Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsdkji

co mi moze dolegac...???

Polecane posty

Gość jsdkji

bylam u lakrza tydzien temu, przpisal mi gynalgin i flumucon ale nic doslownie nic mi nie pomoglo...jem jogurty, wiec chyba moge wykluczyc grzybice jak leki nic nie pomogly..? ciagle mam pieczenie w to na zwenatrz i w srodku pochwy, nie mam uplawow, ale te pieczenie...do tego mam problemy z pecherzem ( nie boli mnie w czasie sikania ale czesto latam do wc ) w paitek ide do lekarza zapytac sie o biocenozie i niech da mi skierowanie... mial ktos z WAs podobne objawy??? mam dosc tego pieczenia i tego ze nie moge normalnie wspolzyc..:( przez te czeste problemy rzucilam nawet tab 2 tygodnie temu...nie wiem czy cos to da ...

Gość shdfjkgv
jesli bralas tabletki no to cóz po nich grzybice i takie sprawy to norma... a moze masz poprpstu uczulenie na proszek do prania ??

Gość jsdkji
a mzoe to wina i objawy nadzerki?? sama jzu nie wiem, szukam ososby ktore mialay podobne obajawy...

Gość masz grzyba
a kogo obchodzi że jesz jogurty ? jak sie je jogutry to sie nie ma grzyba ? buhahha

Gość jsdkji
nie raczej to nie jest uczulenie...za bardzo piecze i te pieczenie w srodku pochwy, chyba to nie to

Gość jsdkji
na jakis czas przeszlo mi pieczenie ale poszlam do lekarza aby sie upewnic co i jak...jak zaczelam brac tab.( bo lekarz mi przepisal) to i pieczenie powrocilo teraz ich nie biore ale pieczenie dalej jest...

Gość jsdkji
i ten pecherz...robilalam badanie moczu ale wyniki sa oki wiec musi byc to wina jakies choroby strefy intymnej

Gość shdfjkgv
do MASZ GRZYBA wez stul pysk glabie do ksiazek , lulu i paciorek jogurty przy silnych lekach np.antybiotykach odbudowuja naturalna flore bakteryjna organizmu mialas wymaz z pochwy?? to mzoe duzo wyjasnic jelsi lekarz cie badal to na pewno zauwazylby nazdzerke

Gość a ja mam...........
to samo... :( od jakichs 3 dni... z ta roznica ze jest to tylko pieczenie wewn. i najbardziej przeszkadza podczas stosunku. Dzis ide do lekarza. Pozniej napisze o diagnozie. Pzdr!

Gość jfjdj
oki to jak wrocisz to napisz co ci lekarz powiedzial, bede wdzieczna:)

Gość hallownen
....mam tez podobne obajwy:(

Gość sjdisd
up