Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korallll

rybi zapach penisa

Polecane posty

Gość Kowal18
Witam. Mam 18 lat i duży problem. Rybę czuc już po 20min od kąpieli....masakra jakaś, gacie mokre i juz wiem, ze jutro ich nie zaloze:) Wszystko zaczelo sie od tego jak stwierdzilem, ze bede wzorowo czysciutki i kupilem sobie plyn do stref intymnych ziaja. Wczesniej bylo ok ale od czasu jak zaczalem to stosowac zaczely sie dziac dziwne rzeczy.....mam wrazenie jakby mi cos wyciekalo z penisa i malo tego, to strasznie smierdzi. Nie wiem czy u was tez tak zapodawalo, bo u mnie czuc to nawet jak siedze w spodniach. Zima sie konczy a ja chyba wskocze w kombinezon. Dobrze, ze nie mam teraz dziewczyny, szeczesciara zerwala ze mna hmm.... moze wyczula rybe (leszcz pospolity), nie wiem. Wole sie nie zastanawiac. Kupilem ta masc Clotrimazolum i kwas borowy czy borowikowy, jakos tak. Od jutra zaczynam sie smarowac, jak nie przejdzie, to ide do lekarza.

Gość simpek
Witam, no wiec sytuacja jest nastepujaca. Po pierwsze nie wiem jak niektore dziewczyny potrafia obciagnac fujarke, ktora zalatuje sledziem. Po drugie: jesli chcecie sie bawic i walic w dupe to polecam najpierw pozadnie sie tam umyc (sa instrukcje na internecie) i nigdy, przenigdy nie robic laski po analu! No dobra, przejdzmy teraz do smierdzacej fujarki. Jak kolega powyzej napisal, smierdzacy wacek wcale nie jest oznakiem nie mycia sie! Glownym powodem jest uzywanie agresywnych srodkow (mydlo, zele pod prysznic itp.) do mycia pod napletem. Powoduje to wysuszenie naskorka pod napletkiem, przez co nasz organizm zaczyna wytwarzac wiecej plynu, ktory jest wylegarnia bakterii. Powrot do naturalnego stanu jest trudny ale nie niemozliwy. Glowna bakteria, ktora sie tam znajduje jest Candida. Zanim zastosujecie jakikolwiek krem lub masc polecam sprobujcie nastepujaca metode: -myc fujarke tylko solona woda, trzy razy dziennie -nie jesc slodyczy i przedewszystkim wystrzegac sie alkoholu(piwa!!!) i innych produktow, ktore zawieraja drozdze! jesli to nie pomaga, trzeba zastosowac np. Canestan duo - jest to tabletka do polkniecia + krem na fujare (tu trzeba uwazac i stopniowo zmniejszac dawke) Oczywiscie najlepiej sie udac do lekarza, ktory zbada czemu wacek zalatuje ryba. Ja bylem kilka razzy i zawsze wpadlem na mlode dziewczyny!!! Czyzby urologie juz tylko mlode, fajne studentki studiowaly? Sa jeszcze inne metody, ale tutaj juz trzeba miec recepte od lekarza, zeby je dostac wiec ich teraz nie wymienie. Jesli chcecie znac nazwe to dajcie znac, a ja sprawdze i sie wkrotce odezwe :-) pozdrawiam i zycze fujarki rozami pachnacej! :-)

Gość gość
zaden facet nie opisał prawdy z doswiadczenia idioci!!!! penis śmierdzi bo sperma lub resztki spermy jak wyschychają pod napletkiem to tak właśnie bardzo smierdzi, ani nie mocz ani infekcja tylko wyschnieta sperma i kazdy kumaty facet to wie

Gość gość
myć, myć i jeszcze raz myć...

Gość myszki
Drogie Panie, poczytajcie sobie o rybim zapachu u kobiet , wstyd wam powinno być, że tak szybko oceniacie człowieka że jest brudasem ......!!!!!żal !!!!Same się mało myjecie ponieważ rybi zapach jest spowodowany zaburzeniem równowagi środowiska bakteryjnego spowodowanym np. zbyt częstym myciem. Myślicielki wprost proporcjonalne do wielkości głupoty.:P

Gość gość
Kazdy ma swuj niepowtarzalny zapach mitów jest normalne ,by to nikomu nie przeszkadzało jest mydło i mycie penisa i okolic ,wiadomo przed stosunkiem by mieć komfort psychiczny trzeba odwiedzić łazienkę .Jest inna sprawa nadmierna i za częsta higiena penisa ,pochwy doprowadzi do wymycia flory bakteryjnej i będzie kłopot ,jest to bardzo nieprzyjemna sprawa ,trzeba się myć lecz nie przesadzać 2 razy dziennie u faceta to norma a jeżeli masz stosunek to przed samym stosunkiem .

Gość Tomasz

Wszyscy tutaj gadają tylko o jednym - o niewłaściwej higienie.

Jeżeli jeden partner ma grzybicę narządu i zarazi tym drugiego - może on szorować np swoja pałę 10 razy w ciągu dnia najlepszymi mydłami i środkami do higieny intymnej i nawet po 10 dniach mycia po 10 razy dziennie nadal pała po 5 minutach od umycia będzie mu walić rybą i co dalej powiecie: brak higieny jak klony.

Grzybów mydło nie zabija ani żaden lactacyd.

Na to są kremy zewnętrzne, wewnętrzne i inne rzeczy zapewne.