Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fredi07

Obwisłe cycki, sadło, celulit. Płeć piękna....

Polecane posty

Gość zimny jesienny poranek
dodatkowe gadżety to są po 12 miesiącach :D :P

Gość aptekarz
Jeżeli dobrze zrozumiałem, to po takim okresie zaczyna się wkradać rutyna?

Gość plec jaka.
nieogolona twarz i pachy, szczatkowy zaorst na klacie, obwisly brzuch, otluszczona klatka piersiowa smierdzace stopy ogryzione paznokcie, kropla perfulm dla ukrycia zapachu smrodliwego potu nieswierza koszula albo t shirt wlasy myte co sto dni: to wiekszosc facetow!!

Gość aptekarz
pieszczocha są.I to bardzo.Złośliwie dodam, że nawet natura przyczyniła się do owej niedoskonałości.Faceci mają mniejsze członki niż chcą tego kobiety. ;)

Aptekarzu nie, źle rozumiesz :D ale w większości programów lojalnościowych po 12 miesiącach następuje przedłużenie na kolejne 12 miesięcy owej karty stałego klienta i na tę okolyczność pojawia się gadżet. :P Natomiast sa różne programy lojalnościowe. Niektóre ni eprzewidują gadżetów, a inne dodatkowe bonusy, a niektóre bazują niemal od poczatku na gadżetach. Zalezy od abonamentu :P

A propos małych i coraz mniejszych cżłonków u facetów - ponoć organ nieużywany zanika :P patrz: ślepe ryby jaskiniowe :P :D

Gość aptekarz
plec jaka. Odniosę to do siebie. Nieogolona twarz-zdarza się /ty też pewnie nie golisz się codziennie :) / Szczątkowy zarost na klacie-jak komu natura dała-mi dała za dużo, a wolałbym nie mieć wcale Nie jestem otłuszczony, chociaż "szkieletorkiem" też nie jestem. Nie śmiedzą mi stopy-jakiś dziwny jestem czy co? Nie obgryzam paznokci, a wody toaletowej uzywam w większych ilościach-zboczeniec ze mnie. Koszule mam zawsze świeże i wyprasowane-mało facetów chodzi w koszulach hahahah. Włosy myję codziennie-muszę zmniejszyć częstotliwość?. Wychodzi, ze nie jestem facetem.O nieeeee.Jaki niemęski typ ze mnie.

Gość obwisły celulit
Co po wielkich penisach jak mózgi zanikają

Aptekarz co Ty gadasz :D:D:D, fajny taki zarośnięty facet :D Gołą klatkę piersiowa to ja mam u siebie :P Ale w tej wodzie toaletowej "w większych ilościach" nie kąpiesz się przypadkiem ? :-0 :D Nie ma nic gorszego jak oblany perfumami facet, zwymiotowa można :-0 :P

Gość plec jaka
aptekarzu, jak ci dala za duzo to sie depiluj a woda toaletowa to nie wszytko, trzeba jeszcze dezodorantu uzywac, nie ma nic bardzioej obrzydliwego niez facet ktory posmierduje woda toaletowa i potem jednoczesnie kobiety czasem nie dbaja o siebie ale faceci tez idealnie nie sa! zrszta nie zyjemy w swiecie wyretuszowancyh modelek i modeli jak ktos sie kobiete z idealnym cvialem to niech sie bzyka z platikowa Barbie

Gość aptekarz
poranku wiem o kontynuacjach lojalek, ale zupełnie nie przyszło mi to do głowy:) /ciekawe dlaczego/ .Twoja wiedza nt. temat podpowiada mi nieśmiało, ze jesteś z "branży" hahah.Siedzisz teraz w biurze? Idąc Twoim tokiem myślenia-organ nieuzywany zanika.....Zatem u kobiet powinno być coraz płyciej i coraz bardziej wązko.Bo jak się dobrze zastanowić, to z kim wy to robicie, skoro nam się nie chce? ;).A poza tym jesteś ewolucjonistką i uważaj, bo ostatnio nasz wielki autorytet pan prof. powiedział, ze ewolucji nie było.

