Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verka41

Proszę pomóżcie... Jaką kupić lodówkę? Czym się sugerować?

Polecane posty

Gość verka41

Chcę kupić lodówkę, taką z przedziału 1,5 - 2 tys zł. Proszę pomóżcie, jaką firmę wybrać? Byłam dziś w kilku sklepach AGD i tylko mnie głowa rozbolała... czym się sugerować wybierając lodówkę? Wcześniej miałam Polar, przez 18 lat i nie popsuł się ani razu, więc może ponownie Polar? A może jednak inna firma? Proszę o wasze opinie, jakie macie doświadczenia z lodówkami różnych firm? Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.

Gość Piekna inaczej Magda Molek
Ja mam Samsunga, dwuagregatowa, z zamrazalnikiem na 2,5 pojemnika plus taki bajer na kostki lodu. Kosztowala 1500 zl ale z rabatem, normalnie kupisz ja za 1800. Energooszczedna w klasie A. Te klasy A+ kosztuja 2000 wzwyz.

Gość Piekna inaczej Magda Molek
Aaaaa jest bezszronowa. Naprawde polecam!

Gość verka41
Do pięknej inaczej >>> a jak długo masz tą lodóweczkę? Bo znajoma miała samsunga i jej elektronika wysiadła, koszt naprawy to prawie nowa lodówka bo nie ma części. Ale dzięki za radę.

napewno musisz zwrócić uwagę na klasę energetyczną powinnaś wybrać AA(najmniejsze zużycie prądu podczas eksploatacji), zamrażalnik jeśli ma osobne drzwiczki wygodniejszy jest jeśli znajduje się na dole lodówki, inoxa odradzam, gdyż widać na nim każdą plamkę, smugę i odciśnięte paluszki:-), zwróć uwagę na półkę na drzwiach-jakie ma przegródki, jakiej wielkośći itp,fajnie jak w lodówce na półce jest uchwyt na butelkę wina do schłodzenia, półki szklane(łatwo utrzymać w czystości), fajny bajer to alarm gdy za długo drzwiczki pozostają otwarte.zwróć też uwagę na uchwyt na drzwiach (rączka),moja lodówka ma funkcję wywsysania powietrza ze środka i czasami jak się zaśsie to bardzo cięzko ją otworzyć nawet mnie(mam drzwi profilowane z wgłębieniem czyli \"uchwytem\" do otwierania) jeśli masz większą rodzinę to napewno przyda Ci się większy zamrażalnik. przede wszystkim lodówka powinna być funkcjonalna,więc sprawdź też rozmieszczenie półek i ich regulację. jak coś jeszcze przyjdzie mi do głowy to skrobne następnego posta. powodzenia i napisz koniecznie na co się zdecydowałaś:-)

Gość tylko BOSCH się liczy

Gość jestem za
LG bezszronową, a tak wogóle bezszronówka to super wynalazek