Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moj nickus

rzucam tabsy anty dla swojego zdrowia!kto ze mną??

Polecane posty

Gość ja zrobiłam to już dawno
Moja wątroba miała dość:(

i teraz jestem na diecie wątrobowej bo zrobiłam to za pózno:P

a miałas jakies powroty trądziku?? lub nagły wysyp??? bo ja sie tego obawiam ,ale juz szczerze to mam to w dupie!! chce kochac swojego faceta a nie być zimna!!! :O

tylko przed miesiączką mnie wysypywało, ale szybko przechodziło

no wątroba jest biedna:( mimo ze te cholerne badania dają pozytywne wyniki... mysle ,ze plasterki to bedzie lepszy wybór... i chyba sie tak nie tyje

Ja odstawiłam tabsy 2 tyg temu, wtedy miałam wziąść 1 tabletkę z nowego opakowania. Rzuciłam i dla zdrowia, też chcę schudnąć (troszkę juz ubyło) a i musze podtemperować swoje libido, bo podczas brania spadło do 0. :o Teraz czekam na okres, już raz odstawiałam tabletki, bo nie miałam po co ich brać, spóxnił się wtedy o tydzień...

ja już teraz nie mogę brać nic z hormonami

Gość 1 2 3
cześć też bym rzuciła to świnstwo ale ale ale ciąża.... brrr na samą myśl wolę zjeść całe opakowanie na raz byleby tylko mi to nie groziło

mi tez się na początku pieprzył cykl, ale już jest ok. Tylko bóle miesiączkowe mam znowu:(

do 123 : możesz spróbować wskoczyć na zastrzyk anty

ja jem jak szalona ,tez robiłam przerwy z tabsami rok temu biore teraz od 8 miesięcy i od 3 miesięcy strasznie przytyłam:O ja juz mam obawy jakieś ciązy!!:( brzuch i cycki strasznie mam zaokraglone:( jak ja to teraz zrzuce jak są święta jestem załamana:(

Gość przestańcie wreszcie
tabletkami tłumaczyć swoje obżarstwo. Ciekawe, że jakoś nie mam celulitu, nie przytyłam ani kilograma, wątroba w jak najlepszym pożądku, libido też ok. Biore tabletki od 6 lat, mogę kochać się bez obawy o ciążę i bardzo sobie je chwalę. Jeśli są dobrze dobrane i służą wiadomemu celowi (a nie tylko zwalczaniu trądziku) to uważam, że nie ma nic lepszego. Ja przynajmniej jestem bardzo zadowolona i nie widzę żadnych minusów.

ja tyłam po minulecie, ale jak brałam dianę to było ok.

Gość przestańcie wreszcie
sorry, z tego wszystkiego poRZądek napisałam przez "ż" :-)

ja słyszałam ,ze po zastrzykach to dopiero sie tyje.. ale czy to prawda,,kazdy inaczeej reaguje prawda jest taka ,ze tabletki kazdemu wyrządzą jakieś szkody!! albo wczesniej ,albo pózniej ,kwestia organizmu

Gość 1 2 3
cholera nie ma co się oszukiwać, table są wygodne i pewne no jeszcze ewentualnie plastry ale to nie dla mnie bo do tego trzeba być mega szczupłą prezerwatywy odpadają, nie ma szans no a kalendarzyk...nie nie, seks tylko w dni niepłodne?? to nie dla mnie trudno, trza sie truć

ja brałam łącznie 5 rodzaji tabletek i po każdych wariowałam!! i tyłam! a nigdy z tym nie miałam problemów ,więc nie ma sensu ich bronic

Gość 1 2 3
a ile kosztują te zastrzyki i co ile się je bierze?? są jakieś przeciwwskazania?? ja wariowałam po jasmin- straszne to było teraz biorę minulet i chyba jest ok ale z libido jest średnio nie przytyłam przez tabletki

Niechodzi tu o to, że sie tłumaczymy tylko, ze wtedy woda zatrzymuje się w organiźmie co więcej wzrasta apetyt i dużo cięzej zrzucić kilogramy biorąc tabsy... To że ty trafiłas na idealne tabletki dla siebie, to się ciesz. Widocznie nam to nie było dane:O Ja teraz używam gumek, co prawda strach jest ale wiem, zę jak się dobrze używa, nie ma prawa żeby się coś stało.

Gość sdkjskf
ja odstwilam 2 tygodnie temu:) tez chce zeby moje libido powrocilo , o wage sie na martwie bo i tak jestem za chuda a podczas brabia tab, i tak nic nie przytylam , o cere sie nie martiwe bo nie mialam nigdy problemow z nia ale boje sie ciazy..

Gość sdkjskf
moj chlppak nie mzoe przyzwyczaiac sie do gum:( ciagle narzeka

Gość 1 2 3
czy ktoś coś więcej wie o zastrzykach??

bo to jednak jest obce ciało,coś dzieli tą chwile..i trzeba uwazac ,tabsy są komfortowe i taniej wychodzi niz kupywac codziennie paczke dobrych gum.. ,ale...

Co fakt to fakt, my tylko durexów używamy a to wydatek rzędu 9 zł, zreszta same wiecie. Też nie lubię w gumkach się kochac, to jest tak jakby sie tam slizgał i tyle.:O Ale coś za coś... Niestety...

Gość heh nie no co za zycie
hahah pozostaje nam wykastować męzów-żartuje:P

hi!!! od sierpnia 2005 biore jeanine na cere! pomoglo! plecki i dekolt czyste a nie buzi tylko niekiedy cos wyskoczy! biore je tylko ze wzgledu na cere bo nie mam faceta aco za tym idzie seksu,zastanawiam sie co robic,nie chce sie truc bezsensu ale boje sie ze jak rzuce to tardzik na plecach powroci! i na buzi!chyba bym tego nie zniosla wiec truje sie nadal i oddalam problem! co robic???? buzka