Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikaaaaaa

Do studentow! ile jest u was stypendium naukowego za srednia 5,15?

Polecane posty

Gość mikaaaaaa

ja dostalam za to tylko 290 zl wydaje mi sie ze to malo, jak to wyglada u was na uczelniach?

Gość bardzo malo
ja za 4,39 dostawalam rok temu 3 stówy

Gość fsdog0erjg434
ja mam 6.15 i dostałam tylko 47,5zł rodzinnego a tak poza tym,to dziwną masz tą średnią, ty na pewno na studiach jesteś,czy w l.o.??

Gość fsdog0erjg434
no dokladnie, dlatego się pytam.... widocznie jakaś lolitka z l.o. chciała się pobawić,ale jej nie wyszło...

Gość ja jestem z UW
i musze ci powiedzieć, że nia mam możliwości otrzymania tekiej śrdeniej, bo najwyższa to 5,0:o Nie wiem, gdzie syudiujesz... Na moim wydziale socjalka to 120zł miesięcznie.... :o A naukowe- za np. 4,75 to 200zł:o

Gość mikaaaaaa
zadna lolitka, jestem na AGH krk na 4roku, taka srednia osiagnelam w zeszlym roku, pytam bo te 290zl wydaje mi sie troche za malo

Gość fsdog0erjg434
ale ty liczyć dziewucho nie umiesz?? jak można mieć średnia powyżej 5, jak najwyższa ocena to 5???? tym bardziej,jak można osiągnć wysokoą średnią będąc taka idiotką??

Gość wefdgzsfg
u nas za 5.15 nie daja zadnego stypendium. dopiero od 6.0. i slusznie. nie ma co nagradzac nieukow!

Gość fsdog0erjg434
pewnie autorka miał same 4, 5 , 6 i jedną 7 :-)

Gość mikaaaaaa
cymbale to przyjedz do krk na moj wydzial, idz pod dziekanat i ssobie przeczytaj listy z wywieszonymi srednimi i kwotami stypendium!!! odrazu widac kto tu nigdy nie mial doczynienia z nauka!!!!

Gość grtgerg
ja mam za 4.28 280 zl

Gość fsdog0erjg434
przedmówca dobrze prawi :-)

Gość mikaaaaaa
7 to u mnie nie ma:p a najslabsza ocene mialam 4,5 co? zazdrosc Ci ?

Gość no dobra
a jaka mialas najwyzsza ocene?? bo tez mi sie twoja srednia nie podoba:O

Gość fsdog0erjg434
A to szkoła dla niepełnosprwnych jest??

Gość fsdog0erjg434
ej sprawdziłam! oni mają średnie do 6.0 - popierdoleńcy,szkoła dla wybitnycxh inaczej!!

Gość fsdog0erjg434
wiesz co?klapsa od taty powinnaś dostać za takie marne wyniki,a nie stypendium!

Gość mikaaaaaa
na 3 egzaminy z dwoch mialam 6 nie wiem o co wam chodzi, po co mialabym tak perfidnie sciemniac jesli nie wierzycie wasza sprawa chcialam tylko zapytac ile wynosza stypendia u was na uczelniach, jak widze jest to jednak za trudne pytanie

Chyle czoła:D znalazłam:D Stypendia za wyniki w nauce Stypendium za wyniki w nauce jest przyznawane studentowi, który w zakończonym roku akademickim uzyskał w terminie (do 30 września) średnią ocen w przedziale 4,25-6,00. Aktualnie wynosi ono od 200 zł do 400 zł/m-c. Łączna maksymalna wysokość stypendium socjalnego oraz stypendium za wyniki w nauce w roku akademickim 2002/2003 wynosi 450 zł.

Gość fsdog0erjg434
jak masz w szkole średnia do 6.0 to ona się przekłada na 5.0 w NORMLNYCH szkołach wyższych,czyli jak masz 5.15 to tak,jakbyś miała 4.15 czyli nie ma się czym chwalić i ciesz się,że dają Ci te 290 zł bo i tak Ci łaskę robią... i uczyć się idź lepiej niedołęgo!

Gość papieroski
A ja mam takie pytanko, do średniej jakie oceny się liczą?? Tylko te z pierwszych terminów i z całego roku czy jak?? poprawki tzn. drugie terminy też wchodzą w średnią a na pierwszy gdzie było niezdane też sie liczy?? prosze oświećcie mnie.

Gość no dobra
macie jakas dziwna skale ocen,wiec twoja srednia odpowiada sredniej 4,15 na wiekoszci uczelni, czyli ok.200 zl.

Gość ja jestem z UW
no to fajnie masz.... czyli tak jakby średnia 4,15, skoro u was sa szótki:o WIęc 290zł to bardzo dużo, bo u mnie za 4,15 w ogóle nie łapiesz się na stypendium, dopiero po 4,5:o🖐️

u mnie na roku mialo dostac 12 osob ale ze to chyba bylo za duzo (od 4,0) obób więc podzielili przedmioty przez coś jeszcze i teraz stypendium dostaną tylko 4 osoby!!! patologia....

Gość fsdog0erjg434
Ale o co Ty się pytasz,skoro na NORMALNYCH uczelniach nie ma 6, więc co ty chcesz idoitko porównywać?? z resztą jaka uczelnia takie stypendium skoro dostajesz tylko 290 to widocznie wielu jest takich "wybitnych" w twojej szkole