Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Meridon

Zmienilam sie.....

Polecane posty

Kiedys bylam pewna siebie dziewczyna... podobalam sie sobie i bylo mi z tym dobrze.Dzis mam zaledwie 23 lata i mam dosc... Jechalam dzis w autobusie na uczelnie wokol mnie stalo kilku fajnych facetow a ja tak sie wstydzilam ze cala droge przejechalam patrzac sie w czubki swoich butow.. BAlam sie ze ktorys z nich bedzie mi sie przygladal.. mam tak niska samoocene ze jak tylko ktos na mnie patrzy to zaraz mysle ze pewnie dlatego ze jestem taka brzydka??( a nie jestem)Obecnosc jedenego z tych facetow a zwlaszcza piekny zapach meskich perfum i bliskosc.. sprawily ze zapragnelam poczuc sie znowu pozadana i wolna... Nie dopuszczam do mysli ze moge sie podobac...bo zaraz sobie mysle ze jakby ktos zobaczyl moje cialo ( chodzi o brzuch, piersi) to juz by mnie nie chcial.. Na osiedlu na ktorym mieszkam mam adoratora mlodego chlopaka mysle ze pociaga go fakt iz jestem mezatka i mysle ze zwrocil uwage na mnie przez moj biust ...Wiem ze mu sie podobam bo posyla mi powloczyste spojrzenia i na moja widok powiedzial WOW!!a jednak pomimo tego zaraz szukam sobie wytlumaczenia ze pewnie mi sie zdaje?? Kocham swojego meza i dobrze mi z nim nie w glowie mi romansy,ale ma dosc tego ze czuje sie jak brzydkie kaczatko..Mysle sobie ze kto oprocz meza by mnie chcial?? Poza tym z osoby towarzyskiej i latwo nawiazujacej kontakty staje sie odludkiem...

Dlaczego uwazasz ze porabana??/ czytalam tu wiele beznadziejnych topikow:( i czy to ma znaczyc ze wszyscy maj cos z glowami?? a ty po co tu zagladasz??

\"Obecność jednego z tych facetów a zwłaszcza piękny zapach meskich perfum i bliskosc.. sprawily ze zapragnelam poczuc sie znowu pozadana i wolna...\" Po prostu nie chciał bym mieć takiej kobiety za żonę. A jest wiele durnych tematów którzy zakładają ludzi, którzy mnie coraz bardziej zaskakują.

Gość tak tak tak ...
hymm wyjdz do ludzi ...stan przed lustem i zobacz jaka ladna jestes ... ja sama wiem po sobie jesli stane pewnie pzred lustre widze sie jako ladna dziewczyne a gdy w mojej glowie cos sie popieprzy widze sie jako brzydka paskude ... musisz byc pewna siebie .. pamietaj zyje sie raz a jesli jestes ladna(a jestes) to glowa do gory z usmiechem na twarzy wskakuj do autobusy .. usmiechaj sie tak aby w oczach bylo widac twa radosc .. nie ma kobiet brzydkich zapamietaj .. ze nie ma!! musisz sobie to w glowce uswiadomic i spojrzec na siebie innaczej :* zycze powodzenia:)

Choćby taką: Coś jest nie tak w moim małżeństwie. Chciałabym poczuć się pożądana przez mojego męża. Dlatego zmieniłam to i to... zaproponowałam jemu to i to.

Gość Szukasz okazji do romansu
??? Potwierdzenia atrakcyjności??? Po co Ci to, bedziesz żałowała :O

Gość czarodziejkaaaa
ja mam to samo i swoetnie cię rozumiem. Ja mam 26 lat , też jestem mężatką, kiedyś byłam strasznie pewna siebie, uważałam wręcz, że mogę mieć każdego faceta a teraz... W sytuacji jak ty w autobusie pewnie uważałym to samo. Że napewno nikt nie zwróci na mnie uwagi. Też bym się czuła nieswojo w takiej sytuacji jak ty

Mam kilka zamężnych przyjaciółek...

Czarodziejko- niewiem czy masz dziecko, ale to wlasnie odkad urodzilam zaczelam tak o sobie mysle:( chociaz szybo doszlam do siebie... pomimo krytyki dzeikuje za udzielone wsparcie czasem tak poprostu bywa ze bijesz sie z myslami i jest ciezko....

Romans, to nie kwestia odwagi tylko zasad. Człowiek nie jest istotą doskonała, łatwo może zbładzić.

\"Mysle sobie ze kto oprocz meza by mnie chcial?? \" A powiedzcie mi kto miałby Cie chcieć? Sąsiad? Młody chlopak z dyskoteki?

Szukasz okazji do romasu- zgadzam sie z toba :) czy zatem twoej zamezne kolezanki maja podobne rozterki??

Odpowiadaj swoimi slowami nie cytuj mnie:( pewnie po przeczytaniu moich zwierzen wyobraziles sobie brzydka, zaniedbana kobiete??? wyprowadze cie z bledu tak nie jest!!!

Zdarza się :) ale jeszcze żadna nie odeszła od męża. Za to jeden mąż (może było ich więcej ale nic mi o tym niewiadomo) szukał potwierdzenia atrakcyjności i odszedł w końcu do innej...

Nie nie taką sobie wyobraziłem. Wyobraziłem sobie glupią kobietę, której mąż już nie wystarcza i szuka potwierdzenia swojej atrakcyjności u innych mężczyzn:) A stąd krok do zdrady. I jeszcze próbujesz sie wytłumaczyć, że błądzić to rzecz ludzka.

Ja wierze, że jesteś b. miłą i ładną kobietą tylko myślisz nie o tym co trzeba :)

Merdion jeśli idzie o ta kwestie to tak. Wystarczy mi, żeby jedna kobieta ze mną była, dla tej Jednej byłbym odpowiedni. Dla reszty mogę być wprost odrażający wyglądem. I nie przeszkadzałoby mi to.

Pisząc: "Człowiek nie jest istotą doskonała, łatwo może zbładzić." Miałam na myśli to, że można rozmyslać nad różnymi sprawami a nie wskakiwać komuś do łóżka!!!

Cyniczku cos mi sie zdaje ze to ty jestes nie atrkacyjny(na)??? dziekuje ci szukam okazji do romansu tak wlasnie jest... jak widac sa ti porzadni , taktowni ludzie.... Ciagle jestem sama, na osiedlu gdzie mieszkam nie mam kolezanek( mieszkam tu od 2lat) wiec chyba moge poczuc sie samotna i myslec to i owo.....