Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popopop

Straciłem prawo jazdy i po tym mnie rzuciła

Polecane posty

Gość bo facet bez
prawka to nie facet :classic_cool:

za co Ci zabrali? jak za jazdę pod wpływem alkoholu to się nie dziwię, że Cię rzuciła :P

Gość kuła szpiegula
alkoholikom za kółkiem mówimy stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sdoog
widocznie utrata prawa jazdy a raczej przyczyna utraty jest tym co przeciążyło szalę na twoją niekorzyść

Gość popopop
to nie tak wizłem kolege pijanego ja sam wczesniej wypiłęm jedno piwo. wiem ze zrobiłem błąd. a ze malo zjadłęm to wynikwykazał..problem w tym ze wczesniej jak razemzniajezdziłem to nie raz byłem po piwie i jej to nie przeszkadzało..wsztstko przed tem było ok..powiedziałze strciłem w jej oczach..i zaczeła myslec o byłym...rozumiem ją dostałęmochrzan..bo mi sie nalezłą ..ale zeby tak...

Gość sdoog
a teraz jesteś trzeźwy? bo nie wygląda mi na to..

Gość po co facet bez prawkaco teraz
bedziesz ją zabierał na randke MPK??:o

Gość popopop
powiedział ze po tym wydarzeniu...wszystko jej prysło...a ja jej kiedys powiedizłąem ze boje sie tego ze tera siestaram wszystko jest ok ale jak zrobie cos zle to bedzie koniec...i stało sie ale ludzipopełniają błedy...

Gość popopop
najlepsze jest to ze wiem ze jej był tez miałtaka akcje i co po tym była z nim długo bo 3 lata...

Gość sdoog
dżizus.... no mogę co najwyżej nad tobą popłakać bo nic konstruktywnego nie przychodzi mi do głowy utrata prawa jazdy to tylko objaw twojego poważniejszego problemu i jego konsekwencje, odejście bliskiej osoby to cena jaką płacisz, weź się za siebie żeby ta cena nie była większa

Gość anitka1
moim zdaniem zrobiles straszna glupote odebranie prawka bedzie dal ciebie nauczka czego ty nie myslales ? nie bales sie ryzyka ze cie złapią?? Teraz jest juz pozno na gdybanie .. Jesli zas chodzi o dziewczyne to ja nie wiem czy tak postapilabym jak ona jesli bym cie naprawde kochala... W takich chwilach trzeba osobe wspierac a nie odrazu rozstanie :/ Nie dosc ze pewnie jestes przybity z braku prawka to jeszcze dziewczyna cie rzucila .Wspolczuje :( Trzymaj sie jakos ....

Gość sdoog
co do tego że dziewczyna znosiła takie ryzykanctwo i nieodpowiedzialność u byłego i u ciebie a nagle przestała... no cóż, czasem kropla przelewa czarę

Gość anitka1
ah nie doczytalam ... czyli takie wybryki zdarzaly ci sie juz wczesniej to troche zmienia postac rzeczy . Bo jesli byloby to pierwszy raz kiedy zapomniales i napiles sie tego piwa wiedzac ze prowadzisz to ok ale jesli to jest nagimnnnie to nie dziwie sie ze dziewczyna zrobila jak zrobila:/

Gość sdoog
no właśnie! na dodatek nie wiemy jak ten związek wyglądał na co dzień i co się tam działo...

Gość .a....a
czytam to i stwierdzam że kobiety są nienormalne. przydażyła mi się taka sama sytuacja , wiem że popełniłem błąd . ale zauważcie ,jakby tak każda myślała ile byśmy mieli rozwodów w Polsce

Gość popopop
wiem ,,ze zrobiłem zle..ale tez tak uwazam ze gdyby mnie kochała to by tak nie zrobiła tym bardziej ze poeidzialem jej wszystko ze zrozumniałem swój błąd..i ze wiecej tak nie zrobie..ale jednak....jest mi zajebiscie cięzko

Gość popopop
wczesniej nierobiłem takich wybryków...razem jezdzilismy.ale to nie o to chodzi...popełniłęm błąd i to przewazyło na naszym związku...ale gdyby ona takie cos zrobiła to bym jej wybaczył i ją wsparł..co nie znaczy ze był bym zły....a tu koniec..

więcej tak nie zrobisz, bo nie masz prawa jazdy :D a podejrzewam, że to nie był jedyny powód do zerwania :O

Gość popopop
związek był udany....tylko co jakis czas wracałjej były do głowy..i tym co zrobiłem to tylko spotęgowłąem myslenie o jej byłym....tydzien po zerwałą ze mna ...niby z mojej winy i za sam tego chciełm ..bo myslał ze jeszcze coś jakoś...

Gość anitka1
popopp wiem jak ci ciezko:( ale nie łam sie te pierwsze dni sa najgorsze .Mysle , ze juz wiecej takiego błedu nie popełnisz , a dziewczyna pewnie doszla do wniosku ze jestes nie odpowiedzialny no bo skoro to nie pierwszy raz. Nie wiem jak tam wam sie ukladalo ale jesli sie kochaliscie nawzajem to mysle , ze żle zrobila .... Ona powinna Cie teraz wpierac bo napewno nie jest Ci lekko..

Gość anitka1
Listek no nie zrobi ale przeciez kiedys odzyska to prawko, a wtedy mysle , ze na mur beton juz nie wypije kiedy bedzie kierowcą

ech... anitka... mój znajomy stracił prawko na trzy lata, niedawno odzyskał i znowu mu zabrali :O niczego się nie nauczył :O faceci nie zdają sobie sprawy z tego, że stwarzają zagrożenie nie tylko dla siebie :O

Gość popopop
tak powiedzialz mi ze jestem nieodpowiedzialny i ze nie chce byc z kim kto zachowuje sie jak gówniarz.i zebym sie zmienił..ja powiedziłęm ze sie zminie bo dostałęm juz wysyarczjącą nauczke..ale oanpowiedziła ze juz chyba za pozno..i mnie zostawiła...

Gość popopop
nie wiem czy mnie kochała..bo po tej akcji zaczełą gadac o byłym ze nie wie czy go kocha...ze musi sie z nim spotkac ...ze jak jej nie prejdzie to sie rozejdziemy...i jak ja mialem myslec pozytywnie po takich słowach..

Gość popopop
co o tym myslicie dziewczyny?