Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrówa25

Ide zrobic tosty chce ktoś ???

Polecane posty

Ja lubie tościki z serem i pomidorem a czasami dodam trochę sosu pomidorowego np. pudliszki w słoiku zamiast kepczupu jestem wegetarianką więc mięcho odpada;)

Dla mnie podstawa tosta jest duża ilosc sera i faktycznie oststnio zaczełam dodawac pomidorka jest rewelacyjny wtedy. No ja niestety troszke mieska dodaje. :)

Ja poproszę o tosta z mnóstwem sera, pomidorem, kukurydzą, cebulką, może być troszkę szyneczki do tego i ketchup:)

O tak masełko w środku i dobrze też posmarować wierzch tosta, wtedy ładnie się przyrumienia.

a ja dodaje co mam pod reką..:) uwielbiam tosty z : pomidor,kiszony ogórek,pieczarki,papryka,cebulka noi dużo sera :) a i wierzch posmarowany masełikiem...mniammmm

posmarowac troszke koniecznie. Tak fajnie zmiekcza chlebek i ten kolor :) a pieczarki wczesniej na patelni podsmarzacie????

Dla mnie tosty sa rewelacyjne jak nie chce mi sie robic jakiegos obiadu. Posiłek ciepły, szybki no i smaczny.

Kiedyś zamiast masła obtoczylam tosta w jajku-----obrzydlistwo😭 Z ananasem też nie polecam:o Mój skład super tosta; pomidor, masło,ser, pieczarki, papryka i duuuuużo sosu pomidorowego:) Idę sobie zrobić tosta ale z tego co wymieniłam mam tylko ser i nic więcej:o Ehhh prześlijcie mi mailem kilka pieczarek ;)

Pomidor w toście trąci mi zupą pomidorową, więc nie lubię z pomidorem :P Ale z keczupem i serem... Mniaaam... Smaka robicie, a ja tu się odchudzam :O :P