Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korallll

rybi zapach penisa

Polecane posty

cyt.:korallll nie wiem jak czesto się myje. spotykamy się ok raz w tygodniu, góra dwa razy. jedno co zauwazyłam to że jak np śpię u niego to idę się umyć wieczorem po kazdym stosunku - on nie...i rano jak się budze to także się myję. on nie. a nie raz po takiej nocce nawet o 17 do domu wracamy to do tej pory on myje tylko zęby z tego co zauwazyłam.... jak dać mu do zrozumienia????naparwde jestem w kropce.... Propozycja: poleć mu poniższą www i tematy: Fizjologia i filozofia seksu, 4warunki determinujące zdrowie, Bakterie chorobotwórcze a higiena somatyczna. Odpisz, adres na www

moj ma podobny porblem..po kapieli zalzy bielizne i msierdzi jakby mial martwice penisa;/ be zkitu,mowie mu,smierdzisz,a on ze glupoty gadam.. wiecie do jakiego lekarza trzeba z tym isc???

Gość jesuuuuuuu
czem, baby zawsze musza byc meczennicami facetowi smierdzi penis chory czy brudny ? do konca nie wiemy ale czemu do cholery ty masz wymyslac ze masz jakas infekcje i mozliwe ze go zaraziłas ;/ litosci sprawa jest neiprzyjemna ale niejeden chlop majacy laske z grzybica tak by jej wygarnal ze nie pokazalby mu sie wiecej na oczy

Gość kuerlach
"ale jestesmy razem pol roku, nie widujemy się czesto. nie mogłabym mu prpsto zostu z czymś takim wypalić" Skoro masz obiekcję i nie masz odwagi czegoś powiedzieć osobie, którą kochasz to licz się z tym, że pewnego dnia będziesz musiała leczyć się na AIDS czego Ci nie życzę. Skoro już jesteś dojrzała to bądź tego świadoma. Skoro koleś śmierdzi to albo się nie myje albo jest chory na coś. Tu nie ma dwóch zdań. Jeśli sama nie dojdziesz o co chodzi nikt tego za Ciebie nie zrobi i uwierz mi jak się zarazisz jakim syfem wtedy wszelkie obiekcje i romantyzm znikną. Więc działaj póki czas, nie torturuj się i rozwiąż sprawę definitywnie - dla własnego dobra i bezpieczeństwa. Skoro się nie myję to karz mu się myć bo brudne ciało to w pewnym sensie brudny umysł i szkoda na takiego brudasa czasu. A jeśli choroba to wyleczyć i mieć jasność sytuacji. Pozdrawiam i życzę żeby sprawa zamknęła się wokół higieny.

Gość B_A_E_L
Kiedyś byłem w ciezkich warunkach bojowych.Nie myłem penisa oraz moszny przez prawie miesiac.Zapach który ulatniał sie z pod majtek był tak silny,ze przestałem go juyz czuć.Po jakims czasie doszło do infekcji,ropnie,łuszczyca.....to było straszne.Dbajcie o higiene !

Gość jedyna rada
iść we dwoje i prywatnie zrobić w laboratorium madycznym wymaz z pochwy i osobno z penisa na posiew, i jak coś zostanie wyhodowane antybiogram. Z antybioramem do dermatologa. Innej rady nie ma!!! A spróbuj czy sperma też śmierdzi. Jeśli tak, już sam nie wiem, pasuje na jakąś infekcję.. Sperma powinna mieć zapach zgniecionej lebiody. A To nie jest śmierdzące.

Gość jedyna rada
wcześniej czytałem, że po seksie nie myjecie się, więc nie dziwota, po kilku godzinach sperma i śluz z pochwy rozkładając się śmierdzą zgniłymi rybami !!!!

Gość aż wreszcie
przy dalszym braku higieny intymnej dojdzie do infekcji bakteryjnej, stanu zapalnego i wreszcie nadżerki i raka

Gość yyyyyyyi
Chłopak najprawdopodobniej nie odciaga napletka w trakcie mycia. Z moim tez tak było, powiedziałam mu ze capi niemiłosiernie i kazałam nazad iść się umyć, podając instrukcję obsługi pisiora pod prysznicem. Poza tym, jak ktoś słusznie zauważył, kilka godzin po stosunku , jesli para się nie umyje, to spod kołdry wali właśnie rybą. Straszne!!!! Polecam najpierw dokładna higienę, a potem dopiero lekarza.

