Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka spod kwiotka

Gdy Chłopak Chce Od Tyłu...

Polecane posty

Mam straszny problem mój chłopak strasznie chciałby spróbowa sexu inaczej... cały czas mnie do tego namawia a ja sie poprostu boje . Wiem ze nie bede miała z tego zadnej przyjemnosci ale jezeli jemu tak zalezy to chce to zrobic ale poprostu nie potrafie sie przełamac , gdy chce to zrobic to poprostu napinam posladki... reakcja w moim wypadku odruchowa, musiałabym sie ostro schlac chyba 😭

eee gadanie....na pewno bedziesz miała z tego przyjemność:) Pozycja od tyłu jest jedną z moicjh ulubionych..to nic nie boli..spokojnie;)

Gość wesoła dziewczynka
no właśnie bo też nie wiem o co kaman jak anal to odradzam bo jak spróbuje to mu się spodoba i potem będziesz miała problem jak ja a jak od tyłu to luzzzzzzzzzzzzzz

a własnie:p bo ja to przyjełam od razu że to miałbybyć waginalny sex...co do analnego to nie mam doświadczenia i sie nie wypowiadam :classic_cool:

no chodzi własnie o anal... na sama mysl mnie ciarki przechodza brrr boje sie ze bedzie bolec itp a najbardziej chyba tego ze bedzie niespodzianka lub cos w tym styluuu czego strasznie sie obawiam , bardzo dbam o higiene ale jezeli cos takie by mi sie zadarzyło to niewiem jak bym sie czuła....

spadaj podrywaczu

sory miało byc podszywaczu hehe

A to jesli chodzi o anal, to ja osobiscie nie polecam.Stres, stres i jeszcze raz stres.Pomijam juz kwestie bolu.Jakos nie chce mi sie wierzyc w te zapewnienia niektorych dziewczyn ze to im sprawia ogroooomna przyjemnosc a nawet maja orgazm.

moim zdaniem to tez zalezy od rozluznienia koiety ale ja poprostu nie potrafie sie wluzowac jezeli wiem ze zaraz cos mi wejdzie tam.... jak lewatywa, niektórzy mówią ze to uczucie jak by sie robiło kupke... ale ja niewiem co w tym podniecajacego

Gość Laleczka1988
Jeżeli Ty nie chcesz, to Twój chłopak ma problem... Musi sie z tym pogodzić, że nie masz i nie bedziesz miala na to ochoty!! A jeśli Cie naprawde kocha, to ustąpi!! :-) Takie jest moje skromne zdanie...

jeśli nie masz ochoty to nie rób tego a już na pewno nie ulegaj. jeśli kiedyś sama poczujesz ten zew i zastosujesz dużo lubrykantu plus gumiok dla chlopaka to bedzie super

Gość jolaaaaaaaa
to musza dwie strony chciec a nie tylko facet jesli sie nie rozluznisz a on nie bedzie bardzo delikatny to cie bedzie bolec i wogole...... wino nie zaszkodzi wezcie butelke do lozka swiece zapalcie bawwcie sie niech on dlugo lize twoja pupe az bedzie dobrze rozluzniona i bedzie bardzo delikatny gwarantowane ze nie bedzie bolec

Gość pupa dziewczyny jest
wlasnościa jej chlopaka !!!

i jak tu nie wierzyć, że człowiek nie pochodzi od małpy ... przecież nawet OrAnGutan by czegoś taiego nie napisał :O

Gość O Jeze
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to mozna tez "od przodu"??????? SZOK!!! To znaczy ze istnieja ludzie ktorzy wkladaja w pisie??????? Cztery dychy na karku i dzis sie czegos nauczylem :o