Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kaca moralnego

Przespałam się z facetem za pieniądze

Polecane posty

Gość Diana007
a blondik życzę sukcesów w życiu osobistym :) mam nadzieję że będziesz naprawde szczęsliwa

Gość blondik
Diano dlaczego mnie oceniasz nawet mnie nie znając. Wiem, że to co robie jest złe ale trudno mi sie od tego uwolnić.

Gość KazikS_
Mi jako facetowi jest wstyd powiedzieć o kobiecie że jest kurwą czy dziwką. bo to jakbym sam jej dał pieniądze i ją wykorzystał jak rzecz. Jeśli mówisz to tak robisz. Trzeba patrzeć na kobiete jak na człowieka a nie jak na szmatę. Ja się mówi to już się traktuje jak szmatę czyli samemu jest się szmaciarzem. I wysokie morale nie tłumaczą takiego traktowania kobiet które to zrobiły. Zrobiły bo tacy jesteśmy, sami je pietnujemy. był tu taki topik że nie wziąłbym dziewczyny jakbym wiedział że przespala się z Murzynem czy Arabem. A przecież to mógłbyć jej narzeczony. To co to za facet? Wsztyd mi za takich facetów. Że sam nim jestem w sensie tą płcią. Skąd się bierze aż tylu palantów. Jak kobiety z nimi żyją? Ps. nie jestem gejem i nie jestem też kobieta (bo pewnie niektórzy zaraz zaczna mnie podejrzewać)

Gość piotrek222
przestancie sie uzalac nad ta sciemniara....uwiodla skasowala faceta a teraz plecie ze ma kaca...tak chyba dla tego ze za malo skasowala, trzeba bylo sie przed zastanawiac a nie teraz. Powinas byc zaszcztcona ze znalazl sie taki glupek ze ci tyle zaplacil. dla czego ciagle uwazacie ze to tylko kobieta miewa z tego powodu moralniaka? a moze on bardziej zaluje ze puscil sie z jakas kurwa i jeszcze jej zaplacil :( a domu kochaniutka zona czeka z obiadkiem...spojzcie w inna strone trochy

Gość Diana007
domyślam się że łatwa kasa problemy nie zazdroszcze ci ale ja też mam na swój sposób problemy i czasami mam doścale nigdy bym tak nie zarabiała mam nadzieję ze i tobie się uda z tym wygrać uwolnić się wieże że nadejdzie dla ciebie lepsze jutro !

Gość KazikS_
Halllo.... to prawda ale i ania i nasza forumowiczka mają kaca. no ta młodsza może nie kaca a szok. Ale pewnie czuła straszny wstyd równierz a to nie jej wina tylko facetów i w przypadku forumowiczki jest to samo to nie twoja wina tylko twojego kierownika. On jest szmatą ty postaw się wyżej.

Gość piotrek222
suka nie da pies nie wezme

Gość Diana007
blondik mam nadzieję ze cię nie uraziłam naprawde życze ci jak najlepiej ja poprostu wierze w lepsze jutro

Gość piotrek222
ja tam spowczuje facetowi on to dopiero ma kaca, wydal fortune na .......no wlasnie dziwke, niezlym musi byc brzydalem ha ha

Gość granat
ty przynajmniej wiesz ze dalas dupy za kase.wiesz wiec mozesz z tym skonczyc.wiesz ile kobiet puszcza sie za kase i nawet nie sa swiadome,ze to robia...spotykaja sie chlopakami,ktorzy maja kase i oszukuja siebie i ich,ze to z milosci :( nawet mezatka jak chce wyciagnac troche z portfela meza,to zaczyna byc dla niego bardziej mila i chetnie rozklada nogi.a jak juz dostanie, to nagle "czulosc" znika...one nie skoncza z tym,bo nawet nie wiedza,ze to tez prostytucja :( ty jestes w lepszej sytuacji...

Gość karina1982
tez sypiam za kase i nie zaluje, ciesze sie ze sa wogule na swiecie faceti ktorzy mni chca :) ha ha ha i jeszcze mi placa za przyjemnosci kocham to robic , to jest moje zycie kocham sex i wszystko co jest z nim zwiazane:)

Gość blondik
Jeszcze będziesz żałowac karina. Tez myslałam kiedyś tak jak ty ale przekonasz się, że trudno z tym skończyć i zacząc normalnie żyć.

Gość blondik
Dzieki Diano. Chciałabym z tym skończyc ale nie potrafię.

Gość Diana007
granat co za podejscie do sprawy czyli ogólnie masz problem wszystkie kobiety sa twoim zdaniem takie same tu się mylisz !!!!!!!!!