A ja mam cellulit 😭 Nie wspomnę juz o obwisłych cyckach 😭 😭 Zbieram na operację plastyczną i liposukcję, podaję nr konta :P : 54 412563 1489 1254 2148 0000 12569

Aptekarzu, nam nic nie zanika i "wązko" :P się nie robi, bo zapewne pamiętasz, że skamieniałe mamunty znajdowano z sztywnymi członkami ... :p myślisz, że dlaczego, skoro Wy, faceci nie chcieliście :D ps. siedzę w biurze :D i ... jestem z branży :D:D:D

Gość aptekarz
Poranku, nie, nie kąpię się w wodzie toaletowej :). Używam jej w sam raz. Włosów na klacie u siebie nie lubię, a depilacja nie wchodzi w grę-głupio się po takim zabiegu wygląda :).Za to włosy pod pachami usuwam regularnie. Wiem, że wielu facetów uważa to za przejaw pedalstwa.Niech im bedzie, ale fetor jarzynówki w takich kudłach jest śmiertelny.Wolę nie zabijać.Taki humanitarny jestem :) Natomiast dezodorantów nie uzywam wcale.Są do niczego.

Mówię Ci, nie ma nic fajniejszego od futra na męskiej klatce piersiowej :D Także w aspekcie czysto erotycznym, :D to dodatkowy "stymulator jest" :D Takie jedno pytanie prywatne mam do Ciebie ... mogę ? :>

Gość aptekarz
Hahahahahah ale się ubawiłem.Jak żywy stanął mi przed oczami mamut ze skamieniałą trąbą, ale z drugiej strony. Ok, pytaj.

Gość plec jaka
aptekarzu: antyperspiranty sa ok nie ma nic gorszego niz wyperfumowany facet cuchnacy jednoczesnie potem, nie mow mi, ze ty nie cuchniesz, bo nie uwierze kazdy facet sie pocie i ten pot ma silny zapach! dlatego atyperpsiranty sa nizbedne!!!

Mam nadzieję, że nie jesteś z Wrocławia :D podejrzanie mi kogos przypominasz :P hehe

Gość plec jaka
co do rutyny to nawet po 3 latach moze jej nie byc !! trzeba tylko chciec i sie starac

plec jaka ale antyperspiranty są nie tylko w dezodowarntach ... mogą być w sztyfcie, albo "fawkulce" :D

Gość aptekarz
płeć jaka-no widzisz, jednak są tacy faceci.Ja taki jestem-owszem pocę się jak każdy, ale prysznic służy do odświeżania, a nie dezodorant.Tak na marginesie-dezodoranty szybko wietrzeją.Są też perfumowane, ale są dosyć drogie, więc jak mam płacić, to wolę za wodę toaletową.Co do antyprespirantów, to nie każdy może używać.Ja akurat nie mogę.To tyle w temacie higieny ogólnie i mojej:) .

Gość aptekarz
poranku jestem z Opola:). Pozdrawiam Wrocek.

Ja tez pozdrawiam Wrocek :P Ps. nie jestem stamtąd, pozdrawiam tez Opole :D

Gość Do autora--skoro takie laski
jakie opisujesz na ciebie lecą to widocznie sam jesteś nieciekawy:o moze wez sie za siebie zamiaiast wysiadywać na babskim forum:o Myslałeś ze wpędzisz kobiety w kompleksy- otóż żadna nie chciała by takiego jak ty- prostej przyczynu i wiem na pewno ze o tej przyczynie dobrze wiesz:)

Gość aptekarz
To i ja spytam niedyskretnie.Skąd jesteś poranku? :)

Gość aptekarz
Do autora--skoro takie laski wal śmiało kobieto.Jaka to przyczyna? :)

Z bliska :) Ale jeśli nie jesteś z Wrocławia to nieistotne chyba :D Też " z branży" ? :D

Aptekarzu, jak to, nie wiesz ? Jest zaniedbanym pokurczem z małym, "kszywym" fiutem, w dodatku chamskim i bez polotu, a pijane laski miewają przy nim nagminne "poranki kojota" :D

Jesli nie jestes z Łodzi, to bez obaw, nie spotkamy się w palarni :D

hehehe dobrze Ci tak :D Ja w dalszym ciągu mam szarą, ziemistą cerę, cuchnący oddech, plwocinę poranną konsystencji gumy do rzucia, żółte śmierdzące palce, przesiąknięte ubrania, żółte zęby i widoki na raka płuc ;) Ach, zapomniałabym o celulicie i obwisłych cyckach ;-) Przegrałam życie :classic_cool: :D:D:D