Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna wilka obsesja

po czym poznac ze cos jest nie tak?

Polecane posty

Gość jedna wilka obsesja

jestem w 12 tc.. Nie wiem czy piersi przestaly mnie bolec.. czy juz sie przyzwyczailam.. nie wymiotuje.. czuje sie dobrze, brzucha nie mam nawet minimalnego..nie czuje tej ciazy- w ogole:( ide za 4 dni na usg.. moje sie ze okaze sie ze ciaza obumarla ^ albo z dzieciatkiem cos nie tak... jak moge poznac ze cos jest nie tak? Nie wytrzymam tych 4 dni:(

Gość taka baba jaga
nie ma takich objawów jeszcze nie raz będziesz miała wątpliwości, np, że dzidzia za mało się rusza. Trzeba vbyć dobrej myśli.

Gość Natalia M
Jeśli przy okazji źle bys sie czuła lub miala bolesną okolice podbrzusza,albo wystapiloby nieładne plamienie...myslę że po prostu twoj organizm przestał wreszcie buntowac się na to że jest w nim inny organizm ,czyli dziecko,no i w pewnym sensie juz się przyzwyczaił mamusiu:) Z pewnościa wszystko jest dobrze,powinnas się cieszyc ze juz czujesz sie dobrze,takie wymiotowanie moze powodowac spadek wagi ciala:)pozdrawiam i nie amrtw się

Gość Bania
brzuch urosnie w 5 mcu(mnie tak urosl),piersi raz bolaly a raz nie,a wymioty to indywidualna sprawa wiec sie nie martw bo malenstwo tez sie wtedy martwi,bedzie dobrze