Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska tralala

znalezliscie kogos po dłuszym czasie samotności?

Polecane posty

Gość ciekawska tralala

jestem ciekawa i chce też wiedziec czy mieliscie moze taki dłuższy okres samotności chceliscie bardzo kogos znależć i czy wam sie w koncu udało , po jakim czasie i w jaki sposob poznalisie tego kogos??

Gość ciekawska tralala
czy ktos sie wypowie?

a czy znasz dwie takie same osoby, dwie takie same sytuacje ? więc to Twoje pytanie jest troszkę hmm dziwne ;) kiedyś przyjdzie i na Ciebie czas i Twoją samotność. Pozdrawiam

Gość pir..
tak, po 15 latach znalazlam pierwszego faceta. od tego czasu nie mialam przerw miedzy zwiazkami dluzszych niz pol roku.

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie znalazlam i pewnie juz nie znajde. trudno.

Gość nikogo nie szukałam
rozstaliśmy się z jego winy. pił, nie dbał o siebie, nie słuchał, nie rozmawiał ze mną o problemach w związku, był wiecznie niezadowolony, zamknięty w sobie, krytykujący.to dziwne, że przez sześć lat udało nam się być ze sobą. po siedmiu latach znalazł stałą pracę i za moimi plecami umawiał się z nią. tworzyliśmy trójkąt równoramienny.:) byłam z nim siedem lat ale nie przypuszczałam, że przez pół roku może żyć na dwa fronty, śpiąc z nią i wracając do mnie każdej nocy.rozstaliśmy się. po dwóch miesiącach chciał do mnie wrócić, ale mu na to nie pozwoliłam.zajełam się sobą, swoimi sprawami, pracą. wpadłam w wir różnych zajęć żeby nie myśleć o nim. udało mi się. byłam wśród ludzi, a jednocześnie czułam się z nimi szczęśliwa. i wtedy zupełnie niespodzianie (po trzechlatach od rozstania) spotkałam X.jest całkowitym jego przeciwieństwem. z nim mogę rozmawiać o wszystkim, a w szczególności wiążą nas nasze zainteresowania.X jak nikt dotąd potrafi zatroszczyć się o mnie. nie wymagam od niego tego, to jest u niego spontaniczne. często wychodzimy gdzieś, czytamy, przekomarzamy się, kochamy. w lipcu planujemy nasz ślub - wychodzę za niego w pełni świadoma jego i swojej miłości. a o tamtym, nie chcę myśleć ale niech i on będzie szczęśliwy :)

Tomku wygląd to nie wszystko, dominacja też bo są kobiety którą wolą same dominować w związku, pieniądze hjmm z czasem będziesz je miał... jak każdy, nie masz kolegów i koleżanek ale z tego co ja widzę to nawet tu od ludzi i znajomości uciekasz, to że masz 24 lata i nie miałeś dziwuchy to nie znaczy nic, poprostu tak jest i tyle. Ale to wszystko nie znaczy że jesteś gorszy czy nie masz prawa do miłości kobiety... i najważniejsze - pokochaj siebie takim jakim jesteś... a reszta przyjdzie z czasem użalanie się nad sobą nic Ci nie da a kobitki też na to nie polecą ps Kasiu nieśmiało pozdrawiam również ;)

Pewnie chciałaś mnie pozdrowić ale widzę, że konkurencja od niedawna działa :D

Gość Facet z problemem
Tomek ja mam 25 lat, mam kolegow, kolezanek nie mam (oprocz pracy), stalą prace i fajny (choc nie najnowszy) samochod i co? Nic! Nie mam dziewczyny i nic sie na to nie zapowiada.

Gość Facet z problemem
Aha i do wylądu w granicach normy troche mi brakuje...

No Kornisiu.....ktoś tu się za Ciebie podaje;) Już go z Kasią probowałyśmy przepędzić....ale niestety.....tylko się rozochocil;)

No Kornisiu.....ktoś tu się za Ciebie podaje;) Już go z Kasią probowałyśmy przepędzić....ale niestety.....tylko się rozochocil;)

Tomek bierz się w garśc , bo z taką samooceną i nastawieniem do życia to napewno nikogo nie znajdziesz/ nie spotkasz.

Gość Facet z problemem
Katasia żeby poznać charakterek, to trzeba poznać człowieka, a ja nie poznaje nikogo.

jeśli na nie nie patrzysz to jak nawiążesz pierwszy kontakt? 1 krok to spojrzenie, 2 uśmiech, 3 rozpoczęcie rozmowy.---- przykładowe zachowanie na imprezie. Ale skoro Ty boisz się patrzec?