Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem beznadziejna

Spieprzyłam sobie życie,będę miec dziecko z....

Polecane posty

Gość jestem beznadziejna

W zasadzie sama nie wiem po co tu piszę, bo to tak i tak nie juz zmieni mojeej sytuacji...Przez wlasną glupotę spieprzylam sobie cale zycie. Jestem totalnoe zalamana i wiem, ze nie ma juz dla mnie wyjscia. Chce sie tu tylko wygadać, nie powiedzialam tego jeszcze nikomu i nie wiem czy jest w ogole sens mowić. Wstydzę sie przeogromnie. Opopwiem w skrocie. Niedawno bylam w delegacji za granicą i tam poznalam faceta-Murzyna (pracowalismy razem). Wdalam sie z nim w kilkudniowy romans. Spoznial mi sie okres i wczoraj zrobilam test. Wyszedl pozytywnie. I tu zaczal sie moj dramat. Nie chce tego dziecka, a jeszcze bardziej wstydzę sie je urodzic. Wiem, ze takie myslenie zasluguje na potepienie, ale widzę juz jakim okryje sie wstydem, jesli urodzę czarne dziecko! Stane sie posmiewiskiem i nie bede miec juz zycia ani w rodzinie ani w pracy. Mysle o aborcji, ale boje sie jej szkodliwych konsekwencji...A takze boję sie, jak to zniose psychicznie.. Boże, ja juz naprawde czuję, jakbym przegrala swoje zycie, caly moj swiat sie wczraj zawalil... Blagam o brak zlosliwosci. Wybaczcie jesli nie bede odpisywac, ale jestem teraz u kumpeli (pilnuje jej domu) i korzystam z jej kompa. Pewnie niedlugo wrócą z mężem.

Gość sewa55
uwazam,ze jednak powinnas pogadac z rodzina,prawdziwa rodzina zawsze pomoze,poradzi...bedzie ci lzej,zobaczysz,jak zrzucisz to z siebie

Gość dziecko mozesz urodzic
i oddac do adopcji a w pracy powiedziec, ze dziecko zmarło przy porodzie... a z rodziną chyba jednak powinnas pogadac potrzebne jest ci oparcie, a tylko rodzina moze ci go udzielic bo jak nie rodzina, to kto? spieprzyłaś sprawę, to fakt, ale stało sie juz. Nie popełniaj kolejnych błędów. Powodzenia

Gość moj glos w sprawie
zawsze mozesz oddac dziecko do adopcji, wiele bezdzietnych malzonkow ucieszyloby sie z takiego slicznego malenstwa!!! teraz sprawa moze sie wydawac bez wyjscia, ale tak nie jest ... daj temu dziecku szanse

Gość nie zabijaj tego dziecka

to zadna kara,to blogoslawienstwo,a to ze bedzie mulatem,to swietnie.takie dzieci sa najladniejsze:)ale Polska niestety to rasisci

Gość Bóg Cie pokarał najbardziej
jasne, bo Jezus też był czarny:classic_cool:

nie wiem jak wy to mozecie w ogole takie rzeczy pisac,rasisci pieprzeni.No i co z tego ze murzyn,normalny czlowiek!

Gość to nie wstyd
powiedz, ze bylas z nim ale postanowilas sama wychowywac to dziecko i mu o nim nie mowic. tez mi problem, posmiewisko. a murzyn to nie czlowiek?? bosz to twoje dziecko, a jakby mialo byc biale to bys je urodzila tak? to moze lepiej zeby sie nie narodzilo bo jestes glupia jesli tak myslisz :O

Gość A potem Kazia Stalowe Zęby
wkurza się ,że kobiety nie są równo traktowane !!!

Gość Nuke kid
Jak mozecie takie rzeczy pisac??? serca nie macie? Autorko... porozmawiaj z rodzina.. to wazne.. dadza ci wsparcie psychiczne.. Piszesz, ze obawiasz sie negatywnych skutkow aborcji.. mysle wiec, ze warto rozwazyc oddanie dziecka do adopcji..

