka
dlaczego żałosny. chcę tylko wiedzieć ile nas jest. :O

Gość pełno brzydali ma facetów
wieć nie w tym problem:classic_cool:

Gość dziergana_poduszka
belladam no właśnie, a dlaczego? czasem rozglądam się wokół i tyle dziewczyn (głupio jest porównywać), ale czasem brzydszych ode mnie ma faceta. a ja nie potrafię znaleźć. odstraszam wyglądem i charakterem ;)

zalosny- bo wyzywacie się od potworów:o Pełno fajnych laseczek jest sama ...więc co też sa brzydkie?? Peno fajnych facetów jest samotnymi więc .??

Gość belledamn
problem w tym, ze nie z mojej winy jestem brzydka. i tyle. będę sama. bywa...

Gość dziergana_poduszka
mam 25 lat i miałem faceta-> nie wyzywam się od potworów. ktoś stwierdził, że pewnie nim jestem, więc tylko potwierdziłam (w kontekście żartu). fakt, dużo samotnych facetów, więc dlaczego nie mogę chociaż na takiego trafić? dziwna sytuacja, gdy wokół wszyscy łączą się w pary oprócz mnie :O

Gość Kamil1981
ODSTRASZACIE TAKIM podejściem jakie tu prezentujecie:o Nikt nie chce zakompleksionych kobiet za partnerki

Gość belledamn
coz charakter jak charakter. Uparta jestem, niezalezna i niecierpię słodzenia:D:D:D ale pozatym nie narzekam:D

ok sorry, ale to że ktoś jest brzydki nie oznacza ze nie ma z tego powodu partnera:O zgadzam się też z wypowiedzią Kamila

Gość dziergana_poduszka
belledam, no kurcze, ja też myślę, że do najgorszych zołz nie należę. a jednak coś jest na rzeczy, że nie mogę nikogo znaleźć. chociaż na parę dni ;) a podejście moje jest jakie jest. już się chyba pogodziłam z faktem, że nie znajdę faceta

Gość dziergana_poduszka
dlatego piszę, że chyba nie tylko o wygląd chodzi, że nie mogę nikogo znaleźć

Balettman- i może swoją niezależnościaą "odstraszasz" ;) Faceci nie lubią nieależnych kobiet:classic_cool:

Pamiętajcie nic na siłe moje kochane:) Poza tym, oczuwa się to ze kobety na "chama" chcą mieć faceta i to też nas odstrasza;) Poczekajcie troche- na pewno ktoś się w was zakocha po uszy;)

Gość belledamn
jestem brzydka, ale chcialabym miec się do kogos przytulic czy cus. Odstraszam ewidentnie wyglądem, pozatym jestem sympatyczna;) Ale tego się nie docenia..

Gość belledamn
na nie chce miec nikogo na sile, wzasadzie to nie narzucam się nikomu bo sama tego nienawidzę:D

Gość dziergana_poduszka
tylko, że ja na siłę ani nie szukam, ani nie próbuję podrywać. będzie co będzie. żyje sobie całkiem znośnie. nie narzekam publicznie, gd poznaje kolesia nie wpatruję się w niego jak sęp, i czekam na jakąś reakcje. nie chcę nikogo na siłę. gdybym chciała dorwałabym pierwszego lepszego z brzegu. ale chyba nie wzbudzam zainteresowania wśród mężczyzn. nie chodzę w szpilkach, ubieram się na sportowo, skromnie. rozmawiam z facetami jak z koegą. nie chodzę na imprezy.

Każda potwora znajdzie swojego amatora;) Nie mysl o sobie ze jesteś brzydka----życie zaskakuje w najmniej oczekiwanym momencie- wiec głowa do góry:) Nie ma samych pieknych kobiet na swiecie...a na ulicy widze brzydkie trzymające się z facetami za reke :)

Gość belledamn
mam to samo poduszeczka:D tez rozmawiam z facetami jak z kumplem.. zresztą mam wielu znajomych facetow, ale wlasnie takich kumpli.. nic więcej.

musze stwierdzić ze wartościowe kobiety z was- a faceci boją się takich kobiet wolą łatwe dziewczyny...ale na raz;) wiec widze ze nie ma problemy musze lecieć Pozdro dla Was kochane:)

Gość belledamn
dziękuję Ci 25;) :D:D:D

Gość dziergana_poduszka
belledam chyba mamy ten sam problem.nie rozglądamy się, nie wypatrujemy, ale chcemy mieć kogoś bliskiego :( 25 dzięki. cóż z tego, że wartościowe, jak faceci tego nie doceniają ;)

hmmm - nie szukaj miłości , to ona znajdzie Ciebie .... jak powiedział ktoś : Nie ma brzydkich kobiet, są tylko kobiety, które nie wiedzą, że są piękne...(Vivien Leigh) uważam że zamiast mówić sobie że jestem nieatrakcyjna ... zainwestuj w siebie ..., kup łądne ciuszki, dobry kosmetyk ... jeśli mieszkasz w dużym mieście idź do duglasa lub sophory tam są wisażystki i Ci powiedzą jak się malować ... może Ci machną od razu makijaż .... a przede wszystkim ciesz się życiem bo nie ma nie ma brzydkich kobiet , tylko wiele jest niezadbanych i smutnych .... http://media.skoopy.com/misc/celebs_without_makeup/ Celebrities bez makijażu.? i co takie piękności?