Gość KazikS_
w pewnym sensie piotrek ma rację , facet powinien mieć moralniaka. Gybym się dowiedział ze moja dziwczyna wcześniej zrobiła coś takiego albo robiła, a teraz nie robi (choć pewności nie ma się nigdy) to pomyślałbym jej sprawa, jej ciało jej ego. No może bałbym się chorób np aids, czy innych tego typu. Ale nie potempiłbym jej nie zostawił z tego powodu. Portrzebowałaby wreszcie kogoś kto ją doceni a nie potraktuje jak rzecz. "o z drugiej, dziesiątej ręki to spierdalaj" Jak to ksiądz chyba Rydzyk tłumaczył czym jest dziewictwo, to jakby odgryzione jabłko dać chłopakowi, tyle że nadgryzione jabłko więdnie czy gnije a kobieta hm... dojrzewa. A rany mozna leczyć, nadgryzione jabłka nie bardzo. To ten ksiądz potraktował kobietę jak rzecz, jak kolejny mebel w domu. Ma być nowy!!! Bo stary wyrzucę za drzwi.

Gość Diana007
blondik jeżeli moge zapytać ile juz w tym siedzisz?????

Gość karina1982
ale czego ze upraiam sex? i ze sa chetni ktorzy mi za toplaca? ale sorki czy dla was sex jest jakas kara? bo dla mnie przyjemnoscia... wiec nie bede zalowac mam nadzieje:) narazie nie zaluje tylko robie sie jescze bardziej zboczona , oczywiscie ja mam prawo wyboru i chodze z tymi facetami ktorzy mi pasza :)

Gość moralizowanie to takie
pie..lenie o Szopenie - ktoś powiedzial, ze wsrod umorlaniaczy przewazają uczucia zazdrosci iz awisci ze im nie dane bylo coś przezyc. Bo czlowiek to juz taki jest, ze cudze grzechy mierzy inna miarą.

Gość blondik
Karina dokładnie jakbym słyszała siebie sprzed kilku lat. Uwierz mi, że w pewnym momencie będziesz chciała miec męża, dzieci a nie będziesz mogła z tym skończyć. Możesz mi teraz nie wierzyć ale sama sie przekonasz.

Gość blondik
Ja już to robie od 8 lat. Na początku myslałam dokładnie tak jak karina lubie seks faceci mi jeszcze za to płaca co za problem. Przychodzi jednak taki wiek, że chcesz załozyc rodzinę a tu nie mozna sie wycofać. To znaczy nikt na siłę cie nie trzyma ale sama nie możesz z tym skończyć.

Gość KazikS_
idę spać. Niemniej jednak tochę dziwki w kobiecie jest bardzo intrygujące i podniecające ;)

Gość karina1982
blondik nie strasz mnie :)? a czemu ciezko z tym skaczyc? nie ma tak ze odchodze do widzenia, bylo milo :) tak z ciekawosci

Blondik czemu nie mozesz z tym skonczyc ???? Dlatego ze jest to łatwy hajs i duzo sie zarabia czy dlatego ze innej roboty sobie nie znajdziesz??

Gość KazikS_
odchodze ? gdzie? chyba że znajdziesz księcia z bajki albo ze starczy ci już dochód x razy mniejszy za zapierdalanie conajmniej 8 godzin dziennie

Gość karina1982
oj kazik masz racje:) blondik ale mam kolezanki ktore maja mezow, piekne dzieciczki, domy i....no wlasnie jezdza na zachod i zarabiaja w taki sposob, najlepsze jest to ze mezowie wiedza o tym, i sa to bardzo szczesliwe rodziny ktorym niczego nie brakuje a juz napewno nie kasy:)

Gość blondik zdradz
tak z ciekawosci,ilu cie przelecialo???

Gość blondik
Karinko dlatego, że cięzko jest sie przestawić. Ja zarabiam 6-7 tysięcy miesięcznie i trudno by mi było nagle iśc do pracy za 800 zł. Poza tym nie wiem ale chyba sie uzalezniłam od tej pracy w ogole od seksu. Nie wiem czy jestem w ogole w stanie być w normalnym związku a chciałabym. Nie chce tego robic do końca zycia. Nie wiem jak jest u ciebie ale podejrzewam, że teraz patrzysz na wszystko przez różowe okulary ale uwierz mi, że kiedyś inaczej na to spojrzysz.

Gość blondik
Karina naprawde wierzysz, że to sa szczęsliwe rodziny? Chyba sama siebie oszukujesz. Tez mam takie koleżanki i nie powiedziałabym, że sa szczęsliwe.

Gość karina1982
a widzisz czyli jednak juz przyznalas mi trochy racji od sexu tez sie idzie uzaleznic haha:)jak rowniez od kaski:)

Gość Diana007
blondik nie dziwie się 6 tyś a 800 zł to ogromna róznica ale kasa to nie wszystko a sex możesz uprawiać do upadłego ze swoim facetam we własnym domu czego ci zyczę oby ci sie udało