Gość łeeeeeeee tam
to przecież feromony :D

Gość to nie ferromony
tylko ciemnota i brak higieny intymnej. Wpiszcie w google Fizjologia i filozofia seksu później znajdźcie Bakterie a higiena somatyczna a dowiecie się szczegółów

Gość odświeże temat...
... korallll... Jaki masz problem z tym żeby sie umył po stosunku? Jestem facetem... Weź go poprostu pod prysznic... Zaciągnij go tam... A i seks pod prysznicem też pomoże, przecież umyjesz go przed i po... Mam rację? Nikt tego nie poradził a chyba większość facetów nie miała by problemów żeby sie zgodzić. Delikatna gąbka i mycie jako gra wstępna... Nie dziękuj tylko bierz sie do dzieła. Pozdrawiam wszystkich.

Gość higienista
O losie jak was słucham to mnie coś poprostu bierze. Zapalenie opon mózgowych macie :P Penis musi tak walić gdyż jest to nieuniknione choć mycie przed i po stosunku jest dobrą alternatywą natomiast sex pod prysznicem to pomysł który napewno roziąze problem. Naomiast cały problem tej sytuacji to natłuszczanie żołedzia przez mastkę( poczytajcie sobie troszkę ) :P Niektórym facetom zostaje taki biały serowaty osad za żołędzią (mastka) i to właśnie tak jebie. A część się wciera w penisa aby nadać mu poślizg :D Więć albo będziesz ciągneła "śledzia" albo jak ci go wsadzi to bedziesz czuła jak by ci ktoś rurkę owinięto w papier ścierny włożył :D Twój wybór.

Gość fuj
Mam 12 lat i penisa 8,5 cm ! I śmierdzi mi ! Myje go rzadko dotykam bawie się z nim i potem ręka mi śmierdzi !

Gość duzy czy maly
Mam kurwa 14 lat i sobie zmierzylem ostatnio malego i mierzyl o dziwo w zwodzie 18cm nie wiem czy to malo ale w szkole jak pokazalem kolezance to az zanie mowila nie wiem czy to przez to zeniby taki maly czy jak...fakt faktem jedna kolezanka juz mi robila loda to przyznala ze mam b duzego ale niewiem czy to powiedziala zeby mnie nie zdolowac:/ jak myslicie?

Gość Tyrrael
Myślę, że powinieneś zastosować sposób starożytnych Spartańczyków- oni debili zrzucali ze skały. Dla dobra reszty społeczeństwa. Co więcej, współczuję każdej osobie, która ma z Tobą styczność, bo doświadczenie krystalicznie czystej głupoty musi być porażającym zjawiskiem. Co do tematu: prysznic rano i wieczorem i jesli to nie bakteria, to po problemie. Chcesz żeby Twoja dziewczyna ślicznie pachniała? To nie bądz egoistą i choć trochę postaraj się też dla niej. To naprawdę nietrudne.

Gość kiti pipi
na początek kup masć CLOTRIMAZOLUM- bez recepty. pomaga na takie "niepowazne;)" stany zapalne, chorobowe- no drobne infekcje, zarówno u kobiet jak i u męzczyzn. ale też zorientuj się, czy przed spotkaniem chłopak sie kąpie. to łatwo sie dowiedzieć. przecież to czuć, że ktoś jest wykapany. okolice pach, ogólny zapach ciała. moja każda randka z chłopakiem zawsze była poprzedzona kąpielą i oczekiwałam tego samego. poza tym po penisie od razu widac czy był wykapany czy też "ma ser" pod napletkiem. jak jest ser- to sory- ja bym sie nie tknęła takiego świństwa. widzisz czy ma świeże majtki czy też juz portach rozciągnięte. jeśli nie kąpie się przed spotkaniem teraz to co bedzie za rok, dwa, po ślubie?? całkiem grzybem zarośnie?? wiem, że to krępujące, ale jeśli okaże się, że chłopak nie kapie się przed spotkaniem- to powiedz, że na brudasa sie skończyło, bo np dostałaś po tym infekcji i niestety- wóz albo przewóz- albo on się dostosuje albo celibat i rozstanie...

