Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil22

mam problem proszę o pomoc

Polecane posty

Gość kamil22

Kręcę z dziewczyną, która ma opinie ze jest lekkich obyczajów ( wiecie o co mi chodzi ), ale ona mówi ze to jest nie prawda, ze to ktoś na nią to specjalnie wymyślił. Ale sporo osób mówi ze to prawda, nie wiem co robić. Jak mogę to sprawdzić?????? Chyba się zakochałem a nie chciałbym być z taką panną ((. Pomóżcie proszę WAS. Pozdrawiam

Gość Micitanka
Trudne to do zweryfikowania bo ludzkie plotki nie maja czasem granic i umiary ale z mojej perpektywy moze nieco subiektywnej napisze,ze czesto mozna kogos skrzywdzic takimi oszczerstwami..Ja tez niejednokrotnie zostalam obsmarowana blotem tylko dlatego,ze nie chcialam jakiegos Kolesia a On dorobil sobie potem swoja ideologie..tak wiec ja proponuje zaryzykowac ale przygladac sie bacznie,a nawet jesli pogloski okaza sie prawda to zawsze istnieje szansa,ze tym razem bedzie inaczej i uda Wam sie stworzyc fajny zwiazek..Pozdrawiam i zycze powodzenia:)

To bardzo ci na niej zalezy skoro wierzysz plotkom moze najpierw ja poznaj by miec o niej opinie???

Gość kamil22
O Boze 22 to Twoj QI ????

Gość O Boze
....bo wierzyc mi sie nie chce ,ze 22-letni facet plotek slucha i przejmuje sie tym co ludzie powiedza!

Gość kamil22
nie mam 22 lat, :] jestem sporo młodszy, NICK nigdy nie mówi o wieku, mogę przecież w nim napisać ze jestem taki i taki, a to może być nie prawda :] a w ploty wierze, bo mówi mi to sporo bliskich osób, kolegów i koleżanek, nie mieszkam tam gdzie Ona, mamy spory kawałek do siebie, nie wiem co Ona robi. Wiec pytam się WAS tutaj bo nie wiem co robić, Ona temu zaprzecza, ale ja jakoś mam dylemat :/