Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katasia

Facetom wstep wzroniony

Polecane posty

Cześć przyjaciółki moje słodziutkie ;-) Wiecie co mój Misiaczek dzisiaj powiedział do mojego dzidziusia w brzuszku? Powiedział, że jak sie urodzi i zacznie chodzić to zacznie go wprowadzać do zawodu maszynisty, tak jak tatuś wprowadzał jego ;-) To takie słodziutkie ;-) Jestem taka dumna z mojego Misiaczka, a jak już sie urodzi nasza dzidzia, to bede również dumna z Robercika Maszynisty Juniora ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

a ja mam strasznego doła...moje szczescie jest w Stanach, tzn jest amerykaninem...poznalismy sie w tym roku kiedy bylam tam na programie studenckim...jestem naprawde zakochana, nigdy wczesniej nie czulam czegos takiego, nigdy wczesniej nie zalezalo mi tak bardzo na kims...doszlismy do wniosku ze po skonczeniu studiów(jestem na ostatnim roku) pojade do niego i bedziemy razem...ale jak przeczytałam jakie wymagania stawia sie ubiegającym o wize to mina mi zrzedła...przecież ja w życiu nie jestem w stanie sprostac tym wymaganiom!!nie wiem co zrobic...zycie jest nie fair

Gość OOOOOOOOOOOoooooooooo
miałam się zapisać,ale jak ma być o ciązach :O ,to spadam:D:D:D

Magdusia to jakiś facet który nabija się z kobiet albo totalna idiotka :O wybaczcie, ale takie odnosze wrażenie :O

Gość OOOOOOOOOOOoooooooooo
satinell>>OK :D tylko założę czarnucha.

Gość gdfgfgg
Ciąże, problemy z miłością, to już było, teraz jeszcze o różnych kremach/perfumach no i o podpaskach - kobiety strasznie proste istoty.

ooooo---> zaraz założę temat...bez ciąż....badmiernego szczęścia w miłości...ale i bez nieszczęśliwej miłości...wpadajcie......ale błagam....bez dramatów i nie kipieć radością z udanego związku:D

satinell>>jestem za:) mam dość narzekaczy:D:D:D

może napiszmy po raz pierwszy o swoich zainteresowaniach!? wtedy zawsze może się rozwinąć jakaś ciekawa dyskusja. Tylko nie piszcie, że interesujecie się seksem, podpaskami, perfumami i ciążą :P

Żałosne----->>> Dlaczego mnie obrażasz? To że Ty nie zaznałaś szczęścia w miłości nie znaczy że masz prawo do krytykowania w taki chamski sposób mojego szczęścia :-( Mój Misiaczek właśnie pogłaskał mnie po brzuszku i czuje że mojej dzidzi sie to spodobało :-) Pozdrawiam Was moje kochane przyjaciółeczki z forum ;-) Magda🌼

Magdusiu, nie będę Ci tego tłumaczyć, bo odnosze wrażenie, że nie zrozumiesz. Nie będę też ciągnąć z Tobą dyskusji, bo nie chcę rozwalac topiku na bluzgankę. Tak więc pozostaje mi podrowić Cię serdecznie i zyczyć wszystkiego najlepszego :O

Gość gdfgfgg
O widzę temat upada. Szkoda że kobiety nie mają żadnych zainteresowań poza facetami i robieniem wszystkiego aby się im przypodobać oraz własną seksualnością.