Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BartekOp

Pomożcie.

Polecane posty

Gość BartekOp

Może Wy bedziecie wiedziec jak można pomoc mojej znajomej. Problem jest taki: szatnaż ze strony kogos.. wszytsko dotyczy nagich zdjec kolezanki (ale nie widać twarzy, tylko jedną czesc ciała.. ) Sprawa jest dość zawiła. Ktos chce zrobić wszytsko aby moja znajoma zerwala ze swoim obecnym chlopakiem. na poczatku myslelismy ze to zarty, jednak wczoraj okazalo sie ze to zarty nie sa. Zdjecia wisialy na tablicy ogloszeniowej.. blisko jej domu. Nastepnie zadzwonili do niej z informacja ze beda rowniez wisialy kolo szkoly. i jak mozna sie domyslec.. moja kolezanka.. jest kompletnie zalamana, chce sie zabic. nie wiem jak ja od tego powstrzymac, co robic?? Jest w klasie maturalnej, dobrze sie uczy.. :(

Gość rozumiem ze
ten ktos to ex facet Twojej kolezanki??ona sobie z nim te nagie fotki porobila?......nie wolno ufac kazdej napotkanej osobie,bo tak to moze sie skonczyc :/

Gość BartekOp
prawdopodobnie ex. Fotki miala na komputerze. I co ona ma teraz robic? :( Nie da sie z nia normalnie pogadac, jest tak zalamana, roztrzesiona :(

Gość BartekOp
W dodatku zostala 2 razy pobita, i jej chlopak takze. Czy policja cos z tym zrobi? I czy szkola moze za takie cos ja wyrzucic?

Gość BartekOp
Oby tak bylo jak mowisz. Najgorsze jest to ze dowodów brak. Numery telefonu z ktorych dzwonia, zmieniaja praktycznie cały czas. Z tego co wiem, wlamali jej sie tez na gadu-gadu, niestety IP nie widać. Jak powstrzymać ja przed samobojstwem? Co jej powiedzieć, jak pocieszyc, jesli np. to zdjecie faktycznie wisiało by koło szkoły? Piszcie prosze.