Murzyn też człowiek a właściwie mulat czyli ŚLICZNE dziecko ci się urodzi:) Oddaj je do adopcji (nie poniesiesz żadnych skutków w przeciwieństwie do poddania się aborcji która jest karalna w naszym kraju)

jakbym miala adoptowac jakies dziecko, i bylaby szansa, zeby to byl taki ladny mulatek, to bym sie nawet nie zastanawiala :) poza tym dzieci o \"wymieszanych\" genach sa nie tylko ladne, ale i przewaznie bardzo zdrowe.

Gość jestem beznadziejna
Dzieki, ze poswieciliscie mi swoj czas. Wasze wypowiedzi daly mi nieco do myslenia. Sama nie wiem, czego sie nabardziej boje, czy faktu ze zostane samotna matką, czy tego ze dziecko bedzie mulatem? Polska to nietolerancyjny kraj i boje sie jak to zostanie przyjete. Mimo iz obracam sie wsrod ludzi na poziomie boje sie ich reakcji. Boje sie nawet, ze wyleja mnie za to z pracy..Wiem to glupie, ale mam nawet takie mysli, ze nikt nie bedzie chcial takiej pracownicy, ktora jest obiektem kpin i plotek. Na pomoc rodziny zbytnio nie licze. Moi rodzice to prosci ludzie o nieco zasciankowych pogladach. Najlepiej gdyby sie w ogole nie dowiedzieli...

hej, to Twoje zycie i Twoja sprawa, z kim masz dziecko. jezeli tylko stac Cie na jego utrzymanie, to czm T sie przyjmujesz??? jak mogliby Cie za cos takiego wylac z pracy?? samotna matke??? wtedy mialabys na bank wygrany proces z nimi :) co to za nieczuly i bestialski pracodawca musialby byc, zeby pozbawiac srodkow do zycia mloda matke z dzieckiem na reku? i to z powodu rasizmu!! :P (tak bys powiedziala wsokiemu sadowi) glowa do gory, czas leczyc spoleczenstwo z syndromu \"co ludzie powiedza\" :)

Gość Amant ty jesteś popierniczony
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przepraszam, ze zjadam literki, ale mam nowa klawiature i ona czasem nie reaguje na nacisniecie klawisza :P Amant, wpisalam Ci sie na topiku, ale chyba niezbyt satysfakcjonujaco... :(

Gość Leeeeokadsdsd
Ludzie jeszcze raz powtarzam NIE MOWI SIE MURZYN!!!!!!!! TO JEST OKRESLENIE OBRAZLIWE, tak samo jak "negro" po angielsku. Mówi się: czarnoskóry.... mówię wam to, bo coraz więcej czarnoskórych mieszka w naszym kraju, i jak nie daj Boże powiecie do takiego czarnego kolegi: murzyn, on może się obrazić!!!

a w ogole to wydaje mi sie, ze w Polsce nie ma juz tylu rasistow, co dawniej. jednak rasizm jako taki jest napietnowany, dodatkowo kojarzony z nazizmem, i zaden porzadny, uwazajacy sie za kulturalnego i nowoczesnego czlowiek nie przyzna sie raczej, ze jest rasista. co najwyzej jakies lyse drechy i czlonkowie mlodzezowych bojowek Giertycha. nie wiem, jak to wyglada na wsiach. Amant, zamilcz juz na tym topiku.

Gość milkala
a co z ojcem dziecka?masz z nim kontakt?może warto aby wiedzial co się dzieje...

np fryta w tylku to byl przyklad spolecznego marginesu, o zerowym (czy raczej wrecz ujemnym) poziomie kultury wypowiedzi, tak wiec nie ma sie co przejmowac. nikt normalny rasista nie jest, tylko wlasnie takie petaki :)

..ale to prawda, że Poslka mało tolerancyjny kraj.. Moi znajomi mają swoje dziecko i adoptowali mulatkę i co? nie jest wesoło. Bo póki tatuś idize z córeczką, jest to odbierane super, a jak tylko jego zona pojawia się gdiześ ze swoją mulatką, to zaraz spojrzenia i komentarze, ze puszczalska.. A w jej przypadku wcale tak nie było. Adoptowali to dzieciątko. A i tak musieli przejśc gehennę.. ze wzflędu na społeczeństwo...