Gość Bulinka222
Zgadzam się z przedmówcą że rybi zapach to działanie bakterii beztlenowych. Jestem kobietą i miałam to w pochwie, myślę że facet też może to mieć.

Gość MENDŻEDZ
przed sexem sciagasz napleta i twoj zoladz wysycha, wtedy tego zapachu nie czuc! Sciagnij przed sexem napleta i po ok. 2 min zapach znika :D mowie ci to dziala :D

Gość Bolek_ten_Bolek_
Piszcie piszcie wiecej, tak sie usmialem z niektorych wypowiedzi, ze powiniscie pobierac za czytanie tego oplaty: D

Gość rady.........xxxxx
przed i po seksie należy myć genitalia, gdyż w przeciwnym razie rzozkładająca się sperma i śluz z pochwy będą śmierdzieć zgniłymi rybami!!!!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej iść do dermatologa, bo ten smród może to być od jakiejś infekcji bakteryjnej lub grzybiczej, wtedy musi być leczenie adekwatnym antybiotykiem. Spróbuj doraźnie nasiadówki w wywarze z kory dębu. A może masz percing w głowni, oto taki: http://republika.pl/blog_oy_957843/1916113/t r/pan_dziedzina.jpg

Gość 67890ujokj
a nie mozna penisa wytalkowac pod napletkeim ? mowie serio ...!

Gość on_ja_facet....
Ja jestem ciekaw czy autorka pytania uprawia z partnerem sex analny, czy po sexie oralnym od razu dochodzi do stosunku,bez umycia penisa, jestem ciekaw czy robicie to w czy bez gumki, bo jeśli... kochacie się np: analnie bez zabezpieczenia, po czym klasycznie a do tego jeszcze dochodzi sex oralny, to niech was oboje h.. strzeli, a potem się dziwicie że macie otarcia, zapachy nieprzyjemne, i wysypki w okolicach pełciowych narzedników :P Reasumując, nie każdy penis pachnie, jest to spowodowane fiziologia każdego z nas, to tak jak niektórzy się wypryskają perfumami i po 30 minutach pachną gorzej jak maratończyk po 100 km biegu. Na miejscu autorki , proponuję wizytę u ginekologa, wymaz i cytologia, lekarz powie co jest ie tak i od czego to, opowiedz ginekologowi dokładnie z czym masz problem i po sprawie, a on jak się nie myje to nie pozostaje ci nic innego jak zmienić partnera. Pozdrawiam.

Gość nepo
nie ma to jak feta z pod napleta

moj facet ma tak samo,ale on bardzo czesto i dokladnie sie myje. czesto jestem z nim pod prysznicem,wiec wiem. po stpsunku rowniez idzie o siebie zadbac. ba,nawet po oddawaniu moczu,jesli to mozliwe,przynajmniej przeplukuje swojego malego woda. w koncu nie wytrzymalam i delikatnie dalam mu do zrozumienia,ze cos jest nie tak. i nie uciekl od razu do innej,tylko zainteresowal sie tematem i nawet cieszyl sie,ze sie o niego troszcze w ten sposob. zaproponowalam mu zel go higieny intymnej,a jesli to nie pomoze,zgodzil sie isc ze mna do mojego ginekologa,by ten skierowal go gdzies dalej.. wiec moze ty tez sprobuj,bo to naprawde moze byc cos powaznego. A jak podejdziesz do niego z troska,to raczej sie nie obrazi:)

Gość zielonawoda
Zapach z penisa to zapach spermy. Na zapach mają wpływ: dieta i używki. Także panowie, mniej żreć mięsa i chipsów, rzucić palenie i znacznie ograniczyć alkohol. Inaczej żadne mycie nie pomoże. A teraz ciekawostka. Rozkładająca się sperma zalatuje rybą. :D

Gość mohel
Problemu w wielu przypadkach można by uniknąć, gdyby obcinać zawczasu napletek - pod tym niepotrzebnym fałdkiem zbiera się tyle syfu (brud, bakterie), że wolelibyście nie wiedzieć ile.