Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brekfast

Matki żony i Kochanki

Polecane posty

Gość brekfast

Czyli wszystkie kobiety w jednym wątku. Zapraszam do dyskusji... :D

Gość zglasza sie kochanka

Gość brekfast
kochanka🖐️ Ja też jestem kochanką i nmi z tym dobrze:D

witamy :P

Gość brekfast
Flame 🖐️ o kurde zapomniałąm wspomnieć o takich kobitkach, ale również zapraszam... Jak tam wam się powodzi?

Gość brekfast
małżeństwo moje nie udane, więc trzeba cieszyć się kochankiem. Zresztą rozwód w toku.

dzis smetnie ... pogoda paskudna ... wiec siedze przed moim komputerkiem z kubkiem goracej kawy i wielkim kalorycznym ciastkiem :P

brekfast> jak dlugo jestescie po slubie?

Gość brekfast
Ja zjadam krówki z biedronki. Pogoda rzeczywiście tragiczna a miałam ochotę na spacer.

Gość brekfast
4 lata, ale to było jedno wielkie niepowodzenie. Przed ślubem i pierwsze 2 lata po nim było wspaniale. Dopiero później się popsuło. Koniec miłości początek monotonni, ale nie to jest powodem rozwodu. Podniósł na mnie rękę i tego nie wybaczę.

to przej.... ja bym takiego chlopa sama zabila :P

bo chcialam sie przekonac jak to jest z kims innym i teraz nie umiem przestac tak mi sie spodobalo :P

Gość ivvonna31
też mam kochanka

Gość ivvonna31
a żoną jestem od 13 lat

Zgłaszam się jako kochanka. A męża/faceta nie potrzebuję.

Gość nie jestem ani matką
ani żona ani kochanką

Gość Janek Szpachlarz- Gipsiarz
szczesliwa ta co ma meza , kochanka i jeszcze ja gwalca.

Gość no i co gdzie
jestescie matki zony kochanki?

Gość Trufelka
Witam Ja tez pragnę zgłosić swoją kandydature. Jako żona i kochanka Lecz nie wiem jak długo uda mi sie wytrwac w roli kochanki Alibi pilnie poszukiwane Pozdrawiam

Gość gość
ciezko mi o tym pisac co mi sie w zyciu przytafilo. Mezatka z 18 letnim stazem wydawac by sie moglo szczesliwa matka 15 leyniego syna zona ,spelniona zawodowo ,dobrze usytuowana a tu ....... Cos w moim malzenstwie zaczelo gasnac jakies 3 lata temu nic nie pomogly rozmowy z mezem (on ciagle zpracowany kariera projekty itp)ktoregos dnia weszlam na portal gdzie mozna spotkac ludzi zeby pogadac umowic sie na kawe . I stalo sie poznalam fantastycznego mezczyzne ....hisoria jak wiele oczywiscie na poczatku byly spotkania sms czaty itp...i stalo sie zdradzilam swojego meza po 19 latach bycia z nim .Uklad byl prosty chcielismy milo spedzic czas plus fajny sex ktorego nie mamy w domu .Od poczatku nasza relacja byla troche dziwna bo zamiast trzymac sie ukladu na ktory obydwoje sie zgodzilismy czyli sex od czasu do czasu bez zadnych uczuc to zaczelismy od tego ze bardzo dobrze siepoznalismy rozumiemy sie bez slow .Mamy te same zainteresowania pasje hobby poglad na zycie i to co chcielibysmy w tym zyciu miec osiagnac .Nawet nie wiem jak to nazwac to co jest miedzy nami od 5 miesiecy......nie ma dnia bez sms rozmowy dyskusji co 3 tygodnie latamy w interesach i weekendy sa tylko dla nas .Nie bede pisac ze jest mega cudownie ziemia drzy itp,Jest normalnie spacer obiad Kawa wino kino tak zwyczajnie ze az nienormalnie .Oboje boimi sie tego co miedzy nami jest bo ramy zwyklego skoku w bok dawno to przekroczylo.Lubie go zalezy mi na nim a zdrugiej strony czuje sie wobec mojej rodziny jak ostatnia szmata i d******.Nie wiem czy moj maz cos podejrzewa a nawet gdyby to jest za bardzo zajety zby cokolwiek zauwazyc .Miotam sie pomiedzy jednym a drugim jestem juz tym zmeczona zyciem na dwa zycia .Kochanek nigdy mi nic nie obiecywal ale od jakieos czasu rozmawiamy o tym co by bylo gdybysmy byli razem .....zaczal uzywac formy,,my,, nasze .On jest w innej sytuacji rok temu zmarla mu corka a z zona tylko mieszka chociaz nie wierze ze to tylko mieszkanie . Nie szukam tutaj rozgrzeszenia bo i tak go nie dostane .Wiem ze robie zle moze oszukuje sama siebie ????i moich bliskich???? Wiem ze mu zalezy i zalezy mi a z tego wyjdzie zycie pokaze . Piszac to zrobilo mi sie lzej choc nic mojego postepowania nie usprawidliwia .Wiem ttylko jedno przez te ostatnie 5 miesiecy czuje ze jstem dla kogos wazna ze mozna sie usmiechac liczyc na dobre slowo.Wiem rowniez ze za to co robie teraz zaplace wysoka cene . Moze ktoras z Pan miala podobna historie i moglaby sie podzielic doswiadczenimi ?