Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nic z tego nie wiem

Co on teraz czuje???

Polecane posty

moj ex ostatnio zaczal do mnie namietnie pisac i dzwonic, poprosil o powrot, byl taki mily, czuly, kochany jak na poczatku znajomosci, wyznal, ze wie ze to ja jestem ta osoba z ktora chce spedzic reszte zycia. Nie spotkalismy sie, bo on jest na razie za granica u rodziny, ale zaplanowalismy, ze przyjedzie do mnie na swieta, wspolny sylwester itp. W tym czasie baaardzo sie otworzyl, chociaz jest zamkniety w sobie, wyznal cala swoja milosc i wiem, ze nie klamal. Ale przyznal mi sie, ze jak ze mna nie byl to poznal jakas kobiete z ktora calowal sie po pijaku, zapewnial ze byl pijany i nawet nie wie kim ona jest i nie utrzymuje z nia kontaktu, ale ja sie bardzo wkurzylam i w przyplywie zlosci napisalam ze jest dupkiem i ze z dupkiem nie bede i sie musze zastanowic nad tym wszystkim. On powiedzial zebym sie odezwala jak cos postanowie. No to mu napisalam, ze dalej chce z nim byc i go kocham, a on napisal ze "daje mi swiety spokoj i znika z mojego zycia, zeby mi ulatwic" :(:(:( to bylo 2 dni temu, od tego czasu milczy:( myslicie, ze jeszcze sie odezwie??? ze przyjedzie na swieta??? co ja mam robic???

nie rob nic... jak mu zalezy - to sie odezwie;...predzej czy pozniej :) Ty juz mu napisalas co czujesz , wiec teraz jego ruch..... ale skoro \"daje Ci swiety spokoj....\" to chyba wszystko jasne ?

no bo skoro napisal mi tyyyle rzeczy o jego uczuciu do mnie to jak moze mnie zostawic???

poza tym on byl taki "napalony" na to spotkanie, codzien mi pisal ze marzy o grudniu i o tym kiedy mnie zobaczy, powatpiewal nawet ze taka kobieta jak ja go zechce... a teraz milczy:(

Gość jgrig
daj se spokoj zatesknil to sie odezwal ale nie kocha Cie

chyba macie racje:( on mnie nie kocha, tylko ja sama wmawiam sobie to uczucie:(:(:(

Gość jgrig
wmawiasz sobie tak jak ja oni sie odzywaja od tak z nudow, serio bo nie maja nikogo na boku

Gość juz nic z tego nie wiem
tez tak mysle, ze to z nudow, zeby sobie popisac dla zabicia czasu:(:( teraz to sie juz wsieklam, ze sie tak mna zabawil i zrobil wode z mozgu oj glupia ja glupia:O

dziewczyno, olej tego palanta! przechodzilam to samo, byly wspolne kolacyjki, obiadki, ale w pewnym momencie, gdy on zaczal prawie plakac i blagac o wybaczenie powiedzialam sobie \"stop\". zniknelam raz na zawsze z jego zycia, zeby znowu nie pakowac sie w bagno i nie rpzechodzic tego samego. czlowiek nie moze sie zmienic w ciagu paru miesiecy az tak diametralnie! faceci to niezli kretacze, jak nie daj boze dasz mu teraz szanse to znowu mozesz przezywac wasze rozstanie. skoro napisal ci, ze znika z twojego zycia to pewnie liczyl na to, ze zaczniesz blagac aby nie znikal a on wtedy poczuje sie panem i wladca. ot, faceci...

Agatkaaaaa no chyba tylko i wylacznie na to liczyl, na prosby i blagania:O ale sie przeliczyl, bo nic takiego nie bylo! kiedys tam sobie przyrzeklam ze nigdy juz nie bede żebrac o uczucie i sie tego trzymam.

Gość do agatki
trzymaj sie, nie pros go o nic, co najwyzej napisz mu, ze jesli tak postanowiles to pozwalam ci odejsc, mimo, ze cie kocham, paaaaa ciekawe co wtedy zrobilby

zycze wytrwalosci:) i to nie tylko w postanowieniach ale rowniez w trzymaniu pana ex na ogrooooomny dystans. pozdrawiam!:*

👄

Gość może za tamtą
to nie było tylko całowanie po pijaku, ona go np.rzuciła to uderzył do ciebie a teraz wróciła do niego więc dał sobie z tobą spokój...