Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdkjskf

wierzycie w to ze jak kobieta ma okres to nie mzoe klasc sloikow np kapuste

Polecane posty

Gość sdkjskf

nie mzoe klasc bo slokiki sie zespuja...co myslicie na ten temat bo ja wto nie wierze!!!

Gość nie może też
Piec ciasta, gotować skąplikowanych potraw i chodzic do fryzjera ani kosmetyczki :P

Gość ale ZABOBONY
buahahahahaha :D

Gość Ale za to do slownika moze
zagladac:P

moja mama wierzy w to i w szereg innych rewelacji i ogolnie jest kobieta przesadna... a mi sie smiac chce i gdyby nie moja mama to by mi do glowy nie przyszlo ze w dzisiejszych czasach ludzie wierza w takie rzeczy

Gość Ja nie wierze
ale mam wymowke i jak mama okres to nie robie za duzo ;) Inna sprawa, ze czuje sie wtedy nienajlepiej:(

Gość abe - cdefg
Wokół kobiety mającej miesiączkę unosi się specyficzna flora bakteryjna, choćby sie nie wiem jak myła. Kiszone ogórki? - co drugi słoik zgnije. Trwała? - Nie wyjdzie - zapytaj doświadczonej fryzjerki. To nie przesąd. Bakterie gnilne zrobią swoje. :)

Gość Krateczka
ja tam nie jestem pewna ale coś w tym jest Ciasto raczej nie wychodzi - choć są od wyjątki (każdy wyjątek potwierdza regułę ;) ) Podobno też nie można usuwać zębów, bo grozi krwotokiem czy coś?

Żaden tam zabobon,nie wiem czy to flora czy nie,ale mogę od razu wrzucić w kosz to co robię w czasie @:(A też kiedyś nie wierzyłam.

Gość o matko co za bzdury
dziewczyny, przecież XXI wiek mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miałam w klasie dziewczynę, która nie myła się podczas okresu, bo ktoś jej powiedział, że nie można, bo krwotoku można dostać. Wyobraźcie sobie jak smierdziała....

Gość prawda prawda
już kilka razy się przekonałam, coś chyba jest wtedy w skórze kobiety

Gość o matko co za bzdury
taaaaaaa............. straszne, że takie ciemniactwo sie jeszcze szerzy. I komputer się też psuje wtedy, kiedy nie może zrozumieć, że taka ciemnota przy nim siedzi w czasie okresu. Proponowałabym na ten straszny czas menstruacji zaszywać się w najciemniejszym kącie piwnicy bo nieczyste jesteście :-) :-) :-)

Gość sdkjskf
ja tez w to nie wierze , ale moja mama tak , dlatego tez kazalam jej zrobic jeen sloik, a ja reszte zrobilam zobaczymy czy ten sloik sie zepsuje...