Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no śa agentki jak nic

UMIEJĘTNOŚĆ ZMIANY KOŁA PRZEZ KOBIETĘ

Polecane posty

KONTYNUACJA sory paniusiu ale to są podstawy. Nikt ci nie każe oleju wymieniać ale jak decydujesz się na jazdę autem to umiej zaradzić a wypadku najbanalniejszej i najczęstszej awarii jaką jest zmiana koła ... co to dla ciebie za trudne??????? boisz się ubrudzić czy jak???? wszystko dzielisz na damskie i męskie??????// facet nie może ugotować obiadu i uprać sobie skarpet a ty nie możesz koła wymienić?

Gość Myrthee
Tylko , ze jak zdajesz tesy to nikt sie ciebie nie pyta ja zmienia Pan/Pani .A o dozwolonej ilosci promili alkoholu we krwi owszem.

NO I ZNIKNĘŁY WSZYSTKIE PANIUSIE - PEWNIE POSZŁY UCZYĆ SIĘ ZMIANY KOŁA:-p

Gość Myrthee
Ale mnie zdenerwowales ta paniusia , az bledow tyle narobilam.

Gość ankiety
buhaha a czemu dla Ciebie to takie istotne? a jaka jest istotnosc faktu nieumiejetnosci zapoarkowania w garazu dla innych uzytkownikow pojazdow na przyklad?

jestem kobietą moja droga więc nie pisz do mnie per pan:-)

taka że jak umiesz parkować to nie wewalisz się innym w samochód na parkingu a jeśli nie umiesz parkować to nie umiesz zarówno w garażu jak i na placu - proste......

Gość Myrthee
Gdzies czytalam , ze maj podniesc ubezpieczenia dla kierowcow . Bo duzo wypadkow sie zdarza jak jezdza po pijanemu a potem oczekuja rehabilitacji , ktora jest droga i NFZ nie bedzie wszystkiego pokrywal. Jakos nikt nic nie mowi , ze to przez kobiety co kola nie umieja zmienic.

a czemu miał mówić????????? płunu do spryskiwaczy też nie umiesz wlać???????/ a jakby tak był ogromny deszcz i zepsuły się wycieraczki? liczyłabyś ze ktoś się zatrzyma???????? tu chodzi o wygodę, o komfort jazdy. nie zawsze gdy złapiesz gumę ktoś sie zatrzyma, nie zawsze będzie to ktoś o dobrych intencjach.....jeśli juz decydujesz się na jazdę samochodem to wypadałoby znać podstawy.

Ja nie rozumiem, o co ten wrzask i czego umięjętność zmiany koła i uszlachcenia się po pachy przy tym ma dowodzić. Nie biorę się za naprawę kanalizacji, jak mi się rura zatka, nie będę się babarać w brudzie, ani jak kupuję meble albo telewizor, nie będę tego targać sama na górę. Grunt, że zarabiam tyle, żeby zapłacić za to fachowcom. Kobieta ma wiedzieć, gdzie zadzwonić, jak złapie gumę, tyle. I nie mam tu na myśli telefonu do miska, tatka, brata, wujka ani sąsiada. Naciąganiem otoczenia na pomoc się brzydzę. Umiem sobie poradzić z awarią samochodu sama i to wystarczy. BTW Nie dzwonię po pomoc drogową. Jak akumulator w zimie nie chce odpalić albo trzeba wymienić koło wystarczy zadzwonić po taksówkarza. Oni zwykle nawet mają oficjalny cennik na takie usługi, a płaci się za to w sumie niedużo.

Gość ankiety
buhahaha na parkingu moze znalezc inne miejsce :-) albo nie parkuje w ogole :-) a dlaczego garbaty ma dzieci proste? czy nieumiejetnosc kobiet (?) szczegolnie przeszkadza Ci w zyciu????

