Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet55555

ile razy sie schodziliście i rozchodziliście???

Polecane posty

Gość PrawieJakBanderas
No sporo razy. Np. wczoraj zeszliśmy się do kumpla w pięciu, to rozeszliśmy się dopiero dziś nad ranem. W weekend znowu będziemy się schodzić i rozchodzić. Norma.

Gość facet55555
jestem ciekaw..bo ja ze swojabyła dziewczynazszedłęm sie po 3 miesiacach i ostatnio znowu sie skonczyło....

Gość facet55555
chodzi mi o bycie razem...

Gość PrawieJakBanderas
No przecież byliśmy razem - razem w pięciu.

Gość ani razu
a jesteśmy ze soba ponad 26 lat. Dlaczego ani razu, bo on nie chce sie wyprowadzić, a ja z dziećmi nie mam zamairu wynajmować mieszkania:(

Gość to nie ma sensu
wierz mi zwiazek nie polega na rozchodzeniu i schodzeniu sie tylko na dogadywaniu sie na porozumiewaniu sie, schodzenie sie przechadza, znam pary tak robiace i tonie przetrwalo proby, potem znajdowal sie ta ten jedyny ze bez mrugniecia okiem potrafili do slubu stanac po roku znajomosci nawet, a wczesniej byly takie rozchodzenia sie nawet przez 5-6 lat, dzisiaj mowia o tym jako strata czasu i zycia z tamta osoba

Gość facet55555
no własnie.. my siedrugi raz rozeszlismy mimo ze za drugim razem było o niebo lepiej..ale przyszły ciękie chwile...narazie koniec..problem w tym e ja ją kocham ale ona mnie chyba nie..bo pod koniec zaczeła mówic o swoim byłym ze musi sprawdzic z kim chce byc bo niewie czygo naprawde kochałczy jej sie tylko wydawało..ja tez popełniłem kilka błedów ..ale boli mnie to strasznie słysząc takie słowa ....zwłąszcze ze powiedział mi ze mnie kocha ..a po kilku miesiącach ze jej sie tak wydawało bo tak robiłem wszystko dobrze...:/

Gość facet55555
Nie wiem czy warto o nią walczyc...skoro jk przychodzą trudne chwile dla związku .to wypomina mi wady i błedy..i zaczyna myslec o byłym...

Gość facet55555
dziewczyny prosze wypowiedzcie sie na ten temat

Rozchodziliśmy się 3 razy,schodziliśmy 2.Pierwszy raz po roku,drugi po 3 latach,trzeci po 4 latach. Od tamtej pory minęły 3 lata.Żałuję,że wracaliśmy do siebie.