Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ally_23

LIPIEC 2007

Polecane posty

buahhaha widze ze nocny marek dzis wcale nie spal czesc kochane:))...zaraz ide kawe sobie strzelic;):))

grzeb dalej, mam jeszcze asiulka, manie i asioka:) laliczku, spoznilas sie, bura za to:P ja tu cvala noc na ciebie szczekalam:)

wisienko co do proporcji tam jest na 100ml wody 4 do 5 lyzek i najpierw zrobilam wedlug ich proporcji zeby wiedziec jaka jest konsystencja wiec jest idealnie takla sama jak ja robie na 70ml wody tyle ze ja sypue piec ale tych lyzek julki ..wiem ze tam mleko jest ...wiec nie przesadzam po postaniu jest taka wsam raz nie spywa ....a latwo sie przelyka:).... co do karmienia karmie lyzeczka ... nie zawsze jula zje calosc ...jak juz nie chce to zaczyna pluc ... wiec konczymy cycusiem i jak narazie jest wsio ok ...(dodam ze czasem popije cycunia tak z piec minut jeszcze a czasem zrobi pare lykow i ma dosc;) Aniu co do skoczka ...ja juli nie stawiam na nogach ..w nim ...mam go podniesionego na maksymalna wysokoci ...tak ze jest jakby w zawieszeniu ...pozatym nie wkladam jej do niego na dlugo ... jest w nim maksymalnie 20 minut dziennnie ...tyle pozwolila mi pani ania ... a co stawiania ...z tego co mi powiedziala pani ania ...poza obciazaniem kregoslupa ...jak sie dziecko za szybko stawia ...zle ksztaltuja mu sie stoppy ...i tak na oko w skochaku dziecko moze dopiero skakac jak plasko stawia stope ...wiec okolo 7 mc zycia i tego bede sie trzymac ...(dodam ze nie tylko skoczek ogolnie stawianie na nogach ) puki dziecko staje na palcach nie wolno go stawiac ;) dobra ide teraz po kawe i wracam do was

no nie:) ogolnie jak tak patrzyc to smiesznie to:) bo tutaj anonimowe, a tam wszystkie nasze dane:) ale co tam, tutaj zaraz ktos by mogl nas znalezc, a po co ma czytac te nasze wypociny:) tu same zwariowane mamuski, co tylko o kaszkach i kupkach pisza:D az wstyd sie przyznac do tego nalogu;)

o jakim znajdywaniu piszecie?????? bo ja nie w temacie:))...zw id epo ta kawe a tak apropo nie spie od 4tej ale meza mi lapa zabrala i nie chcialam ani budzic klikaniem;):))

no na naszej klasie:) wiecie, ja chyba pojde sie kimnoc jeszcze z godzinke, bo dzis bede nie do zycia:) a kolo 9 gabi wstanie i po 10 tatus przyjdzie i jedziemy z mlodym do lekarza i paczki wyslac:) kokopelasko, za dresik juz jest 15zl, sluchaj, w razie czego licytuj nawet wyzej, a zaplacisz i tak tyle ile sie umowilysmy;)ja tam pazerna nie jestem:) a moze na dniach dostane nowe ciuszki, to juz dla tych naszych skarbow cos bedzie:)

pozatym jak was zobaczylam wpadlam w taka euforie ze szok...monologow nie musze pisac ide teraz was doczytac moze sie dowiem o czym piszecie;):))

Justyna ty masz zdrowie ...a na klase to weszlam wczoraj ...wkoncu zerknac i narazie tylko podstawowke wsumie sie zdziwilam bo jakos sie te mordy postarzaly;):))

Justyna to idź spac a potem rokrecaj ten allegrowy interes bo zakupy bedziemy u Ciebie robic :-) no i daj potem znac co z Ksawkiem :-)

zdrowie jak zdrowie:O nalog raczej... szkoda ze za ksiazki sie tak ochoczo nie lapie jak juz nie spie:O a ludzie zmieniaja sie, to fakt:) jak zobaczylam jednego kumpla z liceum, to szok przezylam, wczesniej to byla taka chudzina, a teraz pulpecik sie z niego zrobil:)

no i mam dwoch znajomych juz hehehehhehe .... jeszce taka ciemna w tym jestem;):)) a tak wogole jak mnie znalazlyscie?????

zerknelam na ta twoja klase i faktycznie, czesc z nich wyglada jakby juz dobiegala do 40:O wazne ze ty sie dobrze trzymasz:) a to slawetne zdjecie ma juz 2 lata, ale jakos pryszczatych fotek wklejac mi sie nie ce;)

ale, ale, mialam niezly rebus, bo w wawie jest inna jolanta b. niesamowicie do ciebie podobna, gdyby nie to, ze ma 34 lata, to bym biedaczke meczyla:) tak jak pewna anie z trzciany, bo bylam pwna, ze wisienka nie chce sie do mnie przyznac:D

ja na łatwizne :-) znalazlam Cie u Justyny :-) Lalik a Ty na swoje latka nie wyglądasz! wyglądasz młodziej i kurka aż sie wierzyc ze nie chce ze ma trójeczke potomstwa :-)

buahhahahha musze tez dzis nad tym posiedziec ...a teraz dopiero doczytalam twojego posta co do Gabi ...juztys powiem ci tyle ..im starsze dziecko tym inaczej sie go kocha ...ja tez mam wrazenie ze teraz wariuje z powodu juli ... ale z tego co pamietam tak bylo i z ania i z jarkiem pozniej ta milosc sie zmienia ..i nie miej do siebie o to pretensji ..to moim zdaniem taka ewulucja jest a jeszcze jak jest tak ze dzicko nam daje w kosc ..(u mnie to byla ania ...) to ogolnie ma sie wrazenie ze kocha sie inaczej;)

buahhaha justyna ...chyba czulabym sie jeszcze gorzej jakbym miala 34 lata;):))... Justys wsumie niby nie wygladam wiekszosc ludzi mi to mowi ... ale w tych ciezkich chwilach jakie zcasem kazda z nas spotykaja tak sie czuje tyle ze szybko sie zbieram do kupy...

toz to ja wam pisalam kiedys wlasnie o asi, ze trojke dzieci urodzila, a figura jak u nastolatki:) a starsza od lalika jest o cale 4 lata:) dobra, ide faktycznie na chwile sie polozyc, a pozniej juz mnie tu nie uraczycie chyba:) no moze jak cos waznego sie wydarzy, ale to tylko na moment bez czytania zajrze powiedziec co z ksawkiem:)

Justyna niezła jestes w tych poszukiwaniach :-) ale sie usmialam z tą Ania :-)

Justys slodkich snow ...i mielj nocki buahhahahahah szatanie ty ;):))...a moja jula telewizje oglada lezy w naszym lozku w sypialni i gada do telewizora posikac sie mozna:))

podnisłam rolete i wyjrzalam przez okno...... ludzie na przystanku stoją.... pewnie im sie spac chce a musieli z łózek wyskakiwac a my tu zamiast spac jak nam dzieciaki pozwalają to my na necie siedzimy :-) a Justyna to juz calkiem, bo prawie cała noc :-)