Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła na maxa

ZARAZ WPIERD.... SĄSIADOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość takie są uroki
Ty padasz po całym dniu a na sąsiadów jeszcze "kupa" roboty czeka

Gość inna wkurzona
do takie sa uroki:sama sobie odpowiedzialas.Tak wlasnie bywa,ze jak jedni skoncza to drudzy zaczynaja.Ja np nie stukalabym komus przez miesiac do godziny 20 dzien w dzien ale rozni sa ludzie.

Gość notabene
to jak skończy tę kupę roboty i pojdzie spac, to ja mu wtydy popuszczam głosną muzyczkę:D!!! ich troje!!:D ...bo dzieci wczesniej wywiozę do babci....

Gość takie są uroki
ktoś kto robi remont nie robi tego "na złość" sąsiadom a celowe puszczanie głośnej muzyki jest takim złośliwym zachowaniem cóż, każdy jest na takim poziomie jaki potrafi sobie "wypracować"

Wiesz tak to już jest. Niby wolność Tomku w swoim domku. Z jednej strony rozumiem Twoje zdenerwowanie, bo sama miałam kilka razy podobną sytuację. Wracam zmęczona padnięta po 12 godzinach poza domem a tu się okazuje, że sąsiad wyżej właśnie się wziął za stukanie. Cholery można dostać. Ale mimo wszystko trzeba się starać zrozumieć tego sąsiada. Jeśli on pracuje, a potem jeszcze na raty robi remont, no to kiedy, jak nie wieczorem ma stukać.

Gość inna wkurzona.
aha czyli mam niski poziom intelektualny w porownaniu do sasiadow bo wkurwia mnie jak robia remont 100 lat

Gość to Ty piękna
to jest właśnie "autokrytyka" (czyt. poziom) nikt dla włąśnej przyjemności 100 lat nie remontuje mieszkania masz skłonność do przesady!!! więc pewnie i ten hałas jest przesadzony!

Gość inna wkurzona
nie wiem czy ma cala klatka schodowa sklonnosc do przesady bo wszyscy na to narzekaja

DWA DNI I AFERA? A Twoje dziecko nie płacze na przykład? MNie do szłu doprowadzało wycie nowordka za sciana , ale nie przyszłoby mi do głowy miec pretensji.A jak sąsiad kupił meble do kuchni i wiedziałam , że musi je zamontowac w jeden wieczór , to tłukł sie do 1 w nocy i też przezyłam.I dziecko sasiadów tez.Istnieje jeszcze jakas zyczliwośc miedzy ludźmi i sztuka patrzenia dalej , niz na czubek własnego nosa?