Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2502

Dania dla bobasa

Polecane posty

Gość kasia2502

Witam mam 5 miesięcznego dzidziusia chcę zacząć wprowadzać pierwsze zupki może ktoś z was zna jakiś fajny adres z przepisami dla dzieci lub ewentualnie dobrą książkę. D Z I Ę K I

czesc polecam nawet bardzo poradnik zywienia malego dziecka Bobovity. Waiadomo, ze poelcaja tam swoje produkty, ale nie trzeba z nich korzytsac, nawazniejsze jest to ze masz tam podzial na miesiace w kazdym z kolei mozesz przeczytacjakie produkty mozesz wprowadzac, jakie są alergiczne itp. Taki poradnik mozna kupic na allegro za pare zlotych ..zobacz np http://www.allegro.pl/item137175032_rewelacja_nowy_poradnik_zywienia_malego_dziecka.html aukcja nr 137175032, ale na allegro jest w tej chwili kilka sztuk. Ja korzystam z tego poradnika i bardzo go sobie chwalę pozdrawiam

Jeśłi chodzi o ten poradnik o którym pisze gosia to też bardzo fajna sprawa ale nie musisz go kupować, wejdź na stronę Bobovity wypełnij ankietę a wyśłą Ci go za darmo razem z próbkami swoich produktów. Ja dostałam razemz mlekiem, kaszkami, musem owocowym.

Gość kasia2502
DZięki wam kasiapiotr1@poczta.onet.pl

Ja korzystałam ze świetnego poradnika. Nie dość, że przedstawiał cały schemat żywienia niemowląt oraz masę przepisów. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.