Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dziewka

Jest dziewica

Polecane posty

Gość moja dziewka

Postanowilismy z kolega wspolnie ja rozdziewiczyc. Dlaczego wspolnie z kolega? Bo ja jestem prawiczkiem, a ona dziewica, wiec w trojkaciku on mi najpierw pokaze jak to sie robi a ja wtedy pozbede swojego prawictwa i pozbawie dziewictwa swoja dziewke. On oczywiscie pokaze mi to na przykladzie anala, jak sie to robi a ja wiadomo wejde z przodu i po blonie dziewiczej nie bedzie sladu, ale bedzie jazda :D

Gość Laleczka1988
W takim razie POWODZENIA!!! W każdym razie, gdybym ja była Twoją dziewczyną (a na szczęście nie jestem)!! :-D Ufff..., to bym Ci od razu z tego głupiego łba takie poje*ane pomysły wybiła!!! Traktujesz ją jak lalkę bez uczuć, którą można się bawić i testować na niej różne poje*ane pomysły!! Pomyśl idioto... Ta panna też będze to robić pierwszy raz i chciałaby pewnie przeżyć go wyjątkowo, a nie z osobą trzecią, która ma wam coś pokazywać, uczyć itp...!!!! Dbasz tylko o swoje potrzeby, patrzysz tylko na to, aby siebie zaspokoić, zadowolić, a o tej biednej kobiecie nawet nie pomyślisz!!! ZASTANÓW SIE PEDALE< CO TY WYGADUJESZ!!!!!!!!

Gość przy wtorku
e..fajnie kupie sobie dzis blone !

Gość Laleczka1988
Ale sie wkurwiłam!!! Musze iść zapalić, bo nie wytrzymam!!! Pozabijałabym wszystkich takich, jak TY!!!!!!!!!!!!!!!! :-/

Gość Aplikacja do bazy danych
weź dwie ;-)

Gość moja dziewka
ale tak naprawde to tylko pretekst zebym mogl pofiglowac sobie z kolega. niby wejdzie w moj anus tylko po to zeby mi pokazac jak to sie robi ale tak naprawde marzymy o tym juz od 3 klasy podstawowki (teraz jestem w piatej).

Gość Laleczka1988
FAJE POWINIENEŚ TYRAĆ ZA TAKIE GŁUPIE HASŁA!!!!!!!!!!!!!!!

Gość głupota i gołębie
Lalka! Uspokuj się! Nie widzisz, że to właśnie o to chodzi żeby wywołać takie reakcje jak Twoja?? Przecież to marniutka prowokacja

Gość twoja dziewka
przykro mi umówiłam sie z twoim kumplem że bedzie nas 4, jeszcze jeden kolo. Twój kumpel mnie rozprawiczy a tobie ten 4 przeczyści anusa!! ale bedzie jazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D: p.s. to ma być niespodzianka, wiec udawaj ze nie wiedziałeś, bo ten 4 wyskoczy nagle z szafy:D

Gość dokładnie szubrawiec
kolejny (albo ten sam) gośc z IQ ponizej normy :(

Gość przy wtorku
biorac pod uwage dzisiejsze topiki ten jest...dobry !

Gość ostry29
ludzie, myslcie troche, przeciez nawet jakby ten zboczeniec tak chcial zrobic to ta dziewica by chyba zawalu dostala, ona sie pewno pierwszego razu z chlopakiem boi jak ognia a co dopiero mowaq o dwoch, tak to se moze bawic jak juz bedzie doswiadczona, jesli wogole takie zabawy ktos lubi

Gość moja dziewka
uwielbiam takie niespodzianki! juz nie moge sie doczekac mmmm 2 penisy w moim anusie eh zycie jest piekne

Gość ostry29
spadaj podszywaczu, jestes taki sam zboczeniec jak ten palant przeciez to jest zalosne zero polotu i wogole

Gość moja dziewka
szkoda czasu. moja durna prowokacja byla tak beznadziejna, ze nie da sie z niej zrobic absolutnie nic w miare sensownego. przyznaje sie jestem glupi jak lewy sandal jaroslawa kaczynskiego i wiecej nie bede probowam prowokowac. przepraszam wszyzstkich ktorzy weszli na ten topik :(

Od dwoch miesiecy chodze z glowa w chmurach. Swiat widze na rozowo. Jestem zakochany ! A ona ! jest cudowna... ideal... kiedy na nia patrze... takiego pozadania nie czulem nigdy. Kiedy jej slucham... najechetniej zamknalbym oczy i wtulil sie w jej piers. Czuje ze nadchodzi moment spelnienia ... kiedy nasze ciala stana sie jednoscia. Pojawila sie jednak ryska na moim wyobrazeniu... cos co nie daje mi spokoju. Jestem prawiczkiem ona dziewica, zdaje sobie sprawe ze ten pierwszy raz moze nie byc taki jakim oboje go sobie wyobrazamy. Bedzie bol... strach... krew... cos co moze nasz idealny zwiazek znisczyc stac sie pietnem. Nie chcemy tego. Nie wiem co mam zrobic te mysli nie daja mi spokoju. Ostatnio duzo rozmawialismy na ten temat bardzo dobrze sie rozumiemy nie mamy przed soba zadnych tajemnic. Doszlismy do wniosku ze moglby nam ktos pomoc oczywiscie jakis mezczyzna nie przypadkowy ktos kogo darzymy oboje zaufaniem Ktos kto wprowadzil by moja kobiete w swiat seksu...zeby pozniej ona mogla mi pokazac jego tajemnice... Wiem ze ten pomysl moze wydawac sie szalony i niedorzeczny ale tak bardzo pragniemy zeby ten pierwszy raz nasz... tylko nasz byl jak najlepszy i taki ktorego nie zapomnimy do konca zycia. A tam trzeba to naprawic ;-) to na gorze tez sie do przerobki nadaje... a

SZUbrawiec---> Jestes cudotworca!!! Dokonales niemozliwego!!! Moze nawet ktos by sie mogl na to nabrac i nie wpasc na to, ze to prowokacja.!!! Jak tego dokonales? Jestem pelna podziwu!! To Twoje naturalne talenty, czy tylko lata praktyki na kafe? ;)

Gość moja dziewka
chyle czola