Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamajka*

Kilogramy w oststnim trymestrze ciąży

Polecane posty

Gość jamajka*

Dziewczyny ile przytyłyście w III trymestrze ciąży? Czy to prawda, że wtedy tyje sę najwięcej :o?

Ja w I trymestrze nic nie przytyłam, w II przytyłam 5 kilo A w III znowu nic. Ale to chyba sprawa indywidualna. Mówi się też, że w ostatnim miesiącu można zgubić pół kilograma czy ileś. To chyba zależy też od tego ile się je.

Gość jamajka*
dziekuję Wanda za odp! :) ja z reguły zawsze mało ważyłam....Na poczatku ciąży schudłam 2 kg ale już od 4 mc ciąży zaczęłam przybierać na wadze....i brzuszek mam b.duży....:o

Gość jamajka*
jestem w połowie 6 mc i przytyłam jakies 7-8 kg......od początku ciąży.....

Uważam, że to nie jest dużo. Według książkowych danych, czyli wzorcowych w całej ciąży powinno się przytyć ok. 11 - 13 kilogramów. Jeszcze Ci troche brakuje :) Ja w ostatnim trymestrze miałam troche większy apetyt i starałam się jeść więcej zup, nie są tak kaloryczne a zapychają żółądek bo są ciepłe. W razie jakby przyszedł Ci głód :)

Gość jamajka*
Dzięki za radę, uwielbiam zupy. Czyli że ty przytyłaś przez całą ciążę tylko 5 kg? To malutko :) A jakie wymiary miał dzidziuś?

Ja przybrałam najwięcej w drugim trymestrze:) w trzecim to było już naprawdę niewiele;)

Gość mediagirl
Ja w trzecim tyłam 0,5kilo na tydzień.Razem w ciąży - 18 kilo. Moje dziecko ma rok,a ja ważę 6 kilo mniej niz przed ciążą czyli schudłam 24 kilogramy. Na ale z małym roboty jest+praca zawodowa. Pozdrawiam