Gość Myrthee
A tak wogole to skad wiesz czy ja tego wszystkiego nie umiem? Nawet mnie nie znasz. I nie twoja sprawa czy ja umiem czy nie. Ciebie nie bede pytac o pomoc.

Poza tym umiem dolać, sprawdzić i zaparkować w najciaśniejszym miejscu. Ostatnio osiedlowy pijaczek się zdziwił. Cytuję: \"trzech chłopów się poddało, a baba dała radę\"

uszlachcenie się po pachy????????????????// sory ale chyba musiałabys zmieniać koło od Tira zeby się uwalić - widać ze masz pojęcie. A poza tym robienie z siebie kretynki i dzwonienie po taxówkarza dla mnie byłoby bardziej upokarzające - stać jak debil i widzieć uśmieszek faceta, jego wyższość nade mną - tępą istotą.

hahahahah to są właśnie kobiety - nie jeżdżą drogą którą jest najkrócej tylko drogą którą umieją, nie parkują tam gdzie jest miejsce tylko tam gdzie umieją - zaczynam rozumieć dlaczego się mówi "baba za kierownicą" w tym złym znaczeniu - skoro dla was auto to tylko wejść, jechać i resztą sięnie przejmować. Brak umiejętność technicznych i praktycznych - oto kobiety - kierowcy (oczywiście są wyjątki)

Gość Myrthee
Sama zaczelas temat i teraz tez sie z ciebie smieja. Zapytaj sie facetow dlaczego tak lubia po pijaku jezdzic , mozesz trafic na takiego i twoje wiadomosci na temat wymiany kola ci nie pomoga.

Gość ankiety
myslisz, ze okreslenie "baba za kierownica" wzielo sie od nieumiejetnosci zmiany kola? buhahahahaha

a dlaczego zbaczasz z tematu? nie zauważyłam aby ktoś się śmiał. jak narazie to ja mam ubaw:-)

Gość Myrthee
Oczywiscie ten wyjatek to ty co? I po co sie tak przechwalasz?

no między innymi - złożyła się na to ogólna głupota kobiet i bronienie się przed zyskaniem podstawowych umiejetności - jednym słowem bycie sierotką

Gość ankiety
nie tylko Ty masz ubaw :) wszyscy sie swietnie bawimy :-) dzieki Ci za ten topik :)

nie ma sprawy, szkoda ze ja się śmieje z waszego braku umiejętności a wy z tego że co.. że ja umiem zmienić koło???????????

Gość Myrthee
Czyzbys musiala zmienic kolo bo ci zaden facet nie chcial pomoc? Dlatego tak najezdzasz na inne? Im pomagaja.Hahahaha

Sorry, no są agentki, ale ty masz chyba jakieś kompleksy, skoro dla ciebie robieniem z siebie kretynki jest płacenie komuś za usługę. Jakieś małe niedowartosciowanie? Bo ja się czuje doskonale dowartościowana, jeśli pewnie usługi ZLECAM, a nie muszę się z nimi szarpać sama.

Gość ankiety
a co jeszcze umiesz? umiesz ocenic, co jest istotne dla bezpieczenstwa ruchu drogowego, oprocz nieodzownej umiejetnosci wymiany kola?

o i standardzik:-) to lubię najbardziej - jak ktoś napisze ze nie chce brać ślubu to juz oznacza zenikt go nie chce, jak ja umiem sama koło zmienic to juz nie ma mi kto zmieniac:-P super naprawdę - to jest to co śmieszy mnie najbardziej:-P pozostaje mi życzyć sobie i innym kierowcom mniej takich kierowców jak ty:-P

A tak by the way, no sa agentki, czy umiejętność zmiany koła to szczyt twoich możliwości i wszystko, co osiągnęłaś w życiu, skoro robisz z tego taaaaaką sprawę? Wiesz, niektórzy potrafią po prostu więcej.

Gość Myrthee
Babochlop z ciebie chyba. I jakie kompleksy!!!!