Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska tralala

znalezliscie kogos po dłuszym czasie samotności?

Polecane posty

Gość enter albo spacja po linku
Proszę, drodzy kafeteriusze, nie zapominajcie o mnie gdy wklejacie linki...😭

zgadzam sie z aniulcia:) jesli nie patrzysz na dziewczyne to ona moze pomyslec ze masz cos do ukrycia:> a na poczatku najwazniejszy jest kontakt wzrokowy:) wiec Tomek PATRZ SIE:D

znam pewnego kolesia , który też jest nieśmiały. Jednak na pewnej imprezie przełamał się i dziś ma żonę. jedna rada: Nie musisz chodzic na imprezy, gdzie jest gromada nieznajomych. Łatwiej będzie, jeśli zaczniesz przełamywac swoje opry powoli.

Facet z problemem--> ty przynajmniej patrzysz na dziewczyny;) a tak w ogole to ja chyba nie powinnam udzielac rad dotyczacyh podrywania;) bo tez jestem sama i jakos nikt mnie nie chce poderwac:> a szkoda ...

Drodzy mężczyźni z problemami------> Katasia idzie już spać [ nic lepszego mi nie przyszło do głowy:P]

Gość EXC
"znam pewnego kolesia , który też jest nieśmiały. Jednak na pewnej imprezie przełamał się i dziś ma żonę." No! Slyszycie nieznajomi! Nie przelamujcie sie, bo skonczycie jak ten gosciu. To takie ostrzezenie ;)

Gość EXC
znaczy wiesz, moze zona i fajna, ale cudza :p

EXC--> jestem oburzona:D żona jest fajna ale wlasna!!!!!! Tomek--> wydaje mi sie ze cokolwiek by sie wydarzylo i cokolwiek ktos by ci powiedzial to i tak bys nie uwierzyl:) wyslij mi swoja fotke i powiem ci czy masz szanse;)

jest:) szczerze mowiac to zaskoczyles mnie:) ale skoro miales odwage wyslac mi swoja fotke to dlaczego nie masz odwagi zagadac dziewczyny w realnym swiecie????

no do kazdej na pewno nie:) najpierw trzeba nawiazac kontakt wzrokowy:) a potem to juz jakos powinno pojsc:) zycze powodzenia i wiecej odwagi:)

no nic złego w tym że wysłałeś fotkę nie widzę... a to że nie poleciały kwiaty i pochwały w Twoją stronę to hmm nie każdej kobiecię musisz się spodobać prawda ? a i fotki też wiele gubią...

ale chyba od ciebie nie uciekaja:> 1/ a poza tym: wyglad to rzecz gustu a o gustach sie nie dyskutuje;) 2/ poza tym nie trzeba byc lalusiem zeby urzec dziewczyne:) czasami same oczy mowia ... ehhh nogi sie uginaja;)

to nie byl zart z ta fotka:) ale wysylalajc ja udowodniles ze nie jest z toba tak zle:) wiec uszy do gory i pamietaj ze obiecales pogadac z kolezankami z lawki:)

Tomku nie przejmuj się, ja też kiedyś byłam w takiej sytuacji jak ty myślałam że nigdy nie spotkam swojej drugiej połówki ale udało się, niestety teraz przechodzimy powazny kryzys małżeński, który mam nadzieję przetrwamy i będziemy dalej razem, choć zastanawiam się czy warto napewno warto szukać swojej drugiej połowy i przeżyć z nią piekne chwile, mósisz przede wszystkim uwierzyć w siebie, patrzeć w lustro rankiem i widzieć super faceta, któremu uda się być szczęśliwym z kobietą swojego życia zobaczysz znajdziesz ją, ja jestem tego pewna

Gość kiedyś RER
Odpowiadając na temat: po 3,5 roku samotności nadal nikogo nie mam. I tak sobie myślę, że to już będzie constant.