Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ironista-szowinista19

Dlaczego w necie zagadują mnie tylko dziewczyny przy kości

Polecane posty

Gość karolicia22
drftret56t5 widocznie dla jednym liczy sie co innego, a dla innych co innego, może ten przystojny facet lubi dziewczyny przy kości i tyle, nie ma sensu sie rozgrzebywac w tym, bo gusta są różne:) kornik jak na faceta dobrze gadasz!:classic_cool:

Gość drftret56t5
kornik79 no właśnie na szczęście nigdzie nie jest napisane, ale wiadomo,że jak facet atrakcyjniejszy, to i więcej ma amatorek na siebie ( w tym sporo naprawdę zgrabnych i ładnych by się skusiło),dlatego troche może dziwić fakt,że wybrał sobie akurat mało zgrabną i urodziwą - ale to jest fajne..

Gość karolicia22
drftret56t5 akurat mojego faceta poznałam przez internet, nie wiedziałam nawet jak wygląda i się zakochałam na zabój..to było 6 lat temu, do tej pory jesteśmy razem, a od 2 meisięcy mieszkamy juz razem :) jasne, ze można się nie zakochać tylko w wygladzie! to tłumaczą te brzydsze dziewczyny z fajnymi facetami i brzydcy faceci z fajnymi laskiami:)

Gość karolicia22
drftret56t5 no właśnie!! każdy mysli ze jak facet sup[er to musi meic laske super, a to nieprawda.. tylko wiecie co mnie wkurza? te komentarze na ulicy.. jak idzie sobie taki facet fajny z mniej fajną laską, to juz baby zawistne na ulicy psiocza za plecami :o polska to chory kraj ..

Gość drftret56t5
no ale jednak wydaje mi się,że coś nas musi w fizyczności tej drugiej osoby pociągać, prawda?? nie zawsze musi być to figura,czyładna buzia,ale jakiś element,który dla nas jest istotny... Twój facet - ten z internetu na pewno w jakiś sposób Ci sie podoba,jeśli chodzi o wygląd,nawet jeśli nie jest przystiojny (twego nie napisałaś..) Nie wydaje mi się,zebyś mogła się z nim związać,jeśli jego cielesność byłaby dla Ciebie hmm..odpychjąca.

Gość brzydal -
sam jestem brzydki, a nie wyobrażam sobie mieć brzydkiej dziewczyny to złe, jestem chory, musze sie leczyc

Gość karolicia22
zgadzam się! musi być to coś! mój facet dla mnie jest przystojny, ja dla niego tez jestem 'przystojna ':P skoro ze mną jest nie?:) i o to w życiu chodzi. wygląd to nie wszystko drftret56t5 jestes facetem? bo jeśli tak do całkiem miła niespodzianka z rana:)

Gość drftret56t5
tylko właśnie- COŚ nas musi pociągać i niekoniecznie to COŚ musi być tym samym dla wszystkich.. Ja np. nie lubię umięśnoinych facetów, a ta cecha ich wyglądu jest często wielką, przeważająca zaletą w oczach moich koleżanek. A mnie to kompletnie nie kręci,a nawet czasem odpycha.Wole takich zwykłych facetów,nawet takich chudzinków.. I wkurza mie,jak idę sobie z moim chudzinkiem i mijam szczeżących do mnie zęby mięśniaków,którzy pewno mi\yślą sobie "co ona widzi w tym mizerniaku??" i pewni są,że w myślach wzycham do ich umięśnionych ramion ... bleee..

Gość drftret56t5
karolicia22 no niestety,zawiodę Cie - właśnie mam miesiączkę

Gość karolicia22
choliera a juz myslałam, ze rozmawiam z inteligentnym facetem:P których w tych czasach brakuje..szczególnie w necie:) tez nie lubie mięsniaków :o napakowane mięsnie, myslące z emoga meic kazdą i kazdego, jak dla mnie maja kompleksy na punkcie swojego ciała...

Gość brzydalku i tak cie kocham

Gość karolicia22
nartystycznie dranie!! ja nie wiem kto im powiedział ze to jest ładne ;)

Gość brzydal -
o jeny, ale te ze zdjec sa nieatrakcyjne

Gość karolicia22
dobra ludzie ide sprzątac, bo sie obijam od rana.. wiecej sie juz nie zobaczymy wiec powodzenia wam zycze 👄🌻🖐️.

Gość te babki z linka
maja ladne twarze, ale ciala -> :o

Gość amanto
nie chcialbym miec za zone takiej z tych zdjec wole moja chudzinke 168, 46 kg :-) kochamcie Aniu