Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona bardzo.........

bezowulacyjne jajniki

Polecane posty

Ginekolog mi powiedział, że podejrzewa u mnie bezowulacyjne jajniki. Mam problemy z okresem, od kiedy go wogóle pierwszy raz dostałam. Okres pojawiał się raz na kilka miesięcy. Miałam przez to wiele problemów. Przez kilka lat brałam Diane. Czy lekarz może stwierdzic, że mam bezowulacyjne jajniki bez badania USG itp??

Czy nikt mi nie odpowie??

Gość piszesz żę
lekarz powiedzial idz jeszcze do trzech innych a kazdy powie co innego, nie mozna byc pewnym co powie lekarz ,bo on tez moze sie pomylic a poza tym jestes bardzo mloda i jeszcze wszystko moze samo sie wyregulowac .przede wszystkim dobrze sie odzywiaj,zyj zgodnie z natura nie mysl o chorobach na to bedziesz miala czas jak bedziesz staruszka i powodzenia

Mam 21 lat, trzy lata bralam diane na wyregulowanie okresu. Jak przestałam brać te tabletki problem powrócił. Nie wiem, co mam o tym wszystkim myśleć. Jak byłam młodsza i nie brałam jeszcze diane, to zrobiłam sobie wszytskie badania i nic mi nie wyszło.

Gość uSia_
Topic stary...ale moze warto napisac.. Ja mam stwierdzony Zespól Policystycznych Jajników. Wykazalo to badanie USG jakos dwa lata temu [ mam 19 lat teraz]. Dostalam, podobnie jak Ty Diane 35. Miesiaczki sa regularne - wiadomo...ustawione farmakologicznie. Cera mi sie poprawila. Jednak obawiam się co będzie po odstawieniu cudownej Diany ;) A Tobie Pandoro radzilabym jednak wizytę u ginekologa, gdyz przypadlosc ta wiaze sie z problemem nieplodnosci. Wiec warto bylo by skonsultowac Twoje objawy.

hej !!!miałam ten sam problem - bezowulacyjne jajniki- niestety bardzo chciałam mieć bobaska i nie mogłam zajść w ciążę. byłam u paru lekarzy ale nie było żadnych rezultatów.Dopiero \"CHWALA BOGU\" trafiłam przez przypadek na super ginekolog i po 3 m-cach miałam małego bobaska w brzuszku.Teraz synek ma 1 rok i jestem bardzo szczęśliwa. POWODZENIA.