Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obertasik mały

uważąm że fitness i dieta rujnują damskie ciała

Polecane posty

Gość pantalejmon gucio
jeśłi nasze kobiety nie chcą byc kobietami to nich idą do diabła. Na świecie są jeszcze obszary gdzie żyją prawdziwe kobiety.

Gość ciętana..
Kobiety ćwiczą i stosują diety dla męszczyzn:):)Także panowie może więcej takich topików , bo może czas poprostu by przesadnie nie roztrząsać małej nadwagi w biodrach:):)

Gość 100 procentasow
Popieram autora w calej rozciaglosci ! Diety, durne silownie, wychodza czesto z tego pol faceci pol kobiety, takie cholera wie co. Zero cyckow, albo wlasnie takie wiszace woreczki, miesnie (błe), zero tluszczyku. Kobiety POWINNY byc okragle ! KOBIECE !

Gość goliczko
zawsze obowiązują w przyrodzie takie skojarzenia: to co kanciaste to samiec, a to co krągłe to samiczka. Feministki wmówiły niektórym naiwnym, że jak przerobią się na kanciaste to będą bardziej kobiece, a to nie prawda. Feministki, lesbijki i geje chcą aby płcie w ogóle się nie odróżniay bo wtedy będą mogli się pedalić bez skrępowania żadnego. Normalni nie powinni dać się nabrać na te sztuczki.

Gość umpek33
namniej apetyczne są takie po czterdzietce - bo one myślą, że mogą na siłowni cofnąć czas i pakują na siłowni od rana do wieczora przerabiając się wizualnie na gości.

Gość też uważam
że zboczeńcy zatruwają nasz świat swoim procederem, propagandą i polityką zawszoną swoją. Gdyby nie oni i one ziemia była by piękna a kobiety powabne.

Gość kardamonia
dziwne to, że antykobiece lub akobiece kobiece feministki i lesbijki potrafiły nam kobietom wmówić, że niekobiecość jest kobiecością. One zrobiły to chyba z chorej zazdrości, a my przyjęłyśmy z głupoty.

Gość kardamonia
powinno być: antykobiece lub akobiece feministki i lesbijki

Gość machoman
tylko krągłe i dziewicze poważam

Gość NA POHYBEL
mięsistym i żylastym faciobabom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lukrecyjka b.
jestem kobietą antyfeministką

90% wypowiedzi na tym forum to zakompleksione tluste baby.Jeszcze nie spotkalam faceta ktory wolalby ta tlusta od tej szczuplej.I wbijcie sobie raz na zawsze do tych tlustych lbow - szczupla nie znaczy kanciasta,wieszak,anorektyczka.To znaczy zdrowa,jedrna,gladka.Kobieta kojarzy sie ze smukloscia,gibkoscia,powabem.Kobieta pociagajaca to ta przypominajaca nimfe wodna,aniola,kwiat,a nie tlusta krowe czy tucznika.Wezcie wy sie wszyscy wybierzcie na basen czy na spacer:O A tak w ogole - od kiedy fitness i dieta cokolwiek rujnuja...?Puknj sie w leb,autorko tego topicu:O

Gość lyzeczka
hmmm ciekawa jestemjak wygladaj wasze partnerki ??? bo ja juz kiedys sie nasluchalam ze faceci wola ponetne kobietki z kraglosciami.... a potem sie okazalo ze te kraglosci mialy wygalac jak u wyzej wymienionych babochlopow....brzuszek plaski, malenka pupcia itp...

Gość męskim okiem
Co za bzdury wypisujecie. Większosć moich kolegów właśnie gustuje w szczupłych, umięśnionych laskach. Przecież to co się widzi na polskich ulicach, a szczególnie basenach to horror. Tłuste dupka z cellulitem, do tego zero cycków. To ma być wg. Was kobiecość? Jeżeli żeby mieć wielkie cycki laska musi do tego zapuscić gigantyczne dupsko, to dziękuję bardzo. Przecież sex z takim wielorybem jest obrzydliwy. Każdemu normalnemu facetowi podobają sie zdrowe kobiece ciała. Nie mówię tu o kulturyskach, ale o delikatnie umięśnionych dziewczynach, a polskim kobietom to nie grozi.

Gość jak dzieci
Smutna Pusia się wyżywa hehehe....

Gość przy poniedzialku
sa i takie i takie..przeciez mozna wybierac :o

Gość redek
JA kocham taki "styl" wygladu jaki ma mja dziewczyna. 162 cm i 61 wagi. Spore cycuszki (a czasem jak sie jej utyje to DUZE) wciecie w talii, ale nie za duze, okragla pupa .... mrrrrrr

Gość felek bez szelek
... dawniej było ,,kobiety na traktory ,, teraz ,,kobiety do silowni marsz!,, :)) powiem krotko ... we wszystkim trzeba zachować umiar:)) Przecietna kobieta z ulicy , matka dzieciom zabiegana , zapracowana i wynagradzana najczesciej hm kiepsko nie dorowna damusiom z okladek pierwszych stron ... ktore smigają dzień w dzień na wszelakiego rodzaju zabiegi . nie w glowach im targanie pełnych zarcia siatek , gotowanie obiadków , pranie , sprzątanie.One wolą inne zajęcia .. kształtowanie wlasnego ciała , zabiegi relaksujace i upiekszające. A wy panowie czesto jestescie bardzo obłudni :(( mówicie co innego a za czym innym śmigacie wzrokiem.

Gość Godsend
a już szczytem obrzydlistwa są kulturystki najpiękniejsze kobiety to takie o kształcie klepsydry

Gość HA HA pocieszajcie sie TLUSTE
DUPYYYYYYYYY same opinie na + pisza grubaski na dodatek pod pomaranczowym nickiem:O zalosne dalej sie pocieszajcie TYLKO ZE prawda jest taka ze KAZDY facet wybierze taka wysportowana, gladka laske niz spasiona, zapuszczona trzesaca sie dupe a poza tym chyba milicie fitness z kulturystyka paszteciki doinformujcie sie najpierw a potem wypisujcie takie gown a w stylu "prawdziwy facet brzydzi sei fitnesek" buhaaaaaahhahah kon by sie usmial

Gość no ja
wypraszam sobie aby mowiono ze stare baby sa brzydkie tluste i obwisle. Ja tam jestem stara i nic mi nie wisi ani nie sterczy. Jestem lekko przy kosci i nieraz jakis mlody kretyn do mnie swieci oczami az zal mi go. Co za gluptasy sa z was. Ehhh.

Gość no ja
prawdziwa uroda sie nie psuje na starosc

\"haliburton niektórym istotom z dziurką wydaje się, żę dziurka to wystarczająca przepustka do bycia kobietą. Otóż nie ! To warunek kobiecości konieczny ale nie wystarczający. Kobieta to poza dziurką istota płodna, krągła i delikatna i ciepła. Wszysdtko inne to jakieś popłuczyny pedałopodobne. I bez obrazy ... \" Jak sie nie podoba to się okastruj:P.

Gość haliburton
ale cenzura pohlastała ten topik - jakąś stara ciota z kompleksami odkryła swoje kompleksy !

Gość oczywiscie
jak zawsze nie na temat

Gość Godsend
jakiś jełop się autorytatywnie wypowiada,że każdy facet wybierze chudą i głądką?ani myślę -ja wolę grubsze i koniec

Gość pruknikus
po czym poznać feministkę ? po tym, że zamiast piersi ma worki skórne - one tak się fitnesują, że kasują je do skóry