Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no śa agentki jak nic

UMIEJĘTNOŚĆ ZMIANY KOŁA PRZEZ KOBIETĘ

Polecane posty

ja równiez popieram Albi i pomimo tego, ze kola zmienic nie potrafie, to jakos tak nie czuje sie gorsza z tego powodu... jesli kiedys bede zmuszona do zmiany kola to zadzwonie po tego taksowkarza i on mi to kolo zmieni... i nie bede czuc sie upokorzona z tego powodu bo najprosciej w swiecie facet nie jest w stanie mnie upokorzyc, a juz na pewno nie w tak blahej kwestii... i jeszcze cos. pomimo braku tak elementarnej, wedlug autorki topicu, umiejetnosci zyje do tej pory i mam sie swietnie

stereotypy cię zjedzą mała:-P zaczyna sie od rzeczy prosty by móc umieć te złożone:-P

Gość autorka topikuuu
chyba miala zly dzien... uczcijmy to minuta ciszy...

Wara ci od tego, jakimi jesteśmy kierowcami. Ja mogłabym na tej samej zasadzie wypowiedzieć się o twoim IQ i wykonywanej pracy, skoro imponują ci prace w smarze i brudzie. W zyciu, laska, chodzi o to, żeby być niezależnym. Ale niezależnośc nie oznacza konieczności robienia wszystkiego własnymi ręcami. Grunt, żeby wiedziec, jak to samemu załatwić. Żyjemy w wysokorozwiniętym społeczeństwie. No chyba że nie wszyscy.

Gość nim222
Tobie autorko trzeba dobrego chuja. może przyjadę, tylko powiedz gdzie? :P

Gość Myrthee
Chcesz to sobie zmieniaj te swoje kola , nawet 4 na raz jak potrafisz a od moich sie odwal i ode mnie tez.

Gość autorko daj spokój
te głupie cipy to typowe baby za kierownicą - tępe, trzymające się kurczowo kierownicy, jadące 40km/h inie wiedzące nawet czy silnik jest z przodu i z tyłu - na dodatek dumne ze swj głupoty bo przez nią czują się bardziej kobiece.

Gość Myrthee
I wydaje mi sie , ze tym ze umiesz zmieniac kola chcesz zaimponowac facetom bo nie masz czym innym. Ot co.

myrthee widzę że bardzo cię zabolało. Cóż bądź sobie tą tępą blondyną, głupiutka trzpiotką i płać za coś co zajmuje 5 minut jeśli jestes tak ograniczona że nie umiesz się tego nauczyć

a ty czym imponujesz facetom? głupotą?// taki podró o jaki ty jestes mądry ja nic nie potrafię a ty wszystko?????????? ja nikomu nie imponuje, nikt z moich znajomuch nie wie ze zmieniam koło bo jest to dla mnie tak normalne ze nie mam potrzeby o tym informowac nikogo, moj mąż tylko sie z tego cieszy bo w razie czego wie ze dam sobie radę.

Gość a umiesz odroznic
czerwony od zielonego? niektorzy faceci nie umieja

Gość a umiesz odroznic
nie informowac nikogo? ciekawe, ile osob przeczytalo ten durny topik ;-)

Gość Myrthee
Gazeta sobotnia prosze bardzo , policyjne doniesienia, 4 pijanych kierowcow zatrzymanych ktorzy ( nie wtym samym miejscu oczywiscie ) przekroczyli dozwolona predkosc max. Kazdy z nich mial wiecej niz 1,5 promila . Tak mezczyzni sa super kierowcami , z wyobraznia.

a widziałas zeby którys znich dzwonil po kobiete bo nie umie koła zmienić????????????

Gość Myrthee
1) nie jestem bladynka 2) twoj maz znajdzie sobie kobiete bo chlopa juz ma 3) nic mnie nie zabolalo

Gość a umiesz odroznic
no taaa... bo on woli siedziec i plakac buhaha

Gość Myrthee
Ale smieszne! Masz dzieci? Chyba nie , bo bys wiedziala o czym tu pisze. A zmieniaj sobie te kola.

sorry myrthee idiotko ale jak dla ciebie kobieta umiejaca zmnic koło to facet to jest popierdolona i jest to najładniejsze słowo jakie mi do głowy przychodzic zeby określić takie debila jak ty. twój za to (którego jeszcze nie ma) znajdzie sobie mądrą kobietę bo tępego dzieciak będzie miał

Ehhh....nastepna Stalinska, pani Samowystarczalna.Jak masz ochote na bzykanie to pewnie meza tez wywalasz z sypialni, bo :PRZECIEZ TY POTRAFISZ SAMA !:P)

Gość obrazac Myrthee
obrazac Myrthee - to dopiero jest umiejetnosc! buahaha

Gość Myrthee
Wole , byc do rzniecia niz do zmiany kol.

a co do tego mają dzieci. ty naprawdę masz coś z głową i coraz bardziej mam ochotę skończyć gadkę z pustą lalą która boi się złamać tipsa.

nie no najlepiej być iditoką która nic nie umie. a jakbym tak gotować nie umiała to co ?// powiedziałybyście ze ok??????

Gość obrazac Myrthee
dzieczyno! puknij sie w glowe! myslisz, ze umiejetnosc wymiany kola swiadczy o Twoim przystosowaniu do zycia? no dobra... co Ty dziewcze jeszcze umiesz? oprocz wymiany kola, zakladania durnych topikow i obrazania innych?

żegnam pustą lalę myrthee i resztę normalnych ludzi.

Gość Myrthee
Z ta tylka roznica idioci , ze ja prawka naet nie mam . I zmieniac kol nie bede nawet jak go bede miala. Wiec sobie ulzyjcie i mnie wyzywajcie. Na zdrowie wam. I zycze wam zebyscie nie trafili na pijanego kierowce tak jak ja . Zwyczjnie na ulicy. Ale za to bedziecie mu swietnie kola zmieniac.

Gość wildstar
o kurwa drogie panie powiem krotko jak zaczna na kursach uczyc elementow mechaniki albo chocby zmiany kola itp. to bedziemy sie licytowac ja jezdze zarowno na motocyklu jak i samochodem zawsze mnie ciaglnelo do motoryzacji al ewychowalam sie w domu bez mezczyzn i nie mialm zielonego pojecia o tym jak to łąncuch naciagnac czy kolo zmienic i nie czulam sie prez to ani jakims wypierdkiem spoleczenstwa ani przyglupem samo przyszlo z czasem szczegolnie jesli o motocykl chodzi bo nagle znalazło sie grono panow chetnych i cierpliwych do tlumaczenia w pratyce jak to czy tamto dziala

Biorac pod uwage Twoje slownictwo , \"wirtualny sposob bycia\", rzeczy jakie Twoim zdaniem swiadcza o wartosci i sa powodem do dumy, smiem watpic czy Ty jestes kobieta:) Kojarzysz mi sie raczej z typem mechanika, ktory upaprany, z wielkim brzuszyskiem, z kumplami po fachu saczy piwko po robocie:)

umiem rodzić dzieci - urodziłam dwójkę, umiem gotować, umiem nauczać ludzi bo jestem wykładowcą akademickim, umiem bilion różnych rzeczy...............czy ja napisała ej ludzie jestem super umiem zmienić koło??????

Gość lawetaaaaaaaaaaaa
myrthee widać ze miałas spotkanie z pijanym kierwocą bo chyba uderzył cie zderzakiem w głowkę