Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ironista-szowinista19

Dlaczego w necie zagadują mnie tylko dziewczyny przy kości

Polecane posty

Gość ironista-szowinista19

a później proszą o spotkanie A gdy im mowie dlaczego sie nie spotkam i to po namowach, bo klase mam i nie wale tak prosto w oczy) to mnie banują?

Gość grubokoscista Kaśka
bo we mnie jest sex co pali i niszczyyyyy.......:-D

Gość smalec ze śledziem
te grubsze zwykle maja wieksze piersi, sprobuj na francuza to nigdy nie bedziesz chciał kościstej poza tym te grubsze bardziej sie starają i sa bardziej skore do eksperymentów

Gość kornik jeszcze chwila i cie
pokocham:D

Gość teściu
nie lubie grubszych dziewczyn, po prostu sie ich wstydze, wiem, słabym człowiekiem jestem, co gorsza sam nie wyglądam jak jakiś borys szyc czy inne cudo :-(

Gość to dosc proste
szczuple nie musza szukac chlopa na necie, bo znajduja go w realu ;)

Gość to dosc proste
smalec ze śledziem - w cyce to na hiszpana :p

Gość smalec ze śledziem
fakt faktem, zaletą grubszych panienek jest to, że szybciej się przywiązują, dzięki czemu łatwiej nimi manipulować

Gość smalec ze śledziem
tylko czlowiek z wielkimi kompleksami i małym atrybutem może mieć takie głupie i dlugie stopki

Gość drftret56t5
gówno prawda,że grubsze sie bardziej starają... ja jakiś czas temu sporo przytyłam ze stresów i przełożyło sie to negatywnie na moje kontakty łóżkowe - po prostu się wstydziłam , ciągle myślałam o moim wyglądzie, o tym czy mi jakaś fałdka nie wystaje....kiepsko było.... Ale w te wakacje schudłam znacznie i ładnie - w łóżku zupełna odmiana!! zdobyłam pewność siebie i swojej atrakcyjności i teraz to ja inicjuję zbliżenia i wymyślam różne sztuczki, bo teraz nie mam się czego wstydzić...

Gość smalec ze śledziem
ale celuilit i rozstepy pewnie ci zostaly

Gość drftret56t5
wiesz co to znaczy ładnie schudnąć??? właśnie tak,że żadne pozostałosci nie zostają...rozstępów nigdy nie miałam,cellulit troszkę się pojawił,ale właśnie cały trud polega na tym,aby chudnąć pozbyć się cellulitu i ujędrnić ciałko..nie wystarczy dietka :-) To ciężka praca,ale sie opłaca... :-P

Gość smalec ze śledziem
u mnie leje deszcz, wiec ja leje na to

Gość karolicia22
a dlaczego jest tylu płytkich facetów w encie jak np. ty ? ;)

Gość kaman
dlaczego piszesz, ze jest plytki? Znasz go?

Gość drftret56t5
dziękuje!!

Gość smalec ze śledziem
oj dziewczyny, a dlaczego nie chodzicie w brzydkich workowatych ciuchach? prosta odpowiedz nie? dlaczego wiec faceci mieliby chodzic z brzydkimi i grubszymi dziewczynami (moim zdaniemjedno idzie w parze z drugim)?

Gość karolicia22
bo jak ktos zwraca uwage tylko na wygląd!!!!!!! to jest dla mnie płytki po prostu:)

faceci są niestety wzrokowcami, to już powinnaś wiedzieć, a idąc po uilicy to pierwsze co się widzi to wygląd zewnętrzny, niestety wnętrza nie zobaczysz :)

Gość drftret56t5
Ale chyba nie ma reguły,że facetom podoba się taka,czy taka i koniec. Pare razy widziałam na prawdę przystojniaczka idącego za rączkę z grubą panienką o pzeciętnej urodzie...Zawsze przychodzi mi wtedy do głowy pytanie :o co chodzi?? Ale staram się tego nie drążyć - o gudtach sie nie dyskutuje i fajnie,że nawet te większe i brzydsze dziewuszki znajdują fajnuch facetów!

a gdzie to napisane że brzydki ma być z brzydką ? Czy gruby z grubą ?? są gusta i guściki... ;) i bardzo dobrze :P

Gość drftret56t5
karolicia22 a Ty nie zwracasz uwagi na wygląd??tak to już jest,że i facet i dziewczyna wybiera sobie na partnera/-rkę osobe,którą uważa za atrakcyjną (niekoniecznie chudą i ładną jak juz wscześniej napisałam - różnie ludzie postrzegają tą atrakcyjność). Trudno być z osobą,której fizyczność nas odpycha,prawda??