Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fredi07

Obwisłe cycki, sadło, celulit. Płeć piękna....

Polecane posty

Gość zimny jesienny poranek
Przeciez widzisz, że na tamtym topiku ktoś się podszył pode mnie :) Owszem, przeklinam, zdarza mi się jak każdemu - Tobie nie ? Nie odmawiam alkoholu, palę papierosy i o zgrozo, mam wyższe wykształcenie, ale nie jest to magister :D:D:D:D:D:D ;-) Nie sypiam z byle kim i mam w dupie, co myślą o mnie nic dla mnie nie znaczące persony z internetu, jak ta, z tamtego topiku, które mnie nie znaja i nic o mnie nie wiedzą :)

Właśnie. Chodzi o to, że ludzie wyrabiają sobie opinię na podstawie trzech postów na określony temat, nic o osobie nie wiedząc. Ja tez nie oceniam, dopóki nie poznam. Tez niecierpię ludzi zakłamanych. Zwłaszcza, wycierających sobie mordę religią, moralnością i dobrem społecznym :-0 Święta Inkwizycja :-0 Co do 3x"p" (hehehe znowu marketing :D) -nie każdy to robi. Są ludzie, którzy nie robią tego z zasady lub dla zasady, ale w piększości przypadków - nie mówią głosno o tym, jacy są "porządni", najgłośniej krzyczą Ci, którzy utopili by Cię w łyżce wody, a kołtuniarstwo wyłazi im z każdej dziury. Mnie tez nie obchodzi z iloma partnerami sypia kobieta :D:D:D to jej sprawa, i nie wpływa to w żaden sposób na mój stosunek do niej na stopie koleżeńskiej. Nie wchodze ludziom do sypialni, bo nie lubię kiedy ktoś bywa w mojej. Hehehe, Ty też jesteś "w porzo" "kolo" :D:D:D

Dlatego tez bardzo rzadko bywam na "forum erotycznym" - tutaj mało jest ludzi, z którymi możńa normalnie rozmawiać, nawet mając odmienne zdanie. :-0

Gość bajkał
Zgadzam się. Kobiety rzeczywiscie dbają o pozory - czyli o to co widać. Jestem kobieta i z mojej perspektywy wygląda to tak, ze widzę fajną laskę na basenie. Fajna jest dopóki nie zrzuci ciuszków, bo niestety wtedy czar pryska. żeby było śmiesznie to wydają na tzw. dbanie o siebie całkiem spore sumki. Tylko wszystko jest kwestia wyboru solarium czy klub fitness, kolejny łach czy kosmetyczka? Prawda jest jednak taka, ze Wy lubicie pozory i dajecie sie na nie nabierac. Nie odróżniacie laski zrobionej od laski naturalnie ładnej.

Przedłużacz :-0 jak zawsze :-0 🖐️ i co mi z tego przyjdzie? Satysfakcja ? :-0

Tę inną miałam wczoraj wieczorem :P

Zawsze pozostaje prawica ... :P

No wiesz ? 😡

Ja nie walę konia :> :classic_cool: :D I żyję z tym już całkiem długo :P Aczkolwiek wizja Przedłużacza trzepiącego kapucyna przed moją fotą działa na mnie odstręczająco, jak mało co na tym świecie :-0:-0:-0

Aptekarzu, zapraszam na ogólną :) Tam z reguły jest tak fajnie, jak na tym topiku :) Co do aktu masturbacji: ja powinnam miec już chyba włosy między palcami :D:D:D:D

Tak jak pisałem. Uderz w stół...Od ponad dziestu lat mam, żonę. Urodziła dwóch wspaniałych synów i wygląda świetnie. Dzięki Ci Boże, ża tak kiedyś wybrałem. Bo to przecież geny. I ta co laska i ta co musztarda tak samo chcą kochać i być kochane. Wyglądają inaczej. Czują tak samo.

Gość zupa z dyni na kwaśno
wiesz fredi, ale my nie mamy zasadniczo wpływu na geny :)

Gość jeśli kocha
problemem jest nie to jak kobieta wygląda, ale czy ją partner kocha.Jeśli kocha bez względu na wygląd będzie go podniecać.

aptekarzu. Nie rozumiem dlaczego jesteś przeciwny \"maskowaniu się\" kobiet. przecież prędzej czy później facet zobaczy jaka ona jest w rzeczywistości, ale pierwsze wrażenie jest bardzo ważne, chociażby dlatego żeby było to drugie. jesteście wzrokowcami, a kto zwróci uwagę na pannę, która np. ma obwisły brzuch, który rzuca się w oczy i żeby zrobić dobre wrażenie musi np. nosić obciskającą bieliznę. ale co w tym złego? jeżeli szukacie jakiejś laseczki wyłącznie po to aby ją przelecieć, to owszem, rzeczywistość jest nie do zniesienia, ale chyba nie tylko to się liczy...moda kreuje facetom obraz \"idealnej\" kobiety-szkieletora, a nastolatki umieraja na anoreksję. wystarczy przeczytać parę postów, żeby wpaść w kompleksy przy 2 kg nadwagi! ale są na szczęście jeszcze faceci, którym kochanego ciałka nigdy za wiele...

a fredi ma dwa zwoje w mózgu i kieruje się wyłącznie zwierzęcymi popędami, nie bacząc na uczucia

Gość uwielbiam facetow
a faceci wuielbiaja dlugie paznokcie - stad popularnosc toipsow rzesy- maskara badz sztuczne , plastikowe blond wlosy ( kazdy je lubi i nich nietwierdzi, ze jest inaczej) ja przez jakis czas bylam blondynka i do tej poty moj facet mnie blaga zebym sie przefarbowala!!! wysokie obcasy ( bo wtedy sie tak kreci tylkiemm) gladka cere ( kto taka ma w rzeczywistoscie,,, a podklady i solarium??) wiec aby sprostac waszym wymaganiom kobiety robia sie na idealy, ale czsem prgzinaja, wtedy inne kobiety sie ztego smieja, a faceci biedactwa nwaet nie zauwazjaj sie bzykaja plastik

Gość bellissimka
Idąc Twoim tokiem rozumowania Szanowny Twórco Topiku, zadam pytanie- co ma zrobić kobieta, która poznała super faceta 9mięśnie itp.) i w chwili prawdy facet zrzuca łaszki i .... ukazuje się coś co ma 10 cm/ Czy to nie jest oszustwo, a moze nazwiesz to autokreacją?