Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rusałka83

Ma ktoś ochote na flirt???

Polecane posty

witam znajomych i nieznajomych:) PS. Kornik!!! a ty jestes na topiku o flircie???? no ladnie;) a Ola niespodzianke szykuje;)

ja z checia ale chyba mi to za bardzo nie wychodzi;) zwlaszcza jak bardzo chce;) czasami tak niespodziewanie to mi sie uda poflirtowac:D

Dąbie to jest tam gdzie Plaza? bo nie wiem dokładnie? możemy się tam spotkać zaraz jak Ci tak bardzo ciepła potrzeba :) co Ty na to? :D

miał być flircik, ale mówisz, że potrzebujesz ciepełka to chce Ci je dać :) ale jak znam życie, to nie wystarczy Ci odwagi na taki spontan :p

ladnie mi pojechales po ambicji, ladnie to tak biedna kobiete do myslenia zagonic???heheh a Ty zdobedziesz sie na taki spontan???

nie mowie ze dzisiaj ale .... dlaczego nie??? Mam nadzieje ze nie bedziesz musial sie wyrywac z objec zony albo pilnowac dziecka:)

czyli tak jak się spodziewałem :p szkoda, bo akurat mam wolny wieczór p.s. nie jestem ani zonaty ani dzieciaty :p

przepraszam komputerek sie zawiesil.Jestem zaskoczona ze serio chcesz sie spotkac juz dzisiaj- albo jak sadze zartujesz:-) hmm wiesz ze nigdy nie spotkalam sie z nikim poznanym w necie? heheh wiec masz szanse zeby pierwszy raz byl z Toba:P