Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieco szalona

chce miec chlopaka, ktory bedzie dusza towarzystwa, ktory

Polecane posty

Gość nieco szalona

bedzie nieco szalony, na spotkaniach w wiekszych grupach bedzie dowcipny, a nie bedzie siedzial cicho jak pipa. Chce miec faceta, lubianego przez wszystkich (no powiedzmy przez prawie wszystkich) i raczej przebojowego, z pasjami, zywiolowego i z poczuciem humoru, zeby stac go bylo na jakies szalenstwo od czasu do czasu itd. A na zlosc trafiaja mi sie same takie ofiary losu, no a jak nie ofiary to tacy raczej nudnawi i przewidywalni faceci, mam juz tego dosc. Znam takich facetow jak napsialam powyzej, ale to tylko koledzy dalsi czy blizsi, i oni nigdy nie maja problemow z dziewczynami i najczesciej sa zajeci a nigdy wolni. Jak takiego zdobyc? I gdzie szukac?

Fajnego szukasz. A potem będzie topik na kafeteri, że moj facet zamiast siedzieć ze mną łązi po imprezach, poznaje nowe koleżanki itp. Powodzenia:)

Gość zgryźliwa
Bez komentarza...:O:O:O Ile masz lat?

dac Ci numer do takiego kolesia?dodam ze jest cholernie przystojny i nie ma babki czy faceta ktory nie spojrzalby na niego na ulicy:) powaga:)

ja jestem taki alemusisz miec: - comajnmiej175 cm wzrostu -55 kg wagi -blad włosy i czarne oczy - zgadzac sie na sex zawsze kiedy mi sie zache - doktorat z filozofi - sama sie utrzymywac i czasem mnie:-P - wierzyc mi zawsze na słowo -po słubie byc kura domowa -uprawaic sport aktywnie

Gość nieco szalona
24 a czemu bez komentarza? sama jestem nieco szalona i mam dosc nudnych facetow, ktorzy na imprezach siedza cicho, i chca zawsze pierwsi wychodzic, lubie od czasu do czasu sie pobawic, nie jestem jakas straszna imprezowiczka, ale chce faceta nieco spontanicznego, a nie takiego przewidywalnego, chce takiego, ktorego bedzie stac na to zeby w godzine sie spakowac i jechac np gdzie na weekend, a nigdy mi sie taki nie trafil, tu nie chodzi o same imprezy tylko o rozne sprawy.

bo ja taki jestem jak Ona chce ale też mam pewne wymagania:-P te 175 cm to dlatego bo jestem sam wysoki

Gość wielkie brawa
za komentarz dla cyniczka:)🌼 uśmiałam się do łez...:D

Gość nieco szalona
no i owszem chce zeby facet tez mial wymagania, tacy bez wymagan mnie nie interesuja :D a sama znam wlasna wartosc, nie uwazam sie za nie wiem co, ale nie narzekam, skonczylam studia, mam dobra prace, podobno jestem atrakcyjna i raczej mam silna osobowosc, tylko czemu przyciagam same ofiary losu?

Gość nieco szalona
i jeszcze jedno: czy kazda musi chciec faceta spokojnego, ulozonego, cichego? mnie tacy nie interesuja, i nie mowcie ze wszyscy z tych co chce tylko imprezuja i poznaja nowe kolezanki. Wcale nie musza bardzo imprezowac, ale jak sie juz trafi impreza to trzeba sie bawic, a nie narzekac w kacie i czekac az sie skonczy.

Ja mam takiego męża :) Jak z Twojego opisu, kocham go szalenie. Ale oprócz tego wszystkiego co wymieniłaś jest jeszcze mądrym człowiekiem i ma dobrze poukładane w głowie.

Gość upppppppppppppppppppppp

Gość PrawieJakBanderas
Zamiast pisać głupoty poszłabyś na iprezę i sobie takiego znalazła. To jedno. Drugie - tylko proszę mi później nie płakać, że mnie zdradza, że jest dla mnie niedobry, że mnie olewa i ciągle imprezuje, chce tylko seksu, a na dodatek nie chce się żenić, bo mu to do szczęścia niepotrzebne. Powodzenia.