Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooooooooo

dziewczyny poradzcie!

Polecane posty

Gość koooooo
to nie jest tak ze załdam ea same topiki tylko prosze o jakąs rade was dziewczyny..o spojrzenie na to kobiecym okiem....bo ja naprawde kocham tą dziewczyne i sam nie wiem co robic do konca......a najlepsze jest toi ze chodzimy do tej samej grupy i bedziemy sie widywac tak czy siak... wiec prosze o jakąs rade....serio....

Gość kooooo
Powiedzcie co o tym sądzicie dziewczyny?

Gość kooooo
Porosze poradzcie mi coś w tym temacie..?

Gość kooooo
co sądziciew o tej całe jsytuacji..bo ni wiem co mam robić..

Gość taki jeden tam
kobiety mają tak namieszne w głuwkach że co byś nie zrobił to one i tak zrobią po swojemu... ciekaw jestem jak się to u Ciebie rozwinie ale pewnie tak że wróci...

Gość koooooooo
hmmm co sw tym musi byc ..sam jestem ciekaw jak to sie potoczy..raz juz sie rozeszlismy jak napisałem na początku..i teraz po 5 miesiacach znou..wiec zobaczymy ..napewno jak sie to wyjasni..to napisze o tym tutaj

Gość kochający
Cześć kolego. Powiem Ci że mam podobny problem ale... no właśnie. My byliśmy ze soba 4 lata, a teraz, przez zaniedbanie i rutynę ona stwierdziła że potrzebuje trochę czasu na poukładanie tego w głowie. Ja się nie poddaję. Ufamy sobie bezgranicznie i wiem że ona nic głupiego nie zrobi i jakoś przetrzymam ten czas. Trzyma mnie przy zyciu nadzieja że się wyprostuje...

Gość koooooo
my bylismy te 5 miesiecy ale w naszym zwiazku nie było rutyny i zaniedbania..było wspaniale do momentu gdy straciłemn to prawo jazdy...czasami mysle jak by to było gdybym nie zrobił tego...ale nie ma co ukrywac ze predzej czy pozniej przyszły by ciezkie chwile..jak w kazdym związku...

Gość kooooo
dziewczyny co sądzicie o takich dziewczynach jak moja była???...BO nawet włąsna matka mi powiedziałą zebym sobie odposcił...ze gdyby kochała mnie to by nie robiła takich rzeczy. i nie mówiłą o byłym..

Gość roroe85

Gość taki jeden tam
Oj daj spokój sobie z nią... sama nie wie czego chce no zupełnie jak moja była... a do niego nie wróci... ja to Ci mówie... spotkała się z nim? Pewnie nie bo nie ma odwagi i tak jak mówiłem on jej nie będzie chciał i przyleci do Ciebie szybciusieńko chyba że honorowa jest to i do Ciebie nie wróci bo będzie jej głupio i wstyd. bez sensu...

Gość roroe85
no wątpie bo naprewno siespotkali bo z tego co wiem to on jąnadal kocha..chociaz sam nie wiem...nie utrzymujemy kontaktu od ponad ygonia od ostatniego spotkania..nie mam pojecia co se wdarzyło jak pojechałą do domu..