Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła na maxa

ZARAZ WPIERD.... SĄSIADOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wściekła na maxa

Nie wytrzymam serio!!!! Drugi wieczór jak oni zabierają się za wiercenie, stukanie itd Jest to wysoki blok, mieszka tu dużo małych dzieci (min. moje), które chodzą wcześnie spać a taki ciulas jeden z drugim mają wszystkich w dupie grrrrrrrrrrr ale jestem zła!!!!!!!!!

Gość wściekła na maxa
ok niby mogą ale troszke takiej kultury i zrozumienia nikomu nie zaszkodzi :-0 Mówi się, że do 22 ale rzadko kto pozwala sobie hałasować do tak późna...zaraz bede rąbać w kaloryfery!!!!!!!!

no niby tak ale skoro robią remont to chyba bez stukania i trzaskania sie nie obejdzie? a przypuszczam,że rano chodzą do pracy kobieto,troche wyrozumialosci :O ty tez kiedys bedziesz stukać młotkiem

A może tak ustalić, że jak robią remont, to trochę wczesniej? Niech sie raz zwolnią na dzień czy dwa z pracy i hałasują w godzinach przedwieczornych. Z całym szacunkiem, ale kulturalny człowiek nie wierci dziur w ścianach punktualnie do 22.00.

Gość takie są uroki
mieszkania w blokach każdy ma prawo robić remont i co z tego, ze masz małe dziecko Ty kiedyś pewnie też będziesz robic remnt a ktoś inny będzie miał małe dziecko i co? przejmiesz się tym? raczej nie!!!

Gość fsfddfsdfsfd
Do 22 moga i nic Ci do tego , odwal sie od porzadnych ludzi dewotko jedna 😡

Gość wściekła na maxa
od paru minut jest cicho na szczescie!! kiedyś ktoś zaczął stukać młotem o 20ej i nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. Ja wiem, ze ludzie do pracy chodza itd ale dlaczego zaczynaja remont o 18ej?

Gość stukaja przy remoncie co
jest oczywiste, dopiero 2 dzien a ty wymagasz od nich wyrozumialosci ???? a gdzie masz swoja ??

Gość takie są uroki
bo chodzą do pracy!!!!

Gość wściekła na maxa
nie jestem dewotką i napewno bym się przjęła tym, że ktoś ma małe dziecko!!!! nie robiłabym larma w porze kiedy najczęściej dzieci chodzą spać

boo przychodzą po 15 , 16 z roboty są padnięci a na nich czeka kupa roboty w formie składania,malowania,tapetowania czy co tam jeszcze , chcą zjesc , odpocząć by potem resztami sił zrobić co trzeba:O

Gość takie są uroki
współczuć to można "remontującym" takiej sąsiadki jak TY!!!

Gość takie są uroki
hihihi a może jak jedni skończą to zaczną następni? i tak z miesiąc albo dwa? rotacyjnie!!!

Gość wściekła na maxa
oh jejeje ale Wy tu wszyscy wyrozumiali i wspaniali jestescie :D jakos wierzyc mi sie nie chce, ze kurwica Was kiedys na hałasujących sasiadow nie brala :)

Gość ddaddsaadsdsa
U nas raz na osiedlu byl koncert , pytano sie czy moga grac do 22.30 i jedna tylko baba taka jak Ty sie nie zgodzila i o 22.00 skonczyli grac przez jedna glupia fladre

Gość wściekła na maxa
hahaha to sie usmialam :D az taka to ja nie jestem :D

brała ale zostawiłabym to dla siebie , jak mus to mus , nic ci sie nie stanie od hałasu , dzieciom też nie jak bedą spiące to tak czy siak pojdą spac

Gość jasne ze brala jak mi sasiad
zaczął stukac o 3 nad ranem :O ale bez przesady, troche wyrozumialosci nie szkodzi, poczekaj az postuka z tydzien przed 6 rano albo po 22iej, wtedy sie wsiekaj i rob z siebie ofiare, albo kiedy ty bedziesz sie remontowac i nie bedziesz miec czasu wczesniej tego robic :O

Gość wściekła na maxa
Lily i ja do nich nie poszlam ani nic, dziecko bylo tak padniete, ze zasnelo przy wierceniu poprostu po ciezkim dniu czlowiek marzy o chwili spokoju...ale tak jak ktos napisal takie sa uroki mieszkania w blokach

no marzy :) ale jestem przekonana ,ze twoi sasiedzi też marzą by skonczyć ten remont jak najszybciej , i uwierz,że nie robią ci na złość poprostu tak wyszło i trzeba sie dostosować , trzeba sie cieszyć,że nie wiercą o połnocy,u mnie tez czesto ktos cos remontuje - do najprzyjemniejszych rzeczy to nie nalezy ale da sie przezyc ;)

Gość notabene
wściekła, ja cię rozumiem:):):) pewnie dlatego , ze tez to przechodziłam:D i wcale nie o 22 a ci , co cie teraz tak krytykuja po prosty nie maja dzieci:)

Gość no i co ze nie mamy
?? to znaczy ze hałas nam nie przeszkadza ??? nawet nie wiesz jak sie mylisz :O

Gość co za problem
Alke co do tego dzieci maja , mnie jak zona zostawiala z dzieckiem to zawsze mu lyzeczka wodke do gardla wlewalem , ono spalo a ja mialem spokoj , wyprobowana i skuteczna metoda .

Gość no i co ze nie mamy
wlasnie dlatego nie mam dzieci bo nienawidze wszelkiego halasu :O

Gość takie są uroki
oj mają dzieci, mają ale remont tez chcą zrobić dlatego pozwalają robić go innym od hałasu nie umrzesz inna sprawa, że ja będąc przed remontem i wielkim hałaśliwym wierceniem przeszłam się od drzwi do drzwi i uprzedzałam "co się będzie działo" przepraszając jednoczesnie

Gość inna wkurzona
do wkurzona na maxa:doskonale cie rozumiem!ludzie maja prawo robic remonty ale niektorzy wrecz nie moga bez tego zyc.I nie pieprzcie ze zawsze jest to kulturalne.Jakby wam ktos przez pol dnia wiartarka udarowa wiercil to tez byscie sie wkurzali.Normalnie wlasnych mysli nie slychac

Gość notabene
dla kogos, kto nie ma dziecka, godz 19, nie rozni sie od 18, i 17tej:D:D:D nawet jeszcze nie jada kolacji;) a ja cały dzien czekam na 19!!!! i padam po całym dniu!!! po cicutku zamykam drzwi dziecięcej sypialni.....:D:D:D... i szlag by mnie trafił gdyby jakis "zapracowany" zaczął wtedy wiercenie:DD

Gość ojojojjjj
pomyśl. moje dziecko jest maluteńkie i śpi w dzień a w nocy muszę trochę potańczyć co jakiś czas.gdybym mieszkala w twoim bloku i ty mialabyś remont w dzień to co? mam ci w kaloryfer stukać bo mi dziecko budzisz? Każdy robi jak może. może robią to swoimi siłami po pracy, a może chcą dopilnować i tylko tak im pasuje.