Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikaaaaaa

Do studentow! ile jest u was stypendium naukowego za srednia 5,15?

Polecane posty

Gość fsdog0erjg434
o jeny! średnia z 3 ocen

Gość fsdog0erjg434
wychodzi,że z dwuch dostałas oceny 6,a z jednego 3.5 - jak na 3 egzaminy,to wcale nie jesteś takim prymusem :-S

Na UG stypendium ma tylko 15% najlepszych. Ja mam 4,5 i sie nie załapałam! To jest chore! Dodam, że stypendium dostaną osoby o średniej powyżej 4.6:( Ps. Co to za uczelnia?

Gość ejjj takie srednie
to tylko na agiehu

u nas do stypedium liczą sie tylko oceny z egzaminów i nie możesz mieć w ciągu roku żadnej poprawki; wysokość średniej nie jest ustalona gdyż tylko 20% studentów może otrzymać stypendium - w jednym roku może być przyznawane od 4.0 w innym od 4.5.. ilość pieniędzy zależy też od tego jaką kasą w danym roku dysponują; w tamtym roku za średnią 4.3 było coś koło 170zł (dot. UAM)

Gość malamaga
na UW , jest podobnie, i tez wychodza małe kwoty, troche ponad 100, ale w końcu nie ucze sie dla stypendium.

unas w szkole tez sa 6 ale rzadko je ktos dostaje!! w ogole trudno jest o dobre oceny!! i stypendium przyznawane jest 12% studentow

przepraszam pomylilam sie az 2% studentow dostaje stypendium!!!! a nie pwoiem ile kasy maja , jakie budynki skzoly sa, normalnie paranoja:(

Gość biała jak mleko
na uniwerku tez są niby szóstki, ale to jest indywidualna ocena profesora, w zasadzie nikt ich nie stosuje, a nawet jeżeli by chciał, to nic to nie daje, bo punkty do średniej liczy się tak, że 6= 5 punktów, tak samo jak 5= 5 pkt., 4=4pkt a 3=3pkt. Tak juz jest, wystarczy przeczytać regulamin studiów 🖐️

Gość pewnie ze tylko na AGHu
mozna 3 razy oblac a za 4 miec 6 i tak do sredniej wpisza ta 6 ;]

Gość palma1985
u mnie w tamtym roku było : 500 zł dla 4,4-4,6 600 zł dla 4,7-4,8 700 zł dla powyzej 4,9 ( ae kraków)

Gość groooszka
a to sobie rzygnij,oby nie tu na forum

chyba musze zmienić uczelnię skoro gdzieś stawiają 6 :) to może jeszcze 1 stawiają :) a tak poza nauką czy wy macie jakieś drugie życie??? losie!!!