Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LILLY24

NIE MOGE W TO UWIERZYC...

Polecane posty

Gość LILLY24

jak bardzo zmienilo sie moje zycie. Otoz, zawsze bylam strasznie samotna i zakompleksiona mam 24 lata i nie mialam nigdy chlopaka ostatnio postanowilam wyjsc na miasto SAMA! bo nie mam zadnych kolezanek. Troche sue tego obawialam jak ludzie w klubach zareaguja na samotna dziewczyne i przezylam szok. Kiedy usiadlam kolo baru natychmiast wiekszosc mezczyzn zaczelo na mnie patrzec, ostatnio 5 facetow siedzialo kolo mnie wszyscyb stawiaj drinki i mowia komplementy to niesamowite nie wiedzialam ze moge wzbudzic w mezczyznach az takie pozadanie inne kobiety tylko patrzyly na mnie z zawistnymi minami. Barzdo zaluje ze do tej pory siedzialam z w domu i sie zamartwialam.

Gość ogier i nie tylko
co to za film??

Gość LILLY24
bez zlosliwosci ale to naprawde wazne. Podejzewam ze poprzedni wpis zostal napisany przez kobiete

Gość ogier i nie tylko
aaaaaaaaaaaaaaaaaa o fakt

Gość przy wtorku
kapciuch raczej :o

Gość mała foczka
ze tez ci to imponuje - smarkula jestes

Gość 2
samotna kobieta w klubie nocnym, w knajpce, w dyskotece kojarzy się z prostytutką lub kobietą szukającą przygody. stąd wielkie zainteresowanie mężczyzn. każdy szukał swojej szansy.;) poza tym to nie bezpieczne. bierz jakąś koleżankę na nocne wyprawy.

Gość a mi się wydaje
że niezła dupa musisz być

Gość wrfref
na mnie nawet w pubach, gdy jestem sama, nikt nie zwraca uwagi :( ale dobrze wiedzieć że są też inne dziewczyny które mają odwagę pójść same np na drinka

Gość 2
a to, że jest ładna to inna sprawa. wokół paskudy by pewnie nie latali.;) niestety, ale to jeszcze bardziej zwiększa sznsę na niebezpieczną